Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ellinga @ 2016 06 14, 11:34)
Philips karts nuo karto paleidzia prekes pabandymui, nuperki... isbandai ir jei netiko... grazinai... rudeni buvo barzdaskutem tikrai, manau dar pakartos. grazinima priima be problemu

Čia kuriose pardėse? Technorama ir topo centras? Nebeilgai galiu laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 06 13, 20:25)
qal kas nori junqtis prie tesco? Vilnius. Pašilaičiai. Siųsčiau. Trūksta 25sv

ačiū. Nupirkta
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 06 14, 11:07)
Čia kuriose pardėse? Technorama ir topo centras? Nebeilgai galiu laukti biggrin.gif

Zinokit nepamenu, man atrodo pats Philipsas skelbia tokias akcijas keliuose parduotuvese. Nes prekes grazini ne i parduotuve, o jiems. Bet tik tam tikriems produktams, dazniausiai naujovems
Atsakyti
Gal kas norit jungtis prie AMAZON.DE siųsčiau į LT tiesiai

Palanga (galiu persiųsti)
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2016 06 14, 11:13)
ir as ieskau, vyras gimtadieniui uzsiprase. patiko tokia, tik kaina nepatinka doh.gif
https://www.amazon.d...TDRVPJ3RFRPPT0J

Ši prekė su pakuotės pažeidimais pardavinėjama tame pačiame amazone pardavinėjama už 168,12 eur.
Vis 46 eur sutaupyti.
Atsakyti
Gal kas iš boots žadate užsakineti ?
Atsakyti
Parėjo mano medinė virtuvėlė į PA sandėlį. Bet svorį rašo 15kg, kai čia viena mamytė sakė 10kg jai svėrė. Kaip gali būti toks skirtumas to paties daikto?
Atsakyti
Sveiki. Gal kas priimtu prie cocooncenter su 2 prekemis?
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2016 06 13, 19:26)
Gal kas renkate cacooncenter Panevezyje, Vilniuje ar Kaune? smile.gif

Aš Kaune prisijungciau....
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 06 14, 14:53)
Parėjo mano medinė virtuvėlė į PA sandėlį. Bet svorį rašo 15kg, kai čia viena mamytė sakė 10kg jai svėrė. Kaip gali būti toks skirtumas to paties daikto?

As rasiau,nu tikrai 10 svere musu,paziureja PA paskyroj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2016 06 13, 14:24)
O ner ji labai didele?man pirmokui busimam reik,nebus didesne uz ta pirmoka? biggrin.gif
Gal kas galetu apsviest tais kupriniu klausimais?i ka atmreipti demesi?kokios firmos skaitos geros? "Dezutes" ko gero nepirksiu,sunkios jos...ieskosiu tik su tvirta nugara

QUOTE(aijos @ 2016 06 13, 14:32)
Gal galite parasyti kuprines ismatavimus?

Superinė ši kuprinė - pradinukui kaip tik thumbup.gif . Dukra su rožine 4 metus atvaikščiojo, tokią pirkau ir būsimam pirmokui, tik užkėlus aukštai, tingiu matuot biggrin.gif . Visi įmanomi privalumai - lengva, su atšvaitais, susisega šleikos, kad nesmuktų, maišelis sportinei aprangai thumbup.gif .
Aš pirkau per UK adresą, bet gal kokį vasario mėn mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amrinasta: 14 birželio 2016 - 13:16
QUOTE(adriatic @ 2016 06 13, 23:02)
sakot ryt turetu keistis  g.gif  na palauksiu, gal ismes ka gero...

nu va, prišaukėm 15 proc. nuolaidą, bet ne paspirtukams, o dviračiams ir jų aksesuarams biggrin.gif

aš dar vis ieškau kompanijos mytoys.de su 10 eurų nuolaida ax.gif 4u.gif
Atsakyti