QUOTE(Brazil @ 2017 05 16, 13:42)
Aloha, merginos, kurios vartojo Avastiną arba Carboplatiną (nežinau ar gerai išverčiau iš anglų kalbos), turiu jums klausimų.
Pas mane trigubai neigiamas G3, agresyvus. Pradėjau standartinę chemoterapiją pirmadienį. Bet va paskaičiau tyrimus, kad pridėjus vieną iš tų dviejų aukščiau pažymėtų vaistų labai išauga sėkmės tikimybė, būtent trigubai neigiamo krūties vėžio atveju. Straipsnis čia:
http://www.breastcan...e-new-tx-option
Du klausimai:
a) kaip tą Avastiną ar Carboplatiną išsireikalaut (chemoteraputė nėjo į kalbas)?
b) ar šie vaistai mokami, t.y. nekompensuojami?
Būsiu dėkinga už bet kokią info. Po savaitės varau tarpinių kraujo tyrimų išsiaiškinimui, ar reikia kraują stimuliuojančių vaistų, tuo pačiu užeisiu pas savo gydytoją Asadauskienę pasiderėti.
Ačiū!
Man Avastina rekomendavo mano onkologė. Prie kiaušidžių vėžio jis nekompensuojams. Moku pati. Kaina žiauri. Virš 1000 euru kas trys savaites. Pirma doze gavau su paskutine chemija, nes reikejo palaukti, kad praeitu bent menuo po operacijos, nes avastinas veikia zarnyna. kadangi mano zarnynas buvo apgrandytas...
Papildyta:
Taip man buvo taikyta carboplatina, tai 1 kokteilis buvo avastinas su karboplatina. Kiek skaiciau neuztenka avastino poveikio jei lasini tik su chemo, avastinui reikia ilgesnio laikotarpio min 1,5 metu-kompanija raso lyg forever, t.y. kol prasides recidyvas :/