na man jau galima sakyt menuo po operacijos.jau pabodo ta operacinis dirzas ir pasportuot norisi...dabar pagrindinis sportas ejimas,dviratis ilsisi nors pries operacija sezona atidariau dviratini.Bo pernai nebuvo tokios laimes....juokas tik suima kai prisimenu kai su ascitu po valanda sporto klube steperi pilnu tempu mindydavau
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 17, 18:18)
<p>na man jau galima sakyt menuo po operacijos.jau pabodo ta operacinis dirzas ir pasportuot norisi...dabar pagrindinis sportas ejimas,dviratis ilsisi nors pries operacija sezona atidariau dviratini.Bo pernai nebuvo tokios laimes....juokas tik suima kai prisimenu kai su ascitu po valanda sporto klube steperi pilnu tempu mindydavau </p>
Jo as ir su ascitu "laiveli" dariau
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 11, 21:27)
Aciu mieloji
Apie savo liga suzinojau pries savo jubilieju, kuris kaip ir buvo suplanuotas, bet neivyko, nes atsiguliau i ligonine operacijai. O per pati jubilieju mane israse is ligonines. Smagus jubiliejus ane Tai buvo pries 3 metus. Gydziausi. Tada sugalvojau, kad kazkaip nu abydna, kad likau be baliaus. Sumasciaus svesti toki kvaila jubilieju 52.5 Aha, spekit ar pavyko. Ogi ne!!!! Tuo metu netycia nustate metastazes! Daba apie jokius jubiliejus ir gimtadienius aplamai nebegalvoju, nes kazkaip krato vien pagalvojus apie tai....Matyt karma tokia...
Papildyta:
Faustina, kaip tevukas? Gal kazkiek nuotaika pasitaise?
Apie savo liga suzinojau pries savo jubilieju, kuris kaip ir buvo suplanuotas, bet neivyko, nes atsiguliau i ligonine operacijai. O per pati jubilieju mane israse is ligonines. Smagus jubiliejus ane Tai buvo pries 3 metus. Gydziausi. Tada sugalvojau, kad kazkaip nu abydna, kad likau be baliaus. Sumasciaus svesti toki kvaila jubilieju 52.5 Aha, spekit ar pavyko. Ogi ne!!!! Tuo metu netycia nustate metastazes! Daba apie jokius jubiliejus ir gimtadienius aplamai nebegalvoju, nes kazkaip krato vien pagalvojus apie tai....Matyt karma tokia...
Papildyta:
Faustina, kaip tevukas? Gal kazkiek nuotaika pasitaise?
Ir mano diagnoze ,kai tikrai patvirtino... dvi dienos buvo likusios iki 30ecio .Va ir jubiliejaus dovana. Arteja vel 35 jubiliejus,vel tas ruduo .... ir vel bijau.
Labas vakaras
Gal yra cia susidurusiu su kiausidziu veziu? Esu dar soke po diagnozes. Domina viskas, labai noreciau pabendraut kuriom teko susidurti su sia liga. Labai lauksiu az
Gal yra cia susidurusiu su kiausidziu veziu? Esu dar soke po diagnozes. Domina viskas, labai noreciau pabendraut kuriom teko susidurti su sia liga. Labai lauksiu az
QUOTE(catherina @ 2017 05 18, 21:59)
Labas vakaras
Aš du metai po diagnozės.Viskas pašalinta kas buvo nereikalinga,netgi atlikta "nemokama liekninimo operacija" - nuimta taukinė.Ką tik praėjau apžiūrą - viskas ok.Laukiu vasaros.Svarbiausia nepanikuok,atsiduoki gydytojų valiai.
Aš irgi po kiaušidžių vėžio diagnozės. 3b stadija. Gavau standartinę chemoterapiją ir operaciją, jau daugiau nei 2,5 m. remisija. Jei kas nors įdomu - klausk Man labai padėjo gydantis tą patį praėjusių moterų istorijos, su viltimi, kad galima ir dešimtis metų po diagnozės gyventi