Permiegojau su R. Gary. kazkaip lengvai lietuviskai persiskaite. Kuri laika kazkaip vis painiojausi prisimindama Ausros pazada, kol pagaliau susivokiau, kad cia tiesiog lyrinis herojus, o ne autobiografiniai momentai...nors nusizudymo, mirties motyvas toks daznas...kad
Ir aš miegu su R. Gary "aušros pažadu"
Bet, kaip barbė devyndarbė lygiaigrečiai permiegojau su Tonino Benacquista ir jo "Saga".
Nežinau, kodėl ją parsisiunčiau klausyti ( ) bet buvo smagu. Tik va, mąstau ar kai kurios papigiaiskos vietos buvo užmanymas ar ne visai. Kadangi knyga apie scenaristus ir išmislus, tikėtina, kad viskas tyčia. Kažkuo man priminė Irvingo absurdiškiausias istorijas, kurios, kaip beatrodytų, gali būti ir visiškai realios. Iš tiesų, rašytojai visiškai skirtingi bet tas momentas " Kodėl būtent taip? ir atsakymas - o kodėl ne?" man juos susiejo. Klausėsi labai lengvai ir smagiai, istorija įtraukianti, su posūkiais (mažiausiai 3 kartus jau tikėjausi knygos pabaigos, o ji vis tęsėsi). Na, ir pabaiga. Man kažkoks pabaigų sindromas. Žodžiu, taip jau būna, kad happy end'o trokšti ir tikiesi, bet unhappy jis visuomet įdomesnis gaunasi. O čia kažkokia mišrainė. Bet iš esmės patiko. Parsisiunčiau į skaityklę daugiau jo knygų, pažiūrėsim, ar skaitysis taip pat smagiai, kaip klausėsi
Bet, kaip barbė devyndarbė lygiaigrečiai permiegojau su Tonino Benacquista ir jo "Saga".
Nežinau, kodėl ją parsisiunčiau klausyti ( ) bet buvo smagu. Tik va, mąstau ar kai kurios papigiaiskos vietos buvo užmanymas ar ne visai. Kadangi knyga apie scenaristus ir išmislus, tikėtina, kad viskas tyčia. Kažkuo man priminė Irvingo absurdiškiausias istorijas, kurios, kaip beatrodytų, gali būti ir visiškai realios. Iš tiesų, rašytojai visiškai skirtingi bet tas momentas " Kodėl būtent taip? ir atsakymas - o kodėl ne?" man juos susiejo. Klausėsi labai lengvai ir smagiai, istorija įtraukianti, su posūkiais (mažiausiai 3 kartus jau tikėjausi knygos pabaigos, o ji vis tęsėsi). Na, ir pabaiga. Man kažkoks pabaigų sindromas. Žodžiu, taip jau būna, kad happy end'o trokšti ir tikiesi, bet unhappy jis visuomet įdomesnis gaunasi. O čia kažkokia mišrainė. Bet iš esmės patiko. Parsisiunčiau į skaityklę daugiau jo knygų, pažiūrėsim, ar skaitysis taip pat smagiai, kaip klausėsi
O as su Raudonaja karaliene miegu nu baaaaaaaaaaisiai idomu
QUOTE(Alchemie @ 2016 08 03, 19:57)
O as su Raudonaja karaliene miegu nu baaaaaaaaaaisiai idomu
Jau perskaiciau...ech nesulauksiu susitikimo, kad gauciau antra dali is Zis, eisiu angelskai skaityt
Labas,
Turbūt čia ne pati tinkamiausia vieta klausti, bet gal kas turit Gary Aušros pažadą el formatu?
Domina ir Wassmo knygos.
Turbūt čia ne pati tinkamiausia vieta klausti, bet gal kas turit Gary Aušros pažadą el formatu?
Domina ir Wassmo knygos.
Man buvo atsiunte i pasta atrodo, tai jei neistryniau, tureciau turet
Bibiotekininkės rekomenduota perskaičiau Karin Alvtegen "Tikėtina istorija".
Ne per daug dramatiški gyvenimo vingiai, bent jau neišplėtoti, tačiau skaitant į pabaigą darėsi graudu, su tokiu graudumu ir baigiau skaityti šią knygą. Sujaudino žmonių išgyvenami jausmai, vienatvė, nesusikalbėjimas, nuodijantis pyktis, ribotumas ai galų gale pripažinimas to savyje. Žmogiška, graudi, sugestyviai parašyta knyga be didelių literatūrinių pretenzijų. Paprasta, viskas lyg ir žinoma, nieko stebinančio, bet tas gyvenimo vingių jautrus išryškinimas palietė. Mano pačios žaizdas, gal todėl buvo taip graudu.
Čia nebloga autorės gyvenimo ir kūrybos esmės apžvalga
http://www.alytus.rvb.lt/?p=7098
Ne per daug dramatiški gyvenimo vingiai, bent jau neišplėtoti, tačiau skaitant į pabaigą darėsi graudu, su tokiu graudumu ir baigiau skaityti šią knygą. Sujaudino žmonių išgyvenami jausmai, vienatvė, nesusikalbėjimas, nuodijantis pyktis, ribotumas ai galų gale pripažinimas to savyje. Žmogiška, graudi, sugestyviai parašyta knyga be didelių literatūrinių pretenzijų. Paprasta, viskas lyg ir žinoma, nieko stebinančio, bet tas gyvenimo vingių jautrus išryškinimas palietė. Mano pačios žaizdas, gal todėl buvo taip graudu.
Čia nebloga autorės gyvenimo ir kūrybos esmės apžvalga
http://www.alytus.rvb.lt/?p=7098
Labos:)
As i Nikolo Flamelio paslaptis gilinuosi:)
Taigi netoli gyveni, gali uzsukti ir paimt is manes:) Parasysiu i AZ savo tel. nr. pasuk ir susitarsim:)
As i Nikolo Flamelio paslaptis gilinuosi:)
QUOTE(Alchemie @ 2016 08 04, 00:17)
Jau perskaiciau...ech nesulauksiu susitikimo, kad gauciau antra dali is Zis, eisiu angelskai skaityt
Taigi netoli gyveni, gali uzsukti ir paimt is manes:) Parasysiu i AZ savo tel. nr. pasuk ir susitarsim:)
As visas turiu Nikolo Flamelio knygas, jei ka tik paskutine lietuviskai neversta, tik angliskai el. varianta skaiciau
Va kaip naudinga, audio knygos nemokamai ir lietuviskai
http://www.audioknyg...audio-knygos-1/
http://www.audioknyg...audio-knygos-1/
QUOTE(FoxLady @ 2016 06 07, 12:42)
Gal galite pasiulyti dar koki klasikini meiles romana Jau skaityti ir patike:
Dzeine Eir,
Puikybe ir prietarai,
Vetru kalnas,
Erskeciu pauksciai,
Tese is d'Eberviliu gimines,
Dama su kamelijomis,
Emma,
Vejo nubloksti,
Ciauskute.
Dzeine Eir,
Puikybe ir prietarai,
Vetru kalnas,
Erskeciu pauksciai,
Tese is d'Eberviliu gimines,
Dama su kamelijomis,
Emma,
Vejo nubloksti,
Ciauskute.
Perskaiciau Ana Karenina, patiko bet tikejausi daugiau, vietomis buvo nuobodoka, ypac antra dalis istempta.. Ieskau naujo klasikinio romano
Ai, apsigalvojau. Atsiprašau.