Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Laiminga kai sūris yahoo.gif kepenyse ne metastazeės, o hemangiomos yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 05 19, 16:44)
Laiminga kai sūris  yahoo.gif  kepenyse ne metastazeės, o hemangiomos  yahoo.gif

Super naujienos! Nuosirdziai uz Jus dziaugiuosi, kad taip ir toliau!!! mirksiukas.gif yahoo.gif
Atsakyti

Gituks super zinia :4u:

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 05 19, 17:44)
Laiminga kai sūris  yahoo.gif  kepenyse ne metastazeės, o hemangiomos  yahoo.gif

Valiooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 05 19, 15:44)

Suuuupeeeer !!! 😍
Papildyta:
QUOTE(Naira @ 2017 05 19, 19:09)
Valiooo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Naira, kaip tu ? Ar jau nustate stadija, ar paskyre gydyma ?
Atsakyti
QUOTE(Swissgirl @ 2017 05 19, 22:00)
Suuuupeeeer !!! 😍
Papildyta:

Naira, kaip tu ? Ar jau nustate stadija, ar paskyre gydyma ?

Dabar as guliu isoperuota, lauksiu atsakymu ir suzinosiu kaip ten kas su manim 😊
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 05 19, 17:44)

yahoo.gif victory.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti

Dukrai irgi nustate BRCA1...ilgai atsakymo lauke,galvojom jau nera,nes kai nebuna neskambina.Pirmadieni pas Janaviciu eis.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 20, 10:56)
<p>Dukrai irgi nustate BRCA1...ilgai atsakymo lauke,galvojom jau nera,nes kai nebuna neskambina.Pirmadieni pas Janaviciu eis.</p>

Vajej....Kiek dukrai metu? Tai dabar ka, sustiprinta stebesena?
Mane taip pat tyre, bet nerado tu genu, bet sesei vistiek patikra du kartus per metus, nes ir pas mane ir pas mama sita liga yra.
Pas mane sunus ir du anukai, tai tikekimes, kad jiems neteks susidurti su sia liga, nes ir vyra serga ja, retai, bet yra...KAi buvau sanatorijoje Birstone buvo vienas vyras, ateidavo i mansktas, labai nejaukiai jausdavosi...
Atsakyti

dukrai 23.jo tures dabar zymenis darytis.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 20, 12:37)
<p>dukrai 23.jo tures dabar zymenis darytis.</p>

Bet juk jie nevisada buna informatyvūs, pav. man ir ligai esant ir remisijos metu rodo vienodai...norma.
Atsakyti

ne visada ,bet kai jau smarkiai pakyla tai gero nelauk.

Atsakyti