Pradeda atsigauti, savaite skrandi skaudejo - kazi, cia vienas is salutiniu reiskiniu? Tik kaip mazas vaikas uzsispyres ir vandens negeria... Aisku, silpnumas yra, apetitas pradeda atsirast, bet jegu mazokai, kai palygini bukle pries chemija.
Babyte, zymuo pakilo virs normos ar aplink sukasi?
Papildyta:
vaikstau kaip buratinas, atsitupti nepavyksta be skausmo. Avastinas...
</p><p></p></div></blockquote><p>50,butu normoj stipriai galvos nesukciau.pas mane jis ganetinai informatyvus,nes skaiciau ne viena atveji kai markeris stipriai normoj,o pilnas pilvas mts</p>
Girdėjau, kad yra kažkoks PET KT tyrimas, jis brangus, bet labai informatyvus. Mano kolegei, kuriai tą tyrimą atliko, radiologe skambino ir klausė ar gyvenime yra turėjusi sinusitą. Na tipo ten viskas aiškiai matosi
PET (pozitronų emisijos tomografija) yra Kauno klinikose ir Santariškėse. Kaina prieš kurį laiką buvo apie 1200-1300 eur, dabar gal didesnė, nežinau šito. Dar lenkai turi (anksčiau NVI savo pacientus siųsdavo į Lenkiją darytis, užtat buvo susipykę su Kaunu, kad jų aparatą ignoravo, vilniečiai tuo tarpu sakė, kad Kauno aparatas ne toks informatyvus).
Tik įsivaizduoju kad ten eilė labai didelė ir gydytojai nelabai noriai nukreipia. Galvoju irgi pasidomėti.
http://lzinios.lt/lz...ariskese/195445
As dar po operacijos nesulaukiu atsakymu. Aisku, dabar svarbiausia man ju sulaukti. Bet domiuosi
As dar po operacijos nesulaukiu atsakymu. Aisku, dabar svarbiausia man ju sulaukti. Bet domiuosi
Galima,daug kur daro privačiose laboratorijose,,nėra brangus Tik tų žymenų daug yra,reikia žinot kurį daryt
Kainos vezio zymenu
http://synlab.lt/pacientams/kainynas/
Girdėjau, kad yra kažkoks PET KT tyrimas, jis brangus, bet labai informatyvus. Mano kolegei, kuriai tą tyrimą atliko, radiologe skambino ir klausė ar gyvenime yra turėjusi sinusitą. Na tipo ten viskas aiškiai matosi
na pirma reikia iprasta KT praeiti.Pasatruoju metu nutariau ,kad geriau eilini karta pas gydytoja nueiti nei knisti interneta ir uzsiiminti kosmonautika nes jau vos ne buvau chemijos diena susiplanavusi ir vos peruko nenusipirkau
O kada daromas vezio zymuo? Gal paciai galima pasidaryt? Labai brangus?
sulauk pirma histologinio tyrimo,zymens dinamika ziurima chemijos metu,paziuret ar vaistai veikia ir remisijos metu atkrycio profilaktikai.nedarbinguma duoda seimos gydytojas tiek kiek reikia