Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2016 06 14, 14:06)
As rasiau,nu tikrai 10 svere musu,paziureja PA paskyroj mirksiukas.gif

Nu bet kaip įdomiai... nesuprantu tada. Nes 5kg nėr mažai...
Atsakyti
H&M
http://www2.hm.com/en_eur/kids.html
SHOP FOR 80€ GET 20% OFF
+ FREE SHIPPING. 24 HRS ONLY!
Use code 0459. Valid at hm.com until 13:00 on 15.06.2016
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 14 birželio 2016 - 14:32
Gal kas nors Vilniuje pirksite HM? 24h nuolaida -20% ir free shipas, bet reikia krepsiuko uz 80€ g.gif
Abi su Viktorija apie ta pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kripu: 14 birželio 2016 - 14:34
As turbot reklamos auka , bet ... http://kartu.lt/kaun...auke-BLACK-MASK ar pirkote kas nors taip vadinama black mask ? labai daug dabar reklamuoja, imetu I google labai daug analogu, gal kas jau pirko ir gali pasakyti ar geras dalykas ? jei geras tai kur pirko ir kokia ? smile.gif busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 06 14, 13:53)
Parėjo mano medinė virtuvėlė į PA sandėlį. Bet svorį rašo 15kg, kai čia viena mamytė sakė 10kg jai svėrė. Kaip gali būti toks skirtumas to paties daikto?

as kai pirkau balansini is amazon,buvo parasyta, kad jis sveria 4kg, o siuntinis svere 7,9kg. tai kai atsiemiau, balansinio deze buvo ideta i trygubai didesne deze.
Atsakyti
QUOTE(*Taja* @ 2016 06 14, 16:04)
as kai pirkau balansini is amazon,buvo parasyta, kad jis sveria 4kg, o siuntinis svere 7,9kg. tai kai atsiemiau, balansinio deze buvo ideta i trygubai didesne deze.

Žiūrėjau fotkę,kurią PA padarė, tai lyg normali dėžė... eh... tikėjaus biški mažiau sumokėt smile.gif pasversiu namie dar dėl įdomumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 06 14, 10:36)
Gal kas nors turite knyguklubas.lt nuolaidos koda? Arba gal kas nors is siaulieciu norite jungtis prie knyguklubas.lt uzsakymo, kad butu nemokamas siuntimas nuo 20,27 eur? Man tik vienos knygos reikia. Siandien visoms knygoms 30% nuolaida wink.gif

Jei būtų, kas Vilniuje perka, tai irgi prisijungčiau, nes man tik vienos knygelės už 2 € reikia rolleyes.gif
Kalbu apie knyguklubas.lt akciją visoms knygoms -30%
Atsakyti
Gal kas Kaune pirktu HM su -20 nuolaida? Prisijungciau su 25 eurais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar is windeln.de nemokams siuntimas nuo 29Eur, ar jau mokamas apie 10Eur.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 06 14, 09:32)
prasome smile.gif o kokios kedutes jus ieskote ? nes jei jums rekalinga 2 kategorija, dabar labai gera kaina cia http://www.windeln.d...king-ii-ls.html ir kedutes Romer skaitosi geros smile.gif o ir tas zebras smile.gif)))) aisku skonio reikalas , bet man nerealus smile.gif mes turime zirafa smile.gif)))

sakykit, o si su izofix?
kiek mazdaug ji sveria su pakuote? turbut per adreso nuoma pigiau bus siustis nei is windeln tiesiai i LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2016 06 14, 16:47)
Sveikos,

ar is windeln.de nemokams siuntimas nuo 29Eur, ar jau mokamas apie 10Eur.?  4u.gif

i LT jau mokamas
DE ribose nuo 29 eur nemokamas
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 06 14, 16:57)
i LT jau mokamas
DE ribose nuo 29 eur nemokamas

Aciu 4u.gif
Atsakyti