Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

daivute84, mano tėčiui va reik kartą kas tris savaites lašintis. atvažiuoja pas mane iš vakaro, ryte - į nvi, priduoda kraują, šlapimą (nvi poliklinikoj, na tas pats pastatas, tik kitas įėjimas), tada priima daktarė apie 9-9 30-10 00 val., jau būnai kompe pas ją rezultatai. išrašo, eini į vaistinę - viskas kompensuojama. grįžti, lašina.

tik jūs kai iš toli, pasisakykit, kad tarkim pas chemikę kuo anksčiau priimtų, jie tikrai geranoriškai nusiteikę, tai paplanuoja truputį pagal žmogaus poreikius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2017 05 23, 22:29)
Mane visada gulde i ligonine,jokiu dienos stacionaru,tai gali buti ir toks variantas 4u.gif

Kiek girdejau, nuo musu su tavim laiku labai daug kas pasikeite. Pakankamai retai dabar guldo i ligonine.
Atsakyti
Sunflower kaip jusu mama?
Atsakyti
Sveikos,

ar buvo kuriai taip kad jau pasibaigus chemijai labai pykintų, skrandis nedirbtų? Vyrui niekaip nesibaigia ištisinis pykinimas, vemino priepuoliai , zofran visai nepadejo dabar pakeite i kažkoki iš d raides nepamenu pavadinimo jau. Gal ką vartojat iš žolių ar kitokiu žinot vaistų?
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 05 25, 08:33)
Sveikos,

ar buvo kuriai taip kad jau pasibaigus chemijai labai pykintų, skrandis nedirbtų? Vyrui niekaip nesibaigia ištisinis pykinimas, vemino priepuoliai , zofran visai nepadejo dabar pakeite i kažkoki iš d raides nepamenu pavadinimo jau. Gal ką vartojat iš žolių ar kitokiu žinot vaistų?

Zofranas man irgi negelbėjo,bet pasibaigus cheijoms jau nepykino.Virškinimo gerinimui gėriau įvairias arbatėles ir valgiau po truputį.Ankstesnėse temose radau kažkas rašė,kad kai nepadėjo zofranas tai naudojo Aeron,tas tiko.
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 05 25, 08:33)
Sveikos,

Paklausk gydytoju apie preparata Megace. Kiek zinau jis kompensuojamas, sake gerai veikia prie visu blogumu, pykinimu, apetito stokos ir svorio kritimo.
Atsakyti
Aeron užsirašiau, o megace turim ir vyras vartojo jį kurį laiką , bet kažkaip buvau isitikinus kad jis tik apetito skatinimui yra, reiks namuose dar lapelį jo pastudijuot ir tegul toliau geria
Atsakyti

Sunflower kaip jusu mama?

Aciu. Po truputi. Atstatineja neutroifilus ir laukiam chemijos.

Atsakyti

biski pozityvo

https://www.15min.lt...yva-1028-801352

Atsakyti
Gyvensim, kaip jums sekasi?
Atsakyti
Merginos, kaip jums sekėsi susitaikyti su plaukų netekimu? Panika, ašarų pakalnė - nu niekaip nesustvarkau su šituo reikalu... cray.gif
Atsakyti

Nusipirkau grazu peruka,panasu i turetus plaukus ir viskas :D Dar esu sulaukusi keleto komplimentu is nepazistamu "kokie grazus jusu plaukai" Plauku netekimas yra maziausia beda sitam reikale.....

Atsakyti