QUOTE(Ksantipe @ 2016 06 14, 23:42)
As is filorgos krema atsisiunciau:http://www.cocooncenter.co.uk/filorga-uv-defence-anti-ageing-anti-brown-spot-sun-care-spf50-40ml/15518.html
Kosmetologe rekomendavo, bandysiu
Kosmetologe rekomendavo, bandysiu
QUOTE(priklausomybe @ 2016 06 15, 08:08)
Patikėkit manim, nieko labai stebuklingo nėra šitam reikalui - bandėt Norevos Trio White arba Avene D-Pigment?
Jūsų priešas Nr. 1 yra saulė, jeigu pasišviesinus pigmentą vėl išlysit į saulę - bus vėl viskas iš pradžių, užburtas ratas.
Lazeris dar, bet tada visą gyvenimą su SPF50+ turit vaikščiot.
Jūsų priešas Nr. 1 yra saulė, jeigu pasišviesinus pigmentą vėl išlysit į saulę - bus vėl viskas iš pradžių, užburtas ratas.
Lazeris dar, bet tada visą gyvenimą su SPF50+ turit vaikščiot.
QUOTE(ellinga @ 2016 06 15, 08:24)
Su dememis reikia kovoti rudeni/ziema, o dabar kas belieka... tik saugotis saules
Papildyta:
Dar yra rugstines proceduros pas dermatologa, bet taip pat saltuoju sezonu
Papildyta:
Dar yra rugstines proceduros pas dermatologa, bet taip pat saltuoju sezonu
zinau , tik su spf ir vaikstau ziema, vasara. Bet vienoje klinikoje priburus man kad net lazeris nepades, o ju priemones pades, sumokejau kruva pinigu, pradzioje stebuklingas efektas buvo, bet grizus prie silpnesiu priemoniu, viskas grizo. Pasakojo man pasakas tada kad ne vieno kurso gali reikti, nors pradzioje apie tai net nekalbejo, tai daugiau ne nebenoriu kelti kojos pas juos, esu baisiai pikta. tik sunaudojau su priemones ir dabar visai nebezinau ka naudot