Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(gituks @ 2017 05 30, 11:51)
As labai daug vaiksciojau. Kiekviena diena vis ilginau distancija. Labai greitai atsistatė. Po operacijos praejus savaitei keliavau namo, po 2 sav. gavau 4 chemo, po 3 savaiciu jau pilvo dirza uzsidedavau tik tolimiems "reisams". Man buvo pasalintos kiausides ir viskas aplink ;) Pjuvis vos ne kaip per detektyvus patologai daro  ax.gif

Is pradziu viskas sunkiai ejo pro sukastus dantis, aisku proto ribose. antra diena buvo kelione iki sesuciu posto ir atgal ir kambary jau i tual nueidavau.
Atsakyti

as irgi daug vaiksciojau ,aisku pradzioj aplink ligonines korpusa isikibus i paranke apeit budavo zygdarbis.paskui varinejom ir po 10km.ejimas geris.labiau saugotis reikia sunkumu kilnojimo ir pn.o dirzo vengti nereikia,as ir dabar po kitos operacijos jau 6 savaite nesioju.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 30, 12:58)
<p>as irgi daug vaiksciojau ,aisku pradzioj aplink ligonines korpusa isikibus i paranke apeit budavo zygdarbis.paskui varinejom ir po 10km.ejimas geris.labiau saugotis reikia sunkumu kilnojimo ir pn.o dirzo vengti nereikia,as ir dabar po kitos operacijos jau 6 savaite nesioju.</p>

Bet man pjuvio nedare. Vistiek reikia dirzo?
Atsakyti

cia gydytojas turejo pasakyt,jei nesake ,reiskia nereikia,juolab be pjuvio,pas mane irgi nuo iki.

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 05 30, 11:21)
Ir as tikejaus nemokamai. Tokia diagnoze,  tokia operacija ir va kaip.
O dar noriu paklaust. Po tokiu operaciju(gimdos salinimo ir jos ten priedu visokiu)  vaiksciot kuo daugiau reikia?  Ar saugotis kad tie organai sugytu? Kazkokios kojos nesavos pas mane 😐
Kazin ar jau paciuzas kada uzsidesiu ar jau viskas.... man ten limfmazgius pasalino,  gal uz tai kaip medine vaikstau

Kažkaip įdomiai,prieš du metus po tokių operacijų visos konvejeriu į sanatorijas traukdavo,tik reikėdavo pasirinkt į kurią nori.O ten tikrai smagu ir naudinga buvo,procedūrų pakako,viskas pagal jėgas,labai naudingos buvo mankštos.Kaip po tokios operacijos tai labai padėjo atsigaut,kai nereikėjo rūpintis maistu,švediškas stalas renkiesi ką nori.Tiesiog ir savo diagnozę pamiršdavau- nebuvo kada liūdėt,nebent naktį nesimiegodavo.Ir aišku be jokių priemokų.
Kojos tai ilgai jaučiasi silpnos.Sėkmės stiprėkit,jei ne šiais tai kitais metais linkiu atsistot ant pačiūžų.Sveikatos! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 05 30, 15:36)
Kažkaip įdomiai,prieš du metus po tokių operacijų visos konvejeriu į sanatorijas traukdavo,tik reikėdavo pasirinkt į kurią nori.O ten tikrai smagu ir naudinga buvo,procedūrų pakako,viskas pagal jėgas,labai naudingos buvo mankštos.Kaip po tokios operacijos tai labai padėjo atsigaut,kai nereikėjo rūpintis maistu,švediškas stalas renkiesi ką nori.Tiesiog ir savo diagnozę pamiršdavau- nebuvo kada liūdėt,nebent naktį nesimiegodavo.Ir aišku be jokių priemokų.
Kojos tai ilgai jaučiasi silpnos.Sėkmės stiprėkit,jei ne šiais tai kitais metais linkiu atsistot ant pačiūžų.Sveikatos! bigsmile.gif  bigsmile.gif

Bet kaip faina 😊 noreciau . Reiskia kazkas pasikeite, nemanau, kad daktaras meluotu.
Papildyta:
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 05 30, 15:36)
Kojos tai ilgai jaučiasi silpnos.Sėkmės stiprėkit,jei ne šiais tai kitais metais linkiu atsistot ant pačiūžų.Sveikatos! bigsmile.gif  bigsmile.gif

Bet kaip faina 😊 noreciau . Reiskia kazkas pasikeite, nemanau, kad daktaras meluotu.
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 30, 11:58)
<p>as irgi daug vaiksciojau ,aisku pradzioj aplink ligonines korpusa isikibus i paranke apeit budavo zygdarbis.paskui varinejom ir po 10km.ejimas geris.labiau saugotis reikia sunkumu kilnojimo ir pn.o dirzo vengti nereikia,as ir dabar po kitos operacijos jau 6 savaite nesioju.</p>

Jooo del dirzo... tiesiog viena diena netemps nieko ir jokio diskomforto vaikstant -tada reikia nusiimti-cia matyt individualiai. Gydytojas rekomendavo 4-5 savaites lygtai.
Atsakyti
laba diena.
na ką, mano tėtis superiškai perneša chemo, darbuojasi sau lyg niekur nieko. nebent spaudimas sutrukdo, bet kažkokius vaistukus atrado kur geriau padeda, tai valdomas tas šalutinis.
šiandien KT pasidarė aišku gyd. per kitą susitikimą, t. y. ketvirtą chemiją, pakomentuos. birželio antroj pusėj.
o aš kažkokioj apatijos stadijoj. kažkaip anksčiau atrodo nieko neveikiau, tik sėdėjau gūglės "plaučių vėžys" apsikabinus. dabar jau nebeskaitau. gal jau viską perskaičiau?

daivute84 kaip reikalai?
Atsakyti
[quote=Naira,2017 05 30, 14:55]Bet kaip faina 😊 noreciau . Reiskia kazkas pasikeite, nemanau, kad daktaras meluotu.
Papildyta:

[/quote

https://www.e-tar.lt...AR.528500FDBAEE

XII punktas. Paskaitykit!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 30 gegužės 2017 - 14:50
[quote=Undzinka,2017 05 30, 16:41]
[quote=Naira,2017 05 30, 14:55]Bet kaip faina 😊 noreciau . Reiskia kazkas pasikeite, nemanau, kad daktaras meluotu.
Papildyta:

[/quote

https://www.e-tar.lt...AR.528500FDBAEE

XII punktas. Paskaitykit!!!!
[/quote]
Bet mano ligos skaicius C53.1
O tokio cia ner. Ar as nesuprantu?
O jei priklauso, tai gal dar galima prasyt? Mane geguzes 16 d operavo. Ar cia is kart po ligonines reikia vaziuot? Neturiu visai informacijos apie tas sanatorijas.
Atsakyti
Man tai Rudaitis iš kart pasakė-jokių sanatorijų, nėra laiko ilsėtis. Mano sanatorija buvo 4 chemija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 05 30, 20:37)
Man tai Rudaitis iš kart pasakė-jokių sanatorijų, nėra laiko ilsėtis. Mano sanatorija buvo 4 chemija biggrin.gif

Aa tai nelabai isivaizduoju kas nuo tu chemiju ten darosi, tik zinau kad kazkas baisaus. Tai jau geriau sutikciau 10 operaciju tokiu atlaikyt nei chemijas. Dar nezinia kas manes laukia, kai bus atsakymai po operacijos. Su baime laukiu atsakymu.
Atsakyti