daivute84, mano tėčiui va reik kartą kas tris savaites lašintis. atvažiuoja pas mane iš vakaro, ryte - į nvi, priduoda kraują, šlapimą (nvi poliklinikoj, na tas pats pastatas, tik kitas įėjimas), tada priima daktarė apie 9-9 30-10 00 val., jau būnai kompe pas ją rezultatai. išrašo, eini į vaistinę - viskas kompensuojama. grįžti, lašina.
tik jūs kai iš toli, pasisakykit, kad tarkim pas chemikę kuo anksčiau priimtų, jie tikrai geranoriškai nusiteikę, tai paplanuoja truputį pagal žmogaus poreikius
QUOTE(SVETA K. @ 2017 05 23, 22:29)
Mane visada gulde i ligonine,jokiu dienos stacionaru,tai gali buti ir toks variantas
Kiek girdejau, nuo musu su tavim laiku labai daug kas pasikeite. Pakankamai retai dabar guldo i ligonine.
QUOTE(Flioksė @ 2017 05 25, 08:33)
Sveikos,
ar buvo kuriai taip kad jau pasibaigus chemijai labai pykintų, skrandis nedirbtų? Vyrui niekaip nesibaigia ištisinis pykinimas, vemino priepuoliai , zofran visai nepadejo dabar pakeite i kažkoki iš d raides nepamenu pavadinimo jau. Gal ką vartojat iš žolių ar kitokiu žinot vaistų?
ar buvo kuriai taip kad jau pasibaigus chemijai labai pykintų, skrandis nedirbtų? Vyrui niekaip nesibaigia ištisinis pykinimas, vemino priepuoliai , zofran visai nepadejo dabar pakeite i kažkoki iš d raides nepamenu pavadinimo jau. Gal ką vartojat iš žolių ar kitokiu žinot vaistų?
Zofranas man irgi negelbėjo,bet pasibaigus cheijoms jau nepykino.Virškinimo gerinimui gėriau įvairias arbatėles ir valgiau po truputį.Ankstesnėse temose radau kažkas rašė,kad kai nepadėjo zofranas tai naudojo Aeron,tas tiko.
QUOTE(Flioksė @ 2017 05 25, 08:33)
Sveikos,
Paklausk gydytoju apie preparata Megace. Kiek zinau jis kompensuojamas, sake gerai veikia prie visu blogumu, pykinimu, apetito stokos ir svorio kritimo.
Sunflower kaip jusu mama?
Aciu. Po truputi. Atstatineja neutroifilus ir laukiam chemijos.
biski pozityvo