QUOTE(adriatic @ 2016 06 16, 10:03)
perkant tokio tipo stala reik butinai turet atskira komoda su stalciais ar lentynom mokykliniams pricindalams susidet, nes ju atsiranda tieeek daaaug, kad ir i rasomaji stala su spintele nebetelpa
aisku spintelej toj jovalas nuolatinis buna, kol mama nagu neprikisa
jei is naujo stala pirkciau, tai ziureciau kad ta spintele/stalciai kuo didesni butu
dar is savo patirties:
as vaikystej turejau stala reguliuojamu kampu, nors anuomet tai buvo retenybe. patikekit, nustatydavau ji visada tiesioj padety, kitaip viskas nuo jo riededavo. nors ir buvo spec vietos piestukams, rasikliams susidet stalvirsio virsutinej daly, bet nuolat ten det budavo nepatogu, dedi ten, kur rasai ir jis issyk ant grindu...
mano galva svarbiau kede reguliuojamo aukscio tinkama parinkt, ir nereiks stalo reguliuojamu auksciu. beje kede sukama mano vaikui "neprilipo", jis ant jos sukdavosi berasydamas
tai jau antroj klasej ja i sona nustume, o atsinese is virtuves kede sau pasistate. gyveni ir mokaisi, nebepirkciau sukamos kedes, pirkciau paprasta kede reguliuojamu auksciu (kad ir mokykline, ner grozio, bet praktiska)
Kėdė reguliuojama labai svarbu, gal svarbiau nei stalas, mano nuomone. Aš prie reguliuojamų stalų studijavau skandinavijoje ir įsimylėjau juos, dabar tokius stalus turime darbe, ir savo vaikui pirkom, kelis metus naudojam ir labai patinka. Stalas turi įdubibus viršuje, rašikliams ar pieštukams laikyti, taip pat apačioje yra slankmačiai, kad daiktai nenuriedėtų, o dirbti prie jo - mums vienas malonumas, nes ir aukštis reguliuojasi, tai gali ir sėdėti, ir stovėti. Vaikui dar darbuotis nedaug laiko reikia prie stalo, o mano nugarai - atgaiva. Aš niekada nemėgau stalčių po stalu, nes norėdavau pakeisti sėdimą padėtį, ištiesti kojas, pasisukti ir man tos komodos kliūdavo. Kambaryje turime atskirą lentynų spintą knygoms ir piešiniams, tai poreikio komodoms nėra...