Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

skysciu trukumas tipo ir šiaip bendras nusilpimas, pykinimas, vemimas ir t.t. vel per pora savaičiu minus 7 kg tai lasina ringer ir gliukoze

Laikykites  :4u: 

Mano mana kuo toliau tuo sunkiau pernesa chemija...

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 05, 21:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Flioksė" data-cid="71661941" data-time="1496688440"><div><p>skysciu trukumas tipo ir šiaip bendras nusilpimas, pykinimas, vemimas ir t.t. vel per pora savaičiu minus 7 kg tai lasina ringer ir gliukoze</p></div></blockquote><p>Laikykites  4u.gif </p><p>Mano mana kuo toliau tuo sunkiau pernesa chemija...</p>

Abi chemoterapijas vyras perneša palyginus lengvai užtat po jų prasideda blogumai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 05 birželio 2017 - 21:47

Abi chemoterapijas vyras perneša palyginus lengvai užtat po jų prasideda blogumai

Kadangi mamai leidzia 4 dienas is eiles, tai nuo antros jau prasideda baisumai 🎈

Atsakyti

atostogos praejo,zymuo pakilo.vasarele mirksiu chemijoj.

Atsakyti

atostogos praejo,zymuo pakilo.vasarele mirksiu chemijoj.

🎈🎈🎈🎈

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 06 06, 22:20)
<p>atostogos praejo,zymuo pakilo.vasarele mirksiu chemijoj.</p>

verysad.gif na gal šį kart dabaigsi.
Papildyta:
tą brudą
Atsakyti

tikiuosi :)

Atsakyti
babyte, stiprybės 4u.gif

mes tai ką, nieko... neramina kad tėčiui pradėjo skaudinėti galvą. nors spaudimas susinormalizavo...

daivute84 kaip jūsų reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 06, 12:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Flioksė" data-cid="71662091" data-time="1496691890"><div><p>Abi chemoterapijas vyras perneša palyginus lengvai užtat po jų prasideda blogumai</p></div></blockquote><p>Kadangi mamai leidzia 4 dienas is eiles, tai nuo antros jau prasideda baisumai 🎈</p>

vyras gavo du kartus po 6 chemijas po 48 val ištisinio lašinimo ir per abu tuos periodus laikesi puikiai, dar per pirma iš kart po chemijos eidavo į darba, o kai jau pervede ant tablečiu ir prasidejo visi tie negerumai

Babyte, tai vel lašins?

babytei ir kitoms 4u.gif vilties, stiprybes šviesios vasaros 4u.gif

Gituks, Udzinka kaip jus laikotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 07 birželio 2017 - 11:48

Taip.deja menesio atidejimas stebuklu neatnese.Guodzia tik tai,kad  zymuo kyla nesmarkiai,reiskia piktu lasteliu dauginimasis nea stiprus.Tikiuosi pavyks nukalti  jas.Vaziuoju gauti gydymo schema.

Atsakyti
Babyte laikykites , ar primą karta gavot avastina?

faustina matau, kad skaitai, kaip jums?
Atsakyti

Babyte laikykites , ar primą karta gavot avastina?

Avastino negavau,jis mano atveju nekompensuojamas.o ir su mano isdarkytu zarnynu jis kazin ar pageidaujamas.

Chemija kol kas atsaukiama.Aklai pagal nedideli markerio padidejima jos skirti neskuba.Bus KT  skanavimas  .Ieskosim kur tas kakutis tuno :)

Atsakyti