Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 06 17, 12:24)
kai kur yra surenkant tam tikra suma, paslauga i pastomata ideda nemokamai, nuo tam tikros sumos smile.gif jei jus vazinejate daznai, ir gerai zinote miesta < Varsuva , turite korta lenkiska, gal bandome jums sukrauti i pastomata tada prekes ? smile.gif kaip jumstokia mintis ?

pvz sitie ideda nuo 80 man atrodo zlotu nemokamai smile.gif http://www.aptekapri...l/koszt-dostawy

ir nuo 250 zloty , nelabai suprantu kuo vieni nuo kitu bankomatu skyriasi

Прием в точке польского почтамта - 5,99 злотых -  после оплаты заказчиком на сумму , превышающую 80 злотых - бесплатная доставка.

Paczkomaty В пост - 10,99 злотых - после оплаты заказчиком на сумму , превышающую 250 злотых - бесплатная доставка.

Kortele tai lietuviska smile.gif Mieste rasim ,tik as juk ten negyvenu ir paste man gali neatiduoti smile.gif

QUOTE(Brima* @ 2016 06 17, 12:56)
http://www.meblemebl...ty-wysylki.aspx  ar si parduotuve siuncia i LT? Nes nieko nesuprantu,klajoju po visa puslapi biggrin.gif  ir kaip dazniausiai vadinasi pas juos pristatymo informacija?
Viktorija, gal jums teko isstudijuot ju patikimas baldu parduotuves kurios siuncia i LT ?Domina butent jaunuolio kambario spintos smile.gif ačiū

Jei parasysit laiska ,manau jum paskaiciuos ir jei kaina tiks issius ,bet netikiu ,kad apsimokes .Mum reikejo 8 kedziu -tai aisku butu susitaupe kazkiek,su ju paskaiciuotu siuntimu ,nei pirkti LT ,bet pigiau patiem nuvaziuoti ir pasiimti buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 17, 12:12)
Kai išsirinksit, ko norit, dėkit į temą, ieškosim tokių pat daiktų pigiau

Viktorija Jus cia spece, patarkit kur man ieskoti roboto - suns(zaislo). Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2016 06 17, 12:14)
Kortele tai lietuviska smile.gif Mieste rasim  ,tik  as juk ten negyvenu ir paste man gali neatiduoti smile.gif
Jei parasysit laiska ,manau jum paskaiciuos ir jei kaina tiks  issius ,bet netikiu ,kad apsimokes .Mum reikejo 8 kedziu -tai aisku butu susitaupe  kazkiek,su ju paskaiciuotu siuntimu ,nei pirkti LT  ,bet pigiau patiem nuvaziuoti ir pasiimti buvo smile.gif

supratau smile.gif na reikes tada isbandyti ta lenku adreso nuoma , kito nematau pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
sakykit. kaip jus tuos MYTOYS kodukus gaunat? padariau vakar uzsakyma, sakau ,gal ir man atsiustu, perleisciau kamnors
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2016 06 17, 11:56)
http://www.meblemebl...ty-wysylki.aspx  ar si parduotuve siuncia i LT? Nes nieko nesuprantu,klajoju po visa puslapi biggrin.gif  ir kaip dazniausiai vadinasi pas juos pristatymo informacija?
Viktorija, gal jums teko isstudijuot ju patikimas baldu parduotuves kurios siuncia i LT ?Domina butent jaunuolio kambario spintos smile.gif ačiū

Kad paskaičiuot siuntimą reikia įdėt prekę į krepšelį ir daryt toliau užsakymą, tada individualiai paskaičiuoja siuntimo išlaidas. Bet kaip suprantu tai PL ribose. Jeigu norit, kad siųstų į LT, išsirinkite prekes ir susisiekit email. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 06 17, 13:37)
sakykit. kaip jus tuos MYTOYS kodukus gaunat? padariau vakar uzsakyma, sakau ,gal ir man atsiustu, perleisciau kamnors

Viltis mirsta paskutine biggrin.gif jie dazniausiai kodus siuncia tiems, kas neperka lotuliukas.gif Nupirkai bent karta tuo email, ir gero kodo nebesitikek doh.gif daug kas del to guodemes.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 06 17, 13:57)
Viltis mirsta paskutine  biggrin.gif  jie dazniausiai kodus siuncia tiems, kas neperka  lotuliukas.gif Nupirkai bent karta tuo email, ir gero kodo nebesitikek  doh.gif  daug kas del to guodemes.

tau uzsiregistruot skirtingais email ir nepirkt biggrin.gif"?
Atsakyti
sveikos, jei kas šiandien pirktų mytoys ir prijungtų mane su keliom prekytem, perleisciau koduką 35 proc., galioja iki 06.17.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2016 06 17, 14:00)
tau uzsiregistruot skirtingais email ir nepirkt biggrin.gif"?

butent smile.gif i viena emaila eina kodai is kito perku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 06 17, 14:06)
butent smile.gif i viena emaila eina kodai is kito perku biggrin.gif

einu registruot
Atsakyti
kaip mytoys įvest pašto kodą?bandžiau ir vienaip ir kitaip, meta, kad blogai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2016 06 17, 13:15)
Viktorija Jus cia spece, patarkit kur man ieskoti roboto - suns(zaislo). Aciu.

O kaip jis atrodo? Kokia jo kaina LT? Ar jis kalba lietuviškai, nes jei kalba, turėkit omenyje, kad iš kitos šalies gausite prekę, kalbančią būtent ta kalba, iš kur pirkot.
Atsakyti