Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 29, 11:06)
<p>Nusipirkau grazu peruka,panasu i turetus plaukus ir viskas biggrin.gif Dar esu sulaukusi keleto komplimentu is nepazistamu "kokie grazus jusu plaukai" Plauku netekimas yra maziausia beda sitam reikale.....</p>

Kur pirkote? Ir įdomu kaina, nes kiek pažiūrėjau , tai pigesni nepanašūs į naturalius plaukus? O , kurį nusižiūrėjau, tai 300e ir reikia ilgai laukti kol užsakys blink.gif
Atsakyti

uzsakinejau ir as,mokejau apie 150 eur.laukiau gal pora savaiciu

http://www.bahashop.eu/

Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2017 05 29, 09:48)
Merginos, kaip jums sekėsi susitaikyti su plaukų netekimu? Panika, ašarų pakalnė - nu niekaip nesustvarkau su šituo reikalu... cray.gif

Na cia dabar! Sutinku, sunku netekti plauku, bet cia tikrai ne pasaulio pabaiga. Man buvo sunkiau kai neliko nei blakstienu nei antakiu...Na antakius pasidariau, o be blakstienu taip ir vaiksciojau, tik akis apvedziodavau. O del plauku, zinok atauga ir geri atauga, netgi kazkuriuo tai momentu garbanotis pradeda:)
As nenesiojau peruko, na ne man jis ir tiek. Turiu begales saliu ir ivsladziau tiurbanu risima tobulai:) Kai pirma karta sirgdama vaziavau i kaciu paroda su tiurbanu, tai gava begales komplimentu (is zmoniu nezinanciu, kad sergu), kad pakeiciau stiliu ir kad tinka:)
O bet taciau, as tame reikale izvelgiau ir geru pusiu - daugiau, kaip puse metu nereikejo depiliacijos jokios:) Pazastukai svarus, kojos sarios, intymi vieta irgi svari:) Juokiausi, ka kaip mergaite vel:)
aip, kad tyta, nepanikuok, tai laikina ;)
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2017 05 28, 23:02)
Gyvensim, kaip jums sekasi?

Aciu:-) metastazes plauciuose nepasitvirtino, limfmazgiai nutare but dideli,bet toliau neauga:-) kontrole vel po metu:-) viskas liuks,-gyvensim:-):-):-)
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 05 29, 11:26)
Aciu:-) metastazes plauciuose nepasitvirtino, limfmazgiai nutare but dideli,bet toliau neauga:-) kontrole vel po metu:-) viskas liuks,-gyvensim:-):-):-)

Super! Ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti

Sveikinuuu. Valioo :4u:

Atsakyti
QUOTE(tyta @ 2017 05 29, 09:48)
Merginos, kaip jums sekėsi susitaikyti su plaukų netekimu? Panika, ašarų pakalnė - nu niekaip nesustvarkau su šituo reikalu... cray.gif

O jau čia juk laikina problema,aš visad naudojuosi tokiu posakiu-ne visada taip bus.Plaukai po pusmečio jau bus ūgtelėję,o dabar yra ir privalumų- nereik daug šampūno,nė į kirpyklą eit,nei dažyt.Ašarų tikrai nereikia jos gi nieko
nepakeis. 4u.gif
Dar prieš gydymą mačiau ligoninėj moterį su tiurbanu,taip gražiai surišta,tai apie jokį peruką nenorėjau nė pagalvot,vyniojau šalikėlius ir skareles.

Naira,kaip jums sekasi,ar patekot į sanatoriją?
Atsakyti
[quote=dvynukas 65,2017 05 29, 21:54]
O jau čia juk laikina problema,aš visad naudojuosi tokiu posakiu-ne visada taip bus.Plaukai po pusmečio jau bus ūgtelėję,o dabar yra ir privalumų- nereik daug šampūno,nė į kirpyklą eit,nei dažyt.Ašarų tikrai nereikia jos gi nieko
nepakeis. 4u.gif
Dar prieš gydymą mačiau ligoninėj moterį su tiurbanu,taip gražiai surišta,tai apie jokį peruką nenorėjau nė pagalvot,vyniojau šalikėlius ir skareles.

Naira,kaip jums sekasi,ar patekot į sanatoriją?

Sveikos 4u.gif
Ne, nevaziavau i sanatorija. Daktaras nepatare. Sake man vistiek jokiu proceduru negalima. Ir dar kaip minejo, kad prisimoket reiktu, o is aplinkiniu suzinojau, kad dar ir nemazai, tai man nera tikslo ten vaziuot.
Atsakyti

nezinau kam tas sanatorijas nemokamai ir beduoda......

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 30, 11:24)
<p>nezinau kam tas sanatorijas nemokamai ir beduoda......</p>

Ir as tikejaus nemokamai. Tokia diagnoze, tokia operacija ir va kaip.
O dar noriu paklaust. Po tokiu operaciju(gimdos salinimo ir jos ten priedu visokiu) vaiksciot kuo daugiau reikia? Ar saugotis kad tie organai sugytu? Kazkokios kojos nesavos pas mane 😐
Kazin ar jau paciuzas kada uzsidesiu ar jau viskas.... man ten limfmazgius pasalino, gal uz tai kaip medine vaikstau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 30 gegužės 2017 - 10:22
QUOTE(Naira @ 2017 05 30, 11:21)
Ir as tikejaus nemokamai. Tokia diagnoze,  tokia operacija ir va kaip.
O dar noriu paklaust. Po tokiu operaciju(gimdos salinimo ir jos ten priedu visokiu)  vaiksciot kuo daugiau reikia?  Ar saugotis kad tie organai sugytu? Kazkokios kojos nesavos pas mane 😐
Kazin ar jau paciuzas kada uzsidesiu ar jau viskas.... man ten limfmazgius pasalino,  gal uz tai kaip medine vaikstau

As labai daug vaiksciojau. Kiekviena diena vis ilginau distancija. Labai greitai atsistatė. Po operacijos praejus savaitei keliavau namo, po 2 sav. gavau 4 chemo, po 3 savaiciu jau pilvo dirza uzsidedavau tik tolimiems "reisams". Man buvo pasalintos kiausides ir viskas aplink ;) Pjuvis vos ne kaip per detektyvus patologai daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 05 30, 12:51)
As labai daug vaiksciojau. Kiekviena diena vis ilginau distancija. Labai greitai atsistatė. Po operacijos praejus savaitei keliavau namo, po 2 sav. gavau 4 chemo, po 3 savaiciu jau pilvo dirza uzsidedavau tik tolimiems "reisams". Man buvo pasalintos kiausides ir viskas aplink ;) Pjuvis vos ne kaip per detektyvus patologai daro  ax.gif

Reikes pradet siandien. Reisas bus i kirpykla 😀
Atsakyti