[quote=Naira,2017 05 30, 07:57]
[quote=dvynukas 65,2017 05 29, 21:54]
O jau čia juk laikina problema,aš visad naudojuosi tokiu posakiu-ne visada taip bus.Plaukai po pusmečio jau bus ūgtelėję,o dabar yra ir privalumų- nereik daug šampūno,nė į kirpyklą eit,nei dažyt.Ašarų tikrai nereikia jos gi nieko
nepakeis.
Dar prieš gydymą mačiau ligoninėj moterį su tiurbanu,taip gražiai surišta,tai apie jokį peruką nenorėjau nė pagalvot,vyniojau šalikėlius ir skareles.
Naira,kaip jums sekasi,ar patekot į sanatoriją?
Sveikos
Ne, nevaziavau i sanatorija. Daktaras nepatare. Sake man vistiek jokiu proceduru negalima. Ir dar kaip minejo, kad prisimoket reiktu, o is aplinkiniu suzinojau, kad dar ir nemazai, tai man nera tikslo ten vaziuot.
[/quote]]
Pernai po tokios operacijos važiavo į sanatoriją artimas žmogus. Nelabai norėjo, įkalbinėt reikėjo, sutiko ir džiaugėsi. Pirma dėl perrišimų, sunkiai gijo, teko kasdien rišt. Procedūros buvo nors nedaug, bet buitim rūpintis nereikia, pasivaikščiojimai po miškus, skaitymas, muzikos terapija, arbatos pertraukeles. Jei neklystu lengvos kineziterapijos buvo. Mokėt nereikėjo, dvivietis kambarys su dušu ir wc, norint vienviety primokėt reikia. Bet dar ir nuo sanatorijų priklauso. Atsakymus žinojo po sanatorijos.
Už poilsį ir atitrūkimą, sustiprėt fiziškai ir psichologiškai labai gerai.
Sveikatos visiems