Įkraunama...
Įkraunama...

Miško, sodo, daržo gėrybių turgelis

Rytoj pjaunam didelį moliūgą,galim pasidalinti
Augintas sau,be jokios chemijos;-)
Vilnius,Fabijoniskes
Atsakyti
Parduodame tamsų (grikių) medų Vilniuje. 5 Eur/kg
Grikių medus turi daug mineralinių medžiagų ir geležies, be kitų naudingų savybių gerina kraują.
Lazdynai, didesnį kiekį Vilniuje galime atvežti.
8 606 03974
8 657 47367

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Turiu atliekamus 2 labai skanius muskatinius moliūgus apie 10 kg svorio, juos parduodu po 0,5 euro/kg.

Klaipėda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2016 10 18, 15:57)
Siūlau moliūgų iš kaimo, per daug prisiauginome smile.gif Auginti be trąšų ir kitų priedų.
vartotojo įkelta nuotrauka

Pačio didžiausio dešinėje nebėra, galiu perleisti iš kairės ir dešinės esančius dičkius, po 4 EUR.

KAUNAS, į AZ.

Dar turiu atliekamų 4u.gif
Atsakyti
Zali beluksciai moliugai ir zalios cukinijos
40ct/kg
Prie Big'o
Atsakyti
kuciu stalui obuoliu gardziu prasom,medaus ir dar galiu pasiulyt dziovintu baravyku,kaunas bendraujam per az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueFlower @ 2016 11 02, 19:37)
<p>Sveiki, noriu paklausti išmanančių apie medų..Per kiek laiko po išpilstymo medus sukietėja? Ar gali būti, kad šiuo metu dar medus būtų skystas? Ačiū už nuomones  4u.gif</p>

Sveiki
Aš tai rugpjūčio mėn. pirkau Dzūkijoje medų, bitininko Jono Kašėtos. Tai dar dabar valgom skystą. Ir nesurūgęs nei ką. Ir mokėjom, sakyčiau, ne pigiai 1kg - 6eur.
Mano tėtis irgi bitutes laikė. Tai vasarinis medus žiemą dar būdavo skystas.
Atsakyti
Sveiki
Pirkčiau medutį Vilniuje. Kokybišką, geriau šviesų. Labai gerai, jei būtų "sviesto" konsistencijos. Lauksiu zinuciu i az. aciu
Atsakyti
QUOTE(azur safyr @ 2016 12 28, 22:25)
Sveiki
Aš tai rugpjūčio mėn. pirkau Dzūkijoje medų, bitininko Jono Kašėtos. Tai dar dabar valgom skystą. Ir nesurūgęs nei ką. Ir mokėjom, sakyčiau, ne pigiai 1kg - 6eur.
Mano tėtis irgi bitutes laikė. Tai vasarinis medus žiemą dar būdavo skystas.

Skystas medus būna kai šiltai laikot arba pašildytas ,pas tikrus bitininkus tokiu laiku tikrai nerasit skysto medaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2016 12 29, 15:34)
Skystas medus būna kai šiltai laikot arba pašildytas ,pas tikrus bitininkus tokiu laiku tikrai nerasit skysto medaus  biggrin.gif

Aš medų laikau virtuvėje spintelėje. Tai kol kas dar skystas.
Atsakyti
As irgi pirkciau medaus Vilniuje.
Atsakyti

Gal ir Vilniuje už tokią kainą kažkas turite? :)

Atsakyti