Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(gituks @ 2017 01 06, 23:48)

Spindulinis gydimas tai ne KT. liaudiškai tariamas švitinimas. Pasidomėk apie auglio šaldymo procedūras.

Gituks, auglio nera, tik zidinukas, tai ji nori suvaryti, kad sumazetu ar visai neliktu.
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 01 04, 21:13)
Fliokse,dar noriu paklaust-kiek laiko vyras gėrė tas poniabudes?

Labas vakaras,

mano anyta gal 5 metus vartoja poniabudes. Su pertraukomis, žinoma: 2-3 savaites valgo, mėnesis pertrauka. Ji valgo jas šaldytas - atšildytas, spiritu neužpilinėja. Sako, kad jai labai padeda. Serga kiaušidžių vėžiu jau 12 metų, buvo ketvirta stadija.
Atsakyti

Labas vakaras, mano anyta gal 5 metus vartoja poniabudes. Su pertraukomis, žinoma: 2-3 savaites valgo, mėnesis pertrauka. Ji valgo jas šaldytas - atšildytas, spiritu neužpilinėja. Sako, kad jai labai padeda. Serga kiaušidžių vėžiu jau 12 metų, buvo ketvirta stadija.

O jei dar chemija leidzia, galima prie jos juos valgyt?

Atsakyti
Sveikos,

Permeciau akimis daug senu temu, bet niekaip nerandu atsakymu. Atsiprasau jei pasikartos tie klausimai

Pas mane daug metu mazai leukocitu ir neutrofilu, kai lankydavausi kaune pas hematologus jokiu tyrimu jie nedarydavo sake laukt gal susirgsiu kuom nors. Tad nuvaziavau i klaipeda, gruodzio 30d. o jau sausio 3d.gavau skambuti, kad 10d.atvykti trepanobijopsijai. KAip suprantu jos betkam nedaro tad yra rizika, akd kazkas negerai su tuo krauju.

Gal jum dare ciulpu biopsija ar skausminga, kiek laiko laukete atsakymo, ar galejot po to vaiksciot, dirbti. Beje ar dave tai vienai dienai nedarbinguma, nes man seimos gydytoja neduoda ?
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 09, 01:29)
Sveikos,

Permeciau akimis daug senu temu, bet niekaip nerandu atsakymu. Atsiprasau jei pasikartos tie klausimai

Pas mane daug metu mazai leukocitu ir neutrofilu, kai lankydavausi kaune pas hematologus jokiu tyrimu jie nedarydavo sake laukt gal susirgsiu kuom nors. Tad nuvaziavau i klaipeda, gruodzio 30d. o jau sausio 3d.gavau skambuti, kad 10d.atvykti trepanobijopsijai. KAip suprantu jos betkam nedaro tad yra rizika, akd kazkas negerai su tuo krauju.

Gal jum dare ciulpu biopsija ar skausminga, kiek laiko laukete atsakymo, ar galejot po to vaiksciot, dirbti. Beje ar dave tai vienai dienai nedarbinguma, nes man seimos gydytoja neduoda ?

Sveiki , man dare ,kai gulejau ligonineje,tai del nedarbingumo nezinau,bet manau tai dienai turetu duoti . Procedura skausminga,bet labai trumpa,vos spesite suskaicioti iki 5 kai bus pats skausmas 4u.gif Nebijokite ,tikrai galima iskenteti..koks gydytojas darys,gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2017 01 09, 01:40)
Sveiki , man dare ,kai gulejau ligonineje,tai del nedarbingumo nezinau,bet manau tai dienai turetu duoti . Procedura skausminga,bet labai trumpa,vos spesite suskaicioti iki 5 kai bus pats skausmas 4u.gif Nebijokite ,tikrai galima iskenteti..koks gydytojas darys,gal zinote?

Aciu, o kita diena skausmu nebuvo? Oj nieko nezinau, sake atvykt, susirast hematologe, duos siuntimus ir keliausiu darytis. O nei kokiam skyriuje nei kas darys nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 09, 02:54)
Aciu, o kita diena skausmu nebuvo? Oj nieko nezinau, sake atvykt, susirast hematologe, duos siuntimus ir keliausiu darytis. O nei kokiam skyriuje nei kas darys nezinau smile.gif

Ne,kita diena jokiu skausmu,ir ta pacia diena ne bus skausmu po.Skyrius tik vienas-Jurininku ligonineje onkohematologinis
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2017 01 09, 01:59)
Ne,kita diena jokiu skausmu,ir ta pacia diena ne bus skausmu po.Skyrius tik vienas-Jurininku ligonineje onkohematologinis

Na tada nepasiklysiu, sake ateit i 4a.turbut ten ir yra tas skyrius, smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 09, 02:06)

Beje hematologe Janulyte, gal ji ir darys hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 09, 03:17)
Papildyta:

Beje hematologe Janulyte, gal ji ir darys  hmm.gif

Tikriausiai ji ir darys,ji naujoke,kai as sirgau nebuvo tokios...bet tikrai turetu buti profesionale,ten visas skyrius puikus,kai man dare ,tik keli 3 gydytojai galejo daryti trepanobiopsija
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 08, 23:15)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gabriele" data-cid="71346228" data-time="1483892221"> Labas vakaras, mano anyta gal 5 metus vartoja poniabudes. Su pertraukomis, žinoma: 2-3 savaites valgo, mėnesis pertrauka. Ji valgo jas šaldytas - atšildytas, spiritu neužpilinėja. Sako, kad jai labai padeda. Serga kiaušidžių vėžiu jau 12 metų, buvo ketvirta stadija.</blockquote>
<p>O jei dar chemija leidzia, galima prie jos juos valgyt?</p>

Kai leisdavo chemiją, poniabudžių nevartojo. Dabar jau antri metai chemijos visai neduoda.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2017 01 09, 02:25)
Tikriausiai ji ir darys,ji naujoke,kai as sirgau nebuvo tokios...bet tikrai turetu buti profesionale,ten visas skyrius puikus,kai man dare ,tik keli 3 gydytojai galejo daryti trepanobiopsija

Aciu uz atsakymus smile.gif

Jus gydytes taip pat klaipedoje, o sakykit ar esat patenkinta gydymu, ligonine, personalu ?
Mano artimieji suglume kodel pasirinkau klaipeda, o ne vilniu, klaipeda kaip mazesnis miestas atseit ner toks geras kaip kaunas ar vilnius. TAi galvoju jei paskirtu kazkoki gydyma ar ji test klaipedoje ar persivest kitur.
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2017 01 08, 19:17)
Labas vakaras,

mano anyta gal 5 metus vartoja poniabudes. Su pertraukomis, žinoma: 2-3 savaites valgo, mėnesis pertrauka.  Ji valgo jas šaldytas - atšildytas, spiritu neužpilinėja. Sako, kad jai labai padeda. Serga kiaušidžių vėžiu jau 12 metų, buvo ketvirta stadija.

Va pagavau savo likimo draugę. Noriu sužinoti viską viską. Kaip pavyko pirminis gydymas, kiek truko remisija ir t.t. 12 metų-jėga ;)
Atsakyti