Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(*Bitukas* @ 2016 06 15, 20:00)
Gal kas is sport direkto darys uzsakyma?smile.gif)

Uzsakinesiu wink.gif

Kas noretu jungtis prie sportsdirect uzsakymo, siuskit krepselius: kristina.kristrar@gmail.com

Uzsakinesiu eurais. Kaunas. Galiu persiust per lp express terminala.
Atsakyti
Priminkit, kas rinkote Amazon.de, niekaip nebeatrandu temoje. Norėčiau jungtis
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 06 15, 15:08)
o kodėl sprendžiate, kad išeina užsidėti? kartais vaikai tiesiog išauga dar neužsidėję tų batų. Ne visos sugeba nupirkti tuomet, kada kainos pačios pačios pigiausios.

Taip pat noreciau pritarti, juk ne visos mamos musumazyliuose "bizniuku" uzsiima..as pvz parduodu naujus, bet man netikusius daiktus, ar nespetus uzdeti..gal vienai kitai prekei ir uzsidedu, jei laaabai pigiai buvau pirkus ir matau, kad vidutine pardavimo kaina didesne..bet daznai pasiulau kaina, kad tiesiog pati netureciau nuostolio..
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 06 16, 00:15)
Parduotuvių sąrašas papildytas - DE https://www.juvalis.de/ , PL http://www.aleleki.pl/, PL http://www.agito.pl/
Ačiū Viktorijai

Loram, priminkit prasau is kokios lenku vaistines pirkot (as emiau bioderma).
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2016 06 16, 10:27)
Loram,  priminkit  prasau  is  kokios  lenku  vaistines  pirkot  (as  emiau  bioderma).

aptekagemini.pl
jei pirksit - noriu prisijunqt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 06 16, 10:38)
aptekagemini.pl
jei pirksit - noriu prisijunqt biggrin.gif

oi ne, man tamsus miskas tokie pirkimai smile.gif bet prisijungti matyt irgi noreciau smile.gif ieskau kur ta pati biodermos krema pigiau nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 06 16, 09:03)
beje kede sukama mano vaikui "neprilipo", jis ant jos sukdavosi berasydamas doh.gif tai jau antroj klasej ja i sona nustume, o atsinese is virtuves kede sau pasistate. gyveni ir mokaisi, nebepirkciau sukamos kedes, pirkciau paprasta kede reguliuojamu auksciu (kad ir mokykline, ner grozio, bet praktiska)

Maniskis kartais parasineja ant stalo prie kompiuterio. Ten kede sukinejas ir su ratukais. Tai nuo intensyvaus rasymo ta kede ne tik sukinejas, bet ir nuvaziuoja nuo stalo tolyn.
O dazniausia raso virtuveje kol as tvarkinejuos. Taip jam galiu padeti prireikus.
Atsakyti
aš dar vis ieškau kompanijos mytoys.de smile.gif pasidalinti siuntimą 3,95 eur, nesurenku minimalios sumos nuolaidai - 59 eurų biggrin.gif
Nuolaidos: http://www.mytoys.de/15h/ 4u.gif
el. p. mano nikas gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Aš is Apteka Gemini planuoju pirkti. Jeigu mūsų susirinktų bent kokia 10, tai važiuočiau pati iki PL pasiimti. Tai už atvežimą būtų po 1Eur
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 06 16, 10:03)
perkant tokio tipo stala reik butinai turet atskira komoda su stalciais ar lentynom mokykliniams pricindalams susidet, nes ju atsiranda tieeek daaaug, kad ir i rasomaji stala su spintele nebetelpa  lotuliukas.gif  aisku spintelej toj jovalas nuolatinis buna, kol mama nagu neprikisa  doh.gif
jei is naujo stala pirkciau, tai ziureciau kad ta spintele/stalciai kuo didesni butu

dar is savo patirties:

as vaikystej turejau stala reguliuojamu kampu, nors anuomet tai buvo retenybe. patikekit, nustatydavau ji visada tiesioj padety, kitaip viskas nuo jo riededavo. nors ir buvo spec vietos piestukams, rasikliams susidet stalvirsio virsutinej daly, bet nuolat ten det budavo nepatogu, dedi ten, kur rasai ir jis issyk ant grindu...

mano galva svarbiau kede reguliuojamo aukscio tinkama parinkt, ir nereiks stalo reguliuojamu auksciu. beje kede sukama mano vaikui "neprilipo", jis ant jos sukdavosi berasydamas doh.gif tai jau antroj klasej ja i sona nustume, o atsinese is virtuves kede sau pasistate. gyveni ir mokaisi, nebepirkciau sukamos kedes, pirkciau paprasta kede reguliuojamu auksciu (kad ir mokykline, ner grozio, bet praktiska)

Kėdė reguliuojama labai svarbu, gal svarbiau nei stalas, mano nuomone. Aš prie reguliuojamų stalų studijavau skandinavijoje ir įsimylėjau juos, dabar tokius stalus turime darbe, ir savo vaikui pirkom, kelis metus naudojam ir labai patinka. Stalas turi įdubibus viršuje, rašikliams ar pieštukams laikyti, taip pat apačioje yra slankmačiai, kad daiktai nenuriedėtų, o dirbti prie jo - mums vienas malonumas, nes ir aukštis reguliuojasi, tai gali ir sėdėti, ir stovėti. Vaikui dar darbuotis nedaug laiko reikia prie stalo, o mano nugarai - atgaiva. Aš niekada nemėgau stalčių po stalu, nes norėdavau pakeisti sėdimą padėtį, ištiesti kojas, pasisukti ir man tos komodos kliūdavo. Kambaryje turime atskirą lentynų spintą knygoms ir piešiniams, tai poreikio komodoms nėra...
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 06 16, 11:08)
Aš is Apteka Gemini planuoju pirkti. Jeigu mūsų susirinktų bent kokia 10, tai važiuočiau pati iki PL pasiimti. Tai už atvežimą būtų po 1Eur

Jus is vln? Jei vln tikrai jungiuosi

Matau kaunas smile.gif na bet jei vln neperka, jungciausi vis tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 16 birželio 2016 - 10:25
QUOTE(Lyn @ 2016 06 16, 11:23)
Jus is vln? Jei vln tikrai jungiuosi

o koki krema nusiziurejusi esi? gal ir man prireiktu smile.gif)
Atsakyti