Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

laba. man čia tokia mintis kirba, o tai tarkim limfmazgius gali visokius šalinti esant reikalui? kažin tarkim ar galima šalint tarpuplaučio limfmazgį?
Atsakyti

man yra pasalinti keli limfmazgiai dubenyje.Bet cia klausimas gydytojui.

Atsakyti
Na aš vėl namuose. Ketvirtadieni vyks konsiliumas dėl manes susitiks dvi radiologes aprasiusios 1 ir 2 KT, ju vedeja, keleta chirurgu. Nera logikos-kazka panasaus pasakė mano chemikė.
Nes rugsejo 1 KT raso-zidiniu ir mts kepenyse nera.
O dabar kai dare parasė "Kepenų S7 židiniai (dinamikoje du iš jų padidėję )-dif. atipines hemangiomas su mts"
1 variantas-jauna nepatyrus radiologe nezino, kad nuo avastino gali hemangiomos deformuotis ir issipusti, kaip ir padideje visur limfmazgiai-nuo avastino.
2 variantas-man metastazes kepenyse.
Jei 1 variantas sedesiu ketvirtadieni issiviepusi
Jei 2 variantas-bus atliekama tu dariniu salinimo operacija ir taikoma nauja chemija keiciant vaistus.
Ai, dar buvo pakiles vezio zymuo praeita karta nuo 7,4 iki 10,1. (turbut prisimenat, kad eilini karta zliumbiau, taciau turejau vilti, kad tai nuo be proto skaudancios gerkles). Tai sake, jei dabar rodys 20 tikrai bus 2 scenarijus.
Dar grizdama vis zvelgiau i savo el. kortele
Vezio zymuo krenta 9,2, visi kepenu biocheminiai-puikus. rolleyes.gif
Atsakyti

Laikau kumscius,kad  butu 1 var! o tau HE4 markerio  neima?man irgi sake jei bus virs 20 tai reikes chemijos :) auksinis skaicius :) tik pas mane 33.aisku pamirso ,kad pries dvi savaites iki tyrimo pilvas buvo nuo iki prapjautas,kas dazniausiai gerokai padidina ca-125.Tai ir stresuoju dabar,vaziuosiu rytoj ziuret kas kaip,gal duos dar koki menesi stabilizuotis ir tada pajams tyrima.

Atsakyti
Ne, He4 nedare.
Papildyta:
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 15, 17:49)
<p>Laikau kumscius,kad  butu 1 var! o tau HE4 markerio  neima?man irgi sake jei bus virs 20 tai reikes chemijos smile.gif auksinis skaicius smile.gif tik pas mane 33.aisku pamirso ,kad pries dvi savaites iki tyrimo pilvas buvo nuo iki prapjautas,kas dazniausiai gerokai padidina ca-125.Tai ir stresuoju dabar,vaziuosiu rytoj ziuret kas kaip,gal duos dar koki menesi stabilizuotis ir tada pajams tyrima.</p>

Na as tikiuosi ir laikau kumscius uz tave, kad tavo zymens padidejimas tikrai nuo operacijos, nes jei mano nuo gerkles uzdegimo padidejo... Ai dar gali skirti MRT jei ten visi neissiaiskins sio paradokso. Sako teks privacioj NVI :/ , nes pagal eile butu daroma birzelio pabaigoj :/
Atsakyti

matai pas mane kai atstate zarnyna tai pasalintam zarnos gabele limfmazgiuose mikroskopines Mts rado 3 is 12 lm,gydytojas sako kad bus uzsilike nuo pirmo gydymo,tai dabar zinokar cia visi uzsilike buvo ar dar kas liko,labai nenoriu tos chemijos anksti kartot,is kitos puses damustu jei kas like uztikrintai,tai vat ir  blaskausi kaip Buridano asilas.Gal ryt Rudaitis dar ka pakomentuos,jei pavyks pagauti :)

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 05 13, 14:42)
jūsų mamai irgi gimdos kaklelio vėžys?
Pries kiek laiko jai nustate?
Ar skaudejo jai pilvo sonus,  kirksnis?  Man skauda... giliu susirietus... ir nugara maudzia

Ne, storosios zarnos. Buvo nustatytas pries beveik trejus metus.
Atsakyti

nu va grizau siandien is Santaru."Otsročka"  pora savaiciu.Tada vel markeriai .Atvejis idomus su daug variantu :D Pas mane kitaip nebuna :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 16, 12:32)
<p>nu va grizau siandien is Santaru."Otsročka"  pora savaiciu.Tada vel markeriai .Atvejis idomus su daug variantu biggrin.gif Pas mane kitaip nebuna biggrin.gif​ </p>

Matai kaip....Pas mane irgi panasiai, tik man ilgiau dave "otsrocke". Tai zinok, cia pas daug ka lengvai nebuma. Butu gerai, jei emei va ir pasveikai visam laikui. Ogi ne, mieloji, pavarg dar mazumele, o tada jau gal bus ir lengvai ...
Atsakyti

Tai ,kad vargt nereikia,viskas ok.nebent galvosukis :D  bet sakiau dabar gana ,dvi savaites atsiribosiu...o tai jau po biski knyga galima rasyt :D​ 

Atsakyti
Aloha, merginos, kurios vartojo Avastiną arba Carboplatiną (nežinau ar gerai išverčiau iš anglų kalbos), turiu jums klausimų.

Pas mane trigubai neigiamas G3, agresyvus. Pradėjau standartinę chemoterapiją pirmadienį. Bet va paskaičiau tyrimus, kad pridėjus vieną iš tų dviejų aukščiau pažymėtų vaistų labai išauga sėkmės tikimybė, būtent trigubai neigiamo krūties vėžio atveju. Straipsnis čia: http://www.breastcan...e-new-tx-option

Du klausimai:
a) kaip tą Avastiną ar Carboplatiną išsireikalaut (chemoteraputė nėjo į kalbas)?
b) ar šie vaistai mokami, t.y. nekompensuojami?

Būsiu dėkinga už bet kokią info. Po savaitės varau tarpinių kraujo tyrimų išsiaiškinimui, ar reikia kraują stimuliuojančių vaistų, tuo pačiu užeisiu pas savo gydytoją Asadauskienę pasiderėti.

Ačiū!
Atsakyti

kiek as zinau carboplatina naudojama kiausidziu veziui,kompensuojama. avastinas kai kuriu ligu atvejais,bet nelabai girdejau ,kad kruties,taip,kad vejai cia kazkokie.

PS.Paprastai chemoterapijos schemas skiria gydytojas,o ne pacientas is lempos  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 16 gegužės 2017 - 13:38