Rytoj pjaunam didelį moliūgą,galim pasidalinti
Augintas sau,be jokios chemijos;-)
Vilnius,Fabijoniskes
Parduodame tamsų (grikių) medų Vilniuje. 5 Eur/kg
Grikių medus turi daug mineralinių medžiagų ir geležies, be kitų naudingų savybių gerina kraują.
Lazdynai, didesnį kiekį Vilniuje galime atvežti.
8 606 03974
8 657 47367
Grikių medus turi daug mineralinių medžiagų ir geležies, be kitų naudingų savybių gerina kraują.
Lazdynai, didesnį kiekį Vilniuje galime atvežti.
8 606 03974
8 657 47367
Turiu atliekamus 2 labai skanius muskatinius moliūgus apie 10 kg svorio, juos parduodu po 0,5 euro/kg.
Klaipėda
Klaipėda
Zali beluksciai moliugai ir zalios cukinijos
40ct/kg
Prie Big'o
40ct/kg
Prie Big'o
kuciu stalui obuoliu gardziu prasom,medaus ir dar galiu pasiulyt dziovintu baravyku,kaunas bendraujam per az
QUOTE(BlueFlower @ 2016 11 02, 19:37)
<p>Sveiki, noriu paklausti išmanančių apie medų..Per kiek laiko po išpilstymo medus sukietėja? Ar gali būti, kad šiuo metu dar medus būtų skystas? Ačiū už nuomones </p>
Sveiki
Aš tai rugpjūčio mėn. pirkau Dzūkijoje medų, bitininko Jono Kašėtos. Tai dar dabar valgom skystą. Ir nesurūgęs nei ką. Ir mokėjom, sakyčiau, ne pigiai 1kg - 6eur.
Mano tėtis irgi bitutes laikė. Tai vasarinis medus žiemą dar būdavo skystas.
Sveiki
Pirkčiau medutį Vilniuje. Kokybišką, geriau šviesų. Labai gerai, jei būtų "sviesto" konsistencijos. Lauksiu zinuciu i az. aciu
Pirkčiau medutį Vilniuje. Kokybišką, geriau šviesų. Labai gerai, jei būtų "sviesto" konsistencijos. Lauksiu zinuciu i az. aciu
QUOTE(azur safyr @ 2016 12 28, 22:25)
Sveiki
Aš tai rugpjūčio mėn. pirkau Dzūkijoje medų, bitininko Jono Kašėtos. Tai dar dabar valgom skystą. Ir nesurūgęs nei ką. Ir mokėjom, sakyčiau, ne pigiai 1kg - 6eur.
Skystas medus būna kai šiltai laikot arba pašildytas ,pas tikrus bitininkus tokiu laiku tikrai nerasit skysto medaus
QUOTE(Karosė @ 2016 12 29, 15:34)
Skystas medus būna kai šiltai laikot arba pašildytas ,pas tikrus bitininkus tokiu laiku tikrai nerasit skysto medaus
Aš medų laikau virtuvėje spintelėje. Tai kol kas dar skystas.
Gal ir Vilniuje už tokią kainą kažkas turite?