antradieni turesiu sparaginiu apie 4 kg, 1 kg kaina 1.5 eur, auginta tikrai ekologiskai, tiesiog turime nedideli likuti
taip pat turime pasiulyti cukiniju
Savaitgalį retinau burokelius, tai turiu dideli kibirą batvinių. Kaunas
Gal kažkas turtingas vyšniomis Vilniaus-Trakų raj. ? -turite parduoti ?
Sveiki,
VILNIUJE siūlau šviezio juodo grikių medaus iš Aukštaitijos, dar bus skystas bus apie 2 sav.
Medus atvežtas į Vilnių, o aviliai randasi mano tėvų sodyboje Pasvalio raj. Valakėlių kaime.
Medų galite paimti Lazdynuose arba galiu atvežti į namus ar darbą. Kaina už kibirėlį - 5 Eur/kg.
Tel: 868642408 arba rašykite a.ž.
VILNIUJE siūlau šviezio juodo grikių medaus iš Aukštaitijos, dar bus skystas bus apie 2 sav.
Medus atvežtas į Vilnių, o aviliai randasi mano tėvų sodyboje Pasvalio raj. Valakėlių kaime.
Medų galite paimti Lazdynuose arba galiu atvežti į namus ar darbą. Kaina už kibirėlį - 5 Eur/kg.
Tel: 868642408 arba rašykite a.ž.
Gal kam alyviniu obuoliu? Obuoliai ekologiskai svartus, jokios chemijos nenaudojam. Kaina 20 ct.
Vilnius, Zirmunai. 861240377
Vilnius, Zirmunai. 861240377
QUOTE(peledziuke @ 2016 07 26, 12:05)
Sveikos mamytės, gal kuri turite parduoti meškinio česnako? Geriausia būtų Kauno apskritis.
ir aš norėčiau tokio užsiveist.... Irgi apie Kauną, dar galima Prienai, Širvintos, Jonava, Skaudvilė ir pakeliui tarp Kauno ir Kryžkalnio.
QUOTE(Temide1 @ 2016 07 26, 17:34)
ir aš norėčiau tokio užsiveist.... Irgi apie Kauną, dar galima Prienai, Širvintos, Jonava, Skaudvilė ir pakeliui tarp Kauno ir Kryžkalnio.
Meskiniai cesnakai vasara buna sunyke, tai manau nelabai gausite. Geriausia butu kasti ir sodinti anksti pavasari is po ziemos. Pas mane yra 2 krumeliai, bet lapeliu po 3 belike. Jie islenda ir subujoja kai sniegas nutirpsta