QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 08, 12:42)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71666178" data-time="1496902476"><div><p>O kada daromas vezio zymuo? Gal paciai galima pasidaryt? Labai brangus?
As dar po operacijos nesulaukiu atsakymu. Aisku, dabar svarbiausia man ju sulaukti. Bet domiuosi </p></div></blockquote><p>sulauk pirma histologinio tyrimo,zymens dinamika ziurima chemijos metu,paziuret ar vaistai veikia ir remisijos metu atkrycio profilaktikai.nedarbinguma duoda seimos gydytojas tiek kiek reikia </p>
As dar po operacijos nesulaukiu atsakymu. Aisku, dabar svarbiausia man ju sulaukti. Bet domiuosi </p></div></blockquote><p>sulauk pirma histologinio tyrimo,zymens dinamika ziurima chemijos metu,paziuret ar vaistai veikia ir remisijos metu atkrycio profilaktikai.nedarbinguma duoda seimos gydytojas tiek kiek reikia </p>
Ne, man seimos gydytoja niekaip nedave biuletenio. Liepe eit pas ginekologa. Jis tesia dabar.
Bet turbut cia jokio skirtumo. Jau po savaites bus menuo kai as po operac. O pries tai nedarbingume buvau del konizacijos. Nebuvo nutrukes nedarbingumas.Tai turbut ilgai jau netes 😊
Daug daug sveikatos ir stiprybes visoms nelabai dar turiu patirties siuose gydymuose, tai daugiau nieko palinket ir patart negaliu 😊