Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame, parduodame, keičiamės, dovanojame....

QUOTE(Boruziene @ 2018 01 06, 11:24)
Man reikia spalvu mix ( geltona, melyna ir alyvine), maciau  -sitos  vienspalves. Aciu😐

Yra du variantai:
1. Sėjate vienspalves ir paskui į vazonėlį persodinate po vieną skirtingos spalvos daigelį-turėsite trispalvį variantą mirksiukas.gif
2. Laukiate vasario pabaigos, kai Senukuose pasirodys surfinijų daigeliai, būna jau suformuoti trispalviai.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2018 01 07, 15:15)
Yra du variantai:
1. Sėjate vienspalves ir paskui į vazonėlį persodinate po vieną skirtingos spalvos daigelį-turėsite trispalvį variantą mirksiukas.gif
2. Laukiate vasario pabaigos, kai Senukuose pasirodys surfinijų daigeliai, būna jau suformuoti trispalviai.

Apsvarstytas ir sis varantas... bet...nera mano norimu spalvu... man norisi butent tokiu Daigelius noriu auginti nuo sejos pati... vyras konstruoja lentyna su apsvietimu...nesupras, jei daigus pirksiu
Atsakyti
QUOTE(Boruziene @ 2018 01 07, 17:08)
Apsvarstytas ir sis varantas... bet...nera mano norimu spalvu... man norisi butent tokiu  Daigelius noriu auginti nuo sejos pati... vyras konstruoja lentyna su apsvietimu...nesupras, jei daigus pirksiu

Nerasite sėjai taip. mirksiukas.gif Pernai pirkau Senukuose atskirus kalibrochojos daigelius ir formavau norimą spalvingumą. Nuo sėjos nėra lengva surfinijas užauginti, net ir turint geriausius stelažus ir apšvietimus. O iš daigeliams irgi apšvietimo reiks, nedings niekur vyro darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruziene @ 2018 01 06, 11:24)
Man reikia spalvu mix ( geltona, melyna ir alyvine), maciau  -sitos  vienspalves. Aciu😐

Turiu nuliūdint, nes tokių per pastaruosius keletą metų neteko matyt, nors gėlių sėklų pasiūlą daugmaz stebiu.
Per keletą ateinančių mėnesių pardavėjai, manau, turėtų asortimentą papildyt. Siūlau neapsiriboti pavadinimu "kalibrachoja", kadangi tokio paties dydzio krūmeliais/ziedeliais auga/zydi kai kurios smulkiaziedės surfinijos, o jas galima atskirti iš esmės tik pagal lapelių plaukuotumą (jie kaip petunijų - truputį šiurkštesni nei kalibrachojų). Šių smulkiaziedzių surfnijų tik nebūna geltonų: jei pavasariop kalibrchojų daigelių kompozicijos prekybcentriuose būna geltonos-mėlynos-purpurinės, tai smulkiaziedzių - baltos-mėlynos-purpurinės.
Siūlau palaukti pačių primųjų daigų parduotuvėse, keletą nusipirkt ir tada dauginti auginiais - lentynos tikrai nenueis veltui. smile.gif
Atsakyti
GARLIAVOJE 4u.gif

Priglaudus katyte tenka viska išparduoti,nes pabodo kasdien persodinti.

KAKTUSIUKAI

SANPAULIJA

https://www.skelbiu....s-28051823.html

Skambinti skelbime nurodytu telefonu
Atsakyti

gal kas kartais turi porą stambiavaisės basovijos (pomidormedžio) sėklų?

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 01 18, 10:22)
<p>gal kas kartais turi porą stambiavaisės basovijos (pomidormedžio) sėklų?</p>

Yra čia http://www.e-seklos....medis_tomarillo
Įdomu ar kas augino kada nors.
Jei taip tai ar gavosi kas nors.
Aš prieš kokius 3 metus iš čia buvau atsisiuntusi, bet neišdygo anei viena. Spioviau į tą reikalą ir pamiršau. Dabar pasidarė smalsu ar kas turi ar turėjo suaugusį augalą.
Atsakyti

Yra čia http://www.e-seklos....medis_tomarillo
Įdomu ar kas augino kada nors.
Jei taip tai ar gavosi kas nors.
Aš prieš kokius 3 metus iš čia buvau atsisiuntusi, bet neišdygo anei viena. Spioviau į tą reikalą ir pamiršau. Dabar pasidarė smalsu ar kas turi ar turėjo suaugusį augalą.

mačiau, kad yra pardavime, bet nesinori 3 eurų mokėt, kai reikia tik vieno augalo :)

tai ir paklausiau, gal kas kada pirko, liko sėklų ir perleistų ar apsikeistų į ką nors.

sakot, neišdygo... tai gal bandyt pirkt ir sodint visas... o jei visos sudygs? :D​ 

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 01 18, 15:35)
<p>mačiau, kad yra pardavime, bet nesinori 3 eurų mokėt, kai reikia tik vieno augalo smile.gif</p><p>tai ir paklausiau, gal kas kada pirko, liko sėklų ir perleistų ar apsikeistų į ką nors.</p><p>sakot, neišdygo... tai gal bandyt pirkt ir sodint visas... o jei visos sudygs? biggrin.gif​ </p>

Dabar tikrai kita sėklų partija, nei pas mane buvo.
Visiškai suprantu , kad ieškote. Be reikalo aš čia tą nuorodą kišau.
Nepagalvojau, kad zuzla ne naujokė čia. Galima sakyti pažįstama biggrin.gif .
Atsakyti
Auginau cifomandrą iš sėklų prieš kokius 9 metus. Pas mane augo du ar tris metus. Na ir ką, išaugo medis, pomidorų nevalgiau. Galų gale vos ne siekė lubas, išmest gaila, atidaviau Edukologijos universiteto oranžerijai. Tolesnio likimo nežinau.
Daugiau neauginčiau.
Atsakyti

Uzsakynesiu rozes is floribunda.pl   Gal kas nori prisijungti?  Butu pigiau atvezimas     Šalčininkai-Vilnius

Atsakyti
Ispardavimas. Veilsmas Vilniuje. Taciau del siuntimo i kitus miestus galim tartis mirksiukas.gif

Visi 3€. (Spalva- staigmena biggrin.gif )
vartotojo įkelta nuotrauka

Tradeskancija 3€.

1€. Kalanchoe tubiflora  (su vazoneliu 1.5€.)

Sanpaulija ( mini, margalape) Rob's Cool Fruit 1-1,5€

Sanpaulija (standartas,margalape) Ян-Колье Ярославля ( Пуминова )
1.5€.

P.S. nemoku apverst foto per www.part.lt . Gal kas pagelbesit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 29 sausio 2018 - 17:33