Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(chicane @ 2017 05 30, 15:39)

daivute84 kaip reikalai?

Pirmadieni pagulde, nes neturejo kur eit biggrin.gif Siandien tyrimai, ryt gal kazka daryt prades... Nors nieko tiksliai niekas nesako, kazkodel paslaptingi visi... Gal pagaliau prades gydyt, nes tas laukimas baisiau uz liga...
Atsakyti
Ačiū visoms, kas pasidalinote savo patirtimi dėl plaukų slinkimo 4u.gif. Kokios jūs stipruolės!!!
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 05 30, 18:49)
Bet mano ligos skaicius  C53.1
O tokio cia ner. Ar as nesuprantu? 
O jei priklauso,  tai gal dar galima prasyt?  Mane geguzes 16 d operavo. Ar cia is kart po ligonines reikia vaziuot?  Neturiu visai informacijos apie tas sanatorijas.

Nu moteriske smile.gif Nu kaip nera:) O tarp C52 iki C57 juk yra ir C53 smile.gif
As vaziavau po viso agresyvaus gydymo. Po operacijos ir po chemijos. Jus visad galit nueiti pas reabilitologe ir pasikalbet apie tai. Jei NVI, tai tikrai labai maloni moteris ir mielai Jums viska paaiskins. Nes i sanatorija siuncia ne seimos gydytojas, ne onkologas, o butent reabilitologas! Jis parasol, kad Jums reikia reabiltacijos ir va tada jau onkologas sutvarko popierius. Taip, kad manau tikrai pasikonsultuokit su reabilitologe.
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 05 30, 19:37)
Man tai Rudaitis iš kart pasakė-jokių sanatorijų, nėra laiko ilsėtis. Mano sanatorija buvo 4 chemija biggrin.gif

Tai zinoma pirma reikia pabaigti gydyma, o jau tada vaziuoti i sanatorija.

QUOTE(Naira @ 2017 05 30, 19:51)
Aa tai nelabai isivaizduoju kas nuo tu chemiju ten darosi,  tik zinau kad kazkas baisaus. Tai jau geriau sutikciau 10 operaciju tokiu atlaikyt nei chemijas. Dar nezinia kas manes  laukia,  kai bus atsakymai po operacijos. Su baime laukiu atsakymu.

Jau zinot kiek gausit chemijos? Nu kas darosi, kas darosi...Kiekvienai skirtingai. Priklausomai nuo vaistu. Visos atlaike ir pati atlaikysi. Svarbiausia klausyt savo organizmo ir nepulti laikytis jokiu dietu. Bus bloga- yra vaistai, juos suleis pries chemija, ir namo gausit. Visko klauskit gydytojos, seseliu kurios lasins, jos daug info turi.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 29, 12:22)
Na cia dabar! Sutinku, sunku netekti plauku, bet cia tikrai ne pasaulio pabaiga. Man buvo sunkiau kai neliko nei blakstienu nei antakiu...Na antakius pasidariau, o be blakstienu taip ir vaiksciojau, tik akis apvedziodavau. O del plauku, zinok atauga ir geri atauga, netgi kazkuriuo tai momentu garbanotis pradeda:)
As nenesiojau peruko, na ne man jis ir tiek. Turiu begales saliu ir ivsladziau tiurbanu risima tobulai:) Kai pirma karta sirgdama vaziavau i kaciu paroda su tiurbanu, tai gava begales komplimentu (is zmoniu nezinanciu, kad sergu), kad pakeiciau stiliu ir kad tinka:)
O bet taciau, as tame reikale izvelgiau ir geru pusiu - daugiau, kaip puse metu nereikejo depiliacijos jokios:) Pazastukai svarus, kojos sarios, intymi vieta irgi svari:) Juokiausi, ka kaip mergaite vel:)
aip, kad tyta, nepanikuok, tai laikina ;)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Taip pat galvojau ,plauku buvo negaila niekek,blakstienu siek tiek,labiausiai antakiu ax.gif ,tik apsiverkiau kai nuejo visi nagai nuo koju pirstu i chemijos pabaiga,bet cia jau daugiau psichologiskai nuo issekimo...

O siaip tai bus ,mergaites ,dar ir tu plauku ir nagu ir blakstienu lady.gif nail.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 30 gegužės 2017 - 23:53
Dekui undzinka uz tiek info.
Mane operavo Rudaitis. Ne onkologiniam, o Santariskese. Vaziuoti turbut reiks kai bus atsakymai, tai tada dar paklausiu.
As tada per mazai paklausinejau turbut visko. Jis nepatare nes man nera jokiu proceduru. Bet dabar kai grizau namo, as taip noriu dingt nuo tu vaiku ir miegot ir miegot , ilsetis 😊 .

Ar kam buve taip kad pastoviai migdo, silpna. Jau 2 men beveik biuleteny, miegu ir miegu arba noriu miegot! Ar cia vezio pozymis ar kitu ligu ieskoti?
Kraujas mano geras, tik spaudimas prie zemu....
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 05 31, 06:53)
Mane operavo Rudaitis. Ne onkologiniam,  o Santariskese. Vaziuoti turbut reiks kai bus atsakymai,  tai tada dar paklausiu.
As tada per mazai paklausinejau turbut visko. Jis nepatare nes man nera jokiu proceduru. Bet dabar kai grizau namo,  as taip noriu dingt nuo tu vaiku ir miegot ir miegot , ilsetis 😊 .

Ar kam buve taip kad pastoviai migdo,  silpna. Jau 2 men beveik biuleteny,  miegu ir miegu arba noriu miegot!  Ar cia vezio pozymis ar kitu ligu ieskoti?
Kraujas mano geras,  tik spaudimas prie zemu....

4u.gif man reabilitacuja buvo iskart po operacijos,atsakymus del stadijos ir k.t.gavau gryzus, kartu su talonu pas radiologa:-) sanatorijoj siek tiek proceduru buvo,bet man svarbiausia,kad padejo psichologiskai atsitoket po zinios apie liga. Kazkaip mes visos labai vaziuot nenorejom,o Intaite varu vare ir buvo teisi. Silpnumas po rimtos ooeracijos visai normalu:-) sekmes ir pergales:-)
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 05 31, 11:30)
4u.gif man reabilitacuja buvo iskart po operacijos,atsakymus del stadijos ir k.t.gavau gryzus, kartu su talonu pas radiologa:-) sanatorijoj siek tiek proceduru buvo,bet man svarbiausia,kad padejo psichologiskai atsitoket po zinios apie liga. Kazkaip mes visos labai vaziuot nenorejom,o Intaite varu vare ir buvo teisi. Silpnumas po rimtos ooeracijos visai normalu:-) sekmes ir pergales:-)

O kaip skiriasi gydytojų nuomonės wub.gif

o silpna aš ne po operacijos, o prieš visą šitą žinią apie ligą.... aš dėl to kreipiaus pas gydytojus, ir rado man šitą nelaimę.
tai matyt, kad bus susiję...
Atsakyti
daivute84,kaip pas jus reikalai?
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 06 01, 15:46)
daivute84,kaip pas jus reikalai?

Siandien antra diena, kai lasina vaistus. Ryt dar viena "porcija" ir namo trims savaitems. Savijauta gera, sako, kad nieko nejaucia, tik miegas nakti neeme, kas jam nebudinga. Dziaugiames, kad po tiek laukimo jau kazkas vyksta. Svitinimo negali taikyt, nes per daug placiai ar per smulkus zidiniai, nelabai suprato... Gal bent lasines kiek pagelbes, kiek skaiciau, kad smulkialastis jautrus vaistams, tai gyvenu dabar ta mintim, kad issigas ir issilakstys...

Kai pagalvoji, tai viskas tikrai gan sekmingai, nereikejo nei tarpuplaucio biopsijai pjuvio, paeme ir taip, nei operacijos - vis viena stipresnis, nei po operaciju butu...

P.S. vaistu paciam i vaistine eiti nereikejo, viska ten dave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivute84: 01 birželio 2017 - 16:34
QUOTE(Naira @ 2017 05 31, 06:53)
Mane operavo Rudaitis. Ne onkologiniam,  o Santariskese. Vaziuoti turbut reiks kai bus atsakymai,  tai tada dar paklausiu.
As tada per mazai paklausinejau turbut visko. Jis nepatare nes man nera jokiu proceduru. Bet dabar kai grizau namo,  as taip noriu dingt nuo tu vaiku ir miegot ir miegot , ilsetis 😊 .

Ar kam buve taip kad pastoviai migdo,  silpna. Jau 2 men beveik biuleteny,  miegu ir miegu arba noriu miegot!  Ar cia vezio pozymis ar kitu ligu ieskoti?
Kraujas mano geras,  tik spaudimas prie zemu....

Mane irgi lydi pastovus nuovargis, silpnumas. Kraujas, spaudimas ok. Ligos kodas toks pats kaip tavo, tik mano gydymas buvo chemija ir spinduliai ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swissgirl: 01 birželio 2017 - 20:46
[quote=Naira,2017 05 30, 07:57]
[quote=dvynukas 65,2017 05 29, 21:54]
O jau čia juk laikina problema,aš visad naudojuosi tokiu posakiu-ne visada taip bus.Plaukai po pusmečio jau bus ūgtelėję,o dabar yra ir privalumų- nereik daug šampūno,nė į kirpyklą eit,nei dažyt.Ašarų tikrai nereikia jos gi nieko
nepakeis. 4u.gif
Dar prieš gydymą mačiau ligoninėj moterį su tiurbanu,taip gražiai surišta,tai apie jokį peruką nenorėjau nė pagalvot,vyniojau šalikėlius ir skareles.

Naira,kaip jums sekasi,ar patekot į sanatoriją?

Sveikos 4u.gif
Ne, nevaziavau i sanatorija. Daktaras nepatare. Sake man vistiek jokiu proceduru negalima. Ir dar kaip minejo, kad prisimoket reiktu, o is aplinkiniu suzinojau, kad dar ir nemazai, tai man nera tikslo ten vaziuot.
[/quote]]

Pernai po tokios operacijos važiavo į sanatoriją artimas žmogus. Nelabai norėjo, įkalbinėt reikėjo, sutiko ir džiaugėsi. Pirma dėl perrišimų, sunkiai gijo, teko kasdien rišt. Procedūros buvo nors nedaug, bet buitim rūpintis nereikia, pasivaikščiojimai po miškus, skaitymas, muzikos terapija, arbatos pertraukeles. Jei neklystu lengvos kineziterapijos buvo. Mokėt nereikėjo, dvivietis kambarys su dušu ir wc, norint vienviety primokėt reikia. Bet dar ir nuo sanatorijų priklauso. Atsakymus žinojo po sanatorijos.
Už poilsį ir atitrūkimą, sustiprėt fiziškai ir psichologiškai labai gerai.

Sveikatos visiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 01 birželio 2017 - 21:38
QUOTE(Angele @ 2017 06 01, 23:37)
]

Pernai po tokios operacijos važiavo į sanatoriją artimas žmogus. Nelabai norėjo, įkalbinėt reikėjo, sutiko ir džiaugėsi. Pirma dėl perrišimų, sunkiai gijo, teko kasdien rišt. Procedūros buvo nors nedaug, bet buitim rūpintis nereikia, pasivaikščiojimai po miškus, skaitymas, muzikos terapija, arbatos pertraukeles. Jei neklystu lengvos kineziterapijos buvo. Mokėt nereikėjo, dvivietis kambarys su dušu ir wc, norint vienviety primokėt reikia. Bet dar ir nuo sanatorijų priklauso. Atsakymus žinojo po sanatorijos.
Už poilsį ir atitrūkimą, sustiprėt fiziškai ir psichologiškai labai gerai.

Sveikatos visiems

Įdomiai su tom sanatorijom. Bet man pjūvio nedarė, pas mane skylių pilve pridaryta, kurios jau sugijo smile.gif gal dėl to lengvesnė operacija skaitosi.
Papildyta:
QUOTE(Swissgirl @ 2017 06 01, 22:44)
Mane irgi lydi pastovus nuovargis, silpnumas. Kraujas, spaudimas ok. Ligos kodas toks pats kaip tavo, tik mano gydymas buvo chemija ir spinduliai ;)

O kokia tau nustatyta stadija, jei ne paslaptis? Jūs matau, jau praėjot daug gydymo, ir vistiek jaučiatės silpnai?

Stiprybės ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti