Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 06 17, 11:36)
noretusi surasti , kad i lt siustu ir pigiai smile.gif jei surasiu parasysiu .

Į Lietuvą siunčia nedaugelis, bet kiek mačiau, kortelėmis neleido apmokėti tik laaabai nedidelė dalis, praktiškai visa, mastercard visur tinka.
Daugiau pekant Lenkijoje galbūt būtų verta pasidomėti PayU, kaip rašoma čia http://eshopwedrop.l...pirkti-allegro/ Pay U yra lenkiškas Paypal. Daug kur mačiau, kad Lenkijoje siūlo atsiskaityti PayU metodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 17 birželio 2016 - 10:56
Dekupazu dominancioms!
Kas noretu prisijungti prie uzsakimo www.drewlandia.com.pl ? Pati esu vilniete. Prekes uzsisakinesiu 26.06.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 06 17, 11:21)
pradejote pirkti is lenkisku parduotuviu - vaistiniu smile.gif reikia pagalbos smile.gif atsauke vakar boots mano uzsakyma, nezinau, parasiau jiems laiska , bet jau moraliskai nu ju pavargau . Radau Lenkijoje eye q 240 kapsuliu braskiniu kainuoja 22,50 eu , labai gera kaina , pagal mano skaiciavimus geresne uz ta boots ( tegu jis paspringsta savo tais vitaminais smile.gif))) nors jiems parasiau , ziuresime ka atrasys smile.gif ) bet , pirksiu is lenkijos smile.gif reikia pagalbos smile.gif http://www.ceneo.pl/...hwVJnq4bPfxoLA2 cia yra sarasas vaistiniu lenkijoje kur yra mano tie eye q smile.gif kas perkate is lenkijos galite pasakyti , kuk galiu paprastai apsipirkti ? Paprastas apsipirkimas , tai smile.gif sudedi i krepsi ir sumoke kortele smile.gif be jokiu emailu rasymu , kazkokiu kodu , swiftu ir kitu stebuklu , kuriu visiskai neismanau sad.gif(( aciu kas atsakys. Nes skaityti kiekviens vaistines aprasyma jau pavargau , vertejas dar idomiai kai kur vercia , labai jau daug salygu lenkai sugalvoja smile.gif

Kad visos kur kaina priimtina ,leidzia atsiimti tik Lodzeje arba as ko nesuprantu sad.gif Kita savaite busiu Varsuvoj ,jei ka paimciau is vaistines ,bet nematau galimyybes atsiimti ,viskas Lodzeje ,kur kaina maziausia
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2016 06 17, 11:56)
Kad visos kur kaina priimtina ,leidzia atsiimti tik Lodzeje arba as ko nesuprantu sad.gif Kita savaite busiu   Varsuvoj ,jei ka paimciau is vaistines ,bet  nematau   galimyybes atsiimti ,viskas Lodzeje ,kur kaina maziausia

Tai mes per www.eshopwedrop.lt adreso nuomą siunčiamės, nereikia niekur važiuot, prekės pas mus atvažiuoja smile.gif dar nesusidūriau su parduotuve, kurioje netiktų eshopwedrop turimas Lenkijoje adresas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 17 birželio 2016 - 10:58
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 17, 11:57)
Tai mes per www.eshopwedrop.lt adreso nuomą siunčiamės, nereikia niekur važiuot, prekės pas mus atvažiuoja smile.gif dar nesusidūriau su parduotuve, kurioje netiktų eshopwedrop turimas Lenkijoje adresas.

Taip ,bet uz tai reikia moketi smile.gif
Esme ,kad parduotuves siulo nemokama atsiemima vaistineje .Ir nereiktu moketi -parvesciau nemokamai ,nes vaziuoju su reikalais ir paciai reik .
Jei rasit atsiemima kelyje Vilnius -Varsuva ir gera kaina parasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2016 06 17, 11:03)
Taip ,bet uz tai reikia moketi smile.gif
Esme ,kad parduotuves siulo nemokama atsiemima  vaistineje .Ir nereiktu moketi -parvesciau  nemokamai ,nes vaziuoju su reikalais  ir paciai reik .
Jei rasit  atsiemima kelyje Vilnius -Varsuva  ir gera kaina parasykit  mirksiukas.gif

kai kur yra surenkant tam tikra suma, paslauga i pastomata ideda nemokamai, nuo tam tikros sumos smile.gif jei jus vazinejate daznai, ir gerai zinote miesta < Varsuva , turite korta lenkiska, gal bandome jums sukrauti i pastomata tada prekes ? smile.gif kaip jumstokia mintis ?

pvz sitie ideda nuo 80 man atrodo zlotu nemokamai smile.gif http://www.aptekapri...l/koszt-dostawy

ir nuo 250 zloty , nelabai suprantu kuo vieni nuo kitu bankomatu skyriasi

Прием в точке польского почтамта - 5,99 злотых - после оплаты заказчиком на сумму , превышающую 80 злотых - бесплатная доставка.

Paczkomaty В пост - 10,99 злотых - после оплаты заказчиком на сумму , превышающую 250 злотых - бесплатная доставка.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virtualnaja: 17 birželio 2016 - 11:29
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 06 17, 11:24)
kai kur yra surenkant tam tikra suma, paslauga i pastomata ideda nemokamai, nuo tam tikros sumos smile.gif jei jus vazinejate daznai, ir gerai zinote miesta < Varsuva , turite korta lenkiska, gal bandome jums sukrauti i pastomata tada prekes ? smile.gif kaip jumstokia mintis ?

pvz sitie ideda nuo 80 man atrodo zlotu nemokamai smile.gif http://www.aptekapri...l/koszt-dostawy

ir nuo 250 zloty , nelabai suprantu kuo vieni nuo kitu bankomatu skyriasi

Turit omeny šiuos du punktus?
Jeigu taip, tai nuo 80 zl atsiėmimas Lenkijos pašte nemokamas, o nuo 250 zl - paštomate In Post. Bent aš taip suprantu.

Odbiór w punkcie Poczty Polskiej - 5,99 zł - po dokonaniu wpłaty przez zamawiającego na kwotę przekraczającą 80 zł - przesyłka darmowa.

Paczkomaty In Post – 10,99 zł - po dokonaniu wpłaty przez zamawiającego na kwotę przekraczającą 250 zł - przesyłka darmowa.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 06 17, 11:35)
Turit omeny šiuos du punktus?
Jeigu taip, tai nuo 80 zl atsiėmimas Lenkijos pašte nemokamas, o nuo 250 zl - paštomate In Post. Bent aš taip suprantu.

Odbiór w punkcie Poczty Polskiej - 5,99 zł - po dokonaniu wpłaty przez zamawiającego na kwotę przekraczającą 80 zł - przesyłka darmowa.

Paczkomaty In Post – 10,99 zł - po dokonaniu wpłaty przez zamawiającego na kwotę przekraczającą 250 zł - przesyłka darmowa.

aciu jums labai , nes vertejas tikrai ne visada padeda smile.gif taip as apie situos punktus is galvojau, niekaip negalejau suprasti , ka vienas o ka kitas reiskia smile.gif
Atsakyti
http://www.meblemebl...ty-wysylki.aspx ar si parduotuve siuncia i LT? Nes nieko nesuprantu,klajoju po visa puslapi biggrin.gif ir kaip dazniausiai vadinasi pas juos pristatymo informacija?
Viktorija, gal jums teko isstudijuot ju patikimas baldu parduotuves kurios siuncia i LT ?Domina butent jaunuolio kambario spintos smile.gif ačiū

QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 17, 10:47)
Į Lietuvą siunčia nedaugelis, bet kiek mačiau, kortelėmis neleido apmokėti tik laaabai nedidelė dalis, praktiškai visa, mastercard visur tinka.
Daugiau pekant Lenkijoje galbūt būtų verta pasidomėti PayU, kaip rašoma čia http://eshopwedrop.l...pirkti-allegro/ Pay U yra lenkiškas Paypal. Daug kur mačiau, kad Lenkijoje siūlo atsiskaityti PayU metodu.

Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2016 06 17, 12:56)
http://www.meblemebl...ty-wysylki.aspx  ar si parduotuve siuncia i LT? Nes nieko nesuprantu,klajoju po visa puslapi biggrin.gif  ir kaip dazniausiai vadinasi pas juos pristatymo informacija?
Viktorija, gal jums teko isstudijuot ju patikimas baldu parduotuves kurios siuncia i LT ?Domina butent jaunuolio kambario spintos smile.gif ačiū

Neatidaro man nuorodos, kur skaičiuoja pristatymą, bet tikrai vargiai pristatys į LT.
Kiek teko susidurti, stambiagabaričių siuntinių į kitas šalis nemėgsta siųsti nei viena parduotuvė. O jei ir siunčia, tai patikėkit, kaina būna be galo ddelė.
Aš iš vis lenkų parduotuvių, kurios siųstų į lt žinau vos kelias: szkla, vaistinę, kurią atradau vakar ir dar kažkokią, daugiauviskas per adreso nuomą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 17 birželio 2016 - 12:08
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 17, 12:05)
Neatidaro man nuorodos, kur skaičiuoja pristatymą, bet tikrai vargiai pristatys į LT.
Kiek teko susidurti, stambiagabaričių siuntinių į kitas šalis nemėgsta siųsti nei viena parduotuvė. O jei ir siunčia, tai patikėkit, kaina būna be galo ddelė.

Supratau ..teks tada apsistot ties LT asortimentu. Bet puse prekiu matau tokios pat kaip pl..
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2016 06 17, 13:08)
Supratau ..teks tada apsistot ties LT asortimentu. Bet puse prekiu matau tokios pat kaip pl..

Kai išsirinksit, ko norit, dėkit į temą, ieškosim tokių pat daiktų pigiau
Atsakyti