Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Siandien jau namie. Po triju dienu lasinimo savijauta suprastejo... Ne pykina, bet arti to ir siaip bendras silpnumas. Gal galit ka nors patart buklei pagerint? Kad apetitas griztu ar cia tiesiog reikia islaukti, kol vaistai veiks?
Atsakyti
daivute84 - mano tėčiui labai, labai padeda kai jis lašinasi lašines su skysčiais, tarkim ringeriu. gal turit kokią pažįstamą kad pastatytų lašinę?
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 02, 08:45)
Įdomiai su tom sanatorijom. Bet man pjūvio nedarė, pas mane skylių pilve pridaryta, kurios jau sugijo smile.gif gal dėl to lengvesnė operacija skaitosi.
Papildyta:

O kokia tau nustatyta stadija, jei ne paslaptis? Jūs matau, jau praėjot daug gydymo, ir vistiek jaučiatės silpnai?

Stiprybės ir sveikatos  4u.gif

2B ;) aciu ! Ir tau kuo greiciau atsistatyti linkiu !
Atsakyti
Pasisalinkit kaip spaudima pakelt 4u.gif
Puoduka kavos isgeriu ryte, tai buna visai gerai kokias 2-3 val. Bet kai antra isgeriu, jau net kunas dreba ir pykina.
Gal dar kokiu priemoniu zinot?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 03, 15:07)
Puoduka kavos isgeriu ryte,  tai buna visai gerai kokias 2-3 val. Bet kai antra isgeriu,  jau net kunas dreba ir pykina.
Dekui 4u.gif

O koks spaudimas? Labai zemas? Kai anytai kviesdavom greitaja del zemo smaudimo (budavo 60x40) tai karta gydytoja pasake, kad bandykit liaudiskus budus. Mes sakom brendzio auksta jau davem. Ta nusisypsojo ir sako, brendis pakelia trumpam, nes praplecia kraujagysles. Duokit druskos palaizyt. Tai ir duodavom, kai spaudimas krisdavo labai zemai, laizydavo druska. Pakildavo. PAbandykit, cia tikrai nepakenks. Bet butu gerai matuotis , kad zinot ar veikia.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 06 03, 16:20)
O koks spaudimas? Labai zemas? Kai anytai kviesdavom  greitaja del zemo smaudimo (budavo 60x40) tai karta gydytoja pasake, kad bandykit liaudiskus budus. Mes sakom brendzio auksta jau davem. Ta nusisypsojo ir sako, brendis pakelia trumpam, nes praplecia kraujagysles. Duokit druskos palaizyt. Tai ir duodavom, kai spaudimas krisdavo labai zemai, laizydavo druska. Pakildavo. PAbandykit, cia tikrai nepakenks. Bet butu gerai matuotis , kad zinot ar veikia.

Ne, mano taip baisiai nekrenta . Buna 60/100 .tai gal cia ir ne visai zemas, bet kai kava trumpam padeda, tai sprendziu kad zemas smile.gif . Nes silpnai jauciuos, buna svaigsta galva. O druska as megstu maiste 😊 man norisi
suraus maisto visada. Nepasisotinu jei druskos mazai 😊
Dekui uz pararima 4u.gif
Ner man taip bligai, kad greitasias kviest. Tik nusibodo but silpnai...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 06 03, 15:07)
Puoduka kavos isgeriu ryte,  tai buna visai gerai kokias 2-3 val. Bet kai antra isgeriu,  jau net kunas dreba ir pykina.
Dekui 4u.gif

Naira,juk po operacijos praėjo labai mažai laiko,nenorėki kalnus nuversti,organizmui atsistatyt reikia nors mėnesio .Na čia kiekvienai individualiai,bet jei prastai jauteisi ir prieš op tai tikrai turėki kantrybės. rolleyes.gif Tikrai teko gulėt ligoninėj su moterimi kuri po operacijos sakė nejaučianti jokių blogumų,atvežta iš renimacijos iškart vos ne valandą valgė ką tik turėjo,o kitas dienas palatoj jos beveik nematydavom,vaikštinėdavo per dienas.Ji ir pati juokavo,kad gal manęs ir neoperavo rolleyes.gif
Dėl šios ligos tai man visiškai netiko kava irgi būdavo silpna pradėdavau drebėt ir pykindavo tai pusę metų ar ilgia visai negėriau po to pradėjau po pusę puodelio,dabar jau ir kasdien išgeriu puodelį,o kažkada su svečiais išgėriau antrą tai jau buvo taip bloga
Atsakyti

Siandien v.zymuo kiek pakiles 10,8. Griztu autobusu,tad pazliumbti nepavyko :) Kol privaziavau savo gimtine supratau,kad nera ko bliauti :D sveikatos visoms  :4u:

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 06 05, 15:47)
<p>Siandien v.zymuo kiek pakiles 10,8. Griztu autobusu,tad pazliumbti nepavyko smile.gif Kol privaziavau savo gimtine supratau,kad nera ko bliauti biggrin.gif sveikatos visoms  4u.gif</p>

Neverk Gituk 4u.gif

bet ka aš čia ir pati darbe posmą nužliubiu tada kažkaip pašvieseja ant širdies

vyrui laselines pradejo statyt
Atsakyti

Neverk Gituk 4u.gif

vyrui laselines pradejo statyt

Kodel stato?

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 06 05, 20:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Flioksė" data-cid="71661722" data-time="1496682620"><div><p>Neverk Gituk vartotojo įkelta nuotrauka

vyrui laselines pradejo statyt</p></div></blockquote><p>Kodel stato?</p>

skysciu trukumas tipo ir šiaip bendras nusilpimas, pykinimas, vemimas ir t.t. vel per pora savaičiu minus 7 kg tai lasina ringer ir gliukoze
Atsakyti

Neverk Gituk 4u.gif

Ji pokstauja :)  su tokiu skaicium sokinet is laimes reikia.

Atsakyti