undzinka, jūs su nuostabiu nusiteikimu aš papasakosiu jums į kompaniją apie savo tėtį, dirba savo darbus įprastai, vakar žolę nusipjovė su traktoriukiu, šnd. važiuoja skysčius pasilašins ir toliau sau darbuotis džiaugiuosi. nors prisipažinsiu nemoku vis dar džiaugtis gerais šiandieniniais dalykais... ir negalvoti apie ateitį.
man reik plaučių vėžio kokios nors tos gerosios istorijos
mano tėčiui jaučiu gausis kt skirtingose vietose... nes pirmą kartą afidejoj, o dabar jau nvi. nu bet gal nieko labai baisaus, kad tik progresas būtų į gerą pusę...
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 12, 10:49)
paskaitykit geriau pagijusiu zmoniu istorijas tai bent teigiamu emociju bus,kurios i nauda......bo skaitant Patalogijos centro isvadas po citoredukcines operacijos biopsiju tyrimo dar ir dabar siurpas eina......
O kur rasti tų gerų istorijų? googlas tik gasdina gasdina....
Gal forume yra kas susirgo prieš 15 ar 20 metų ? Ar visiškai pasveiko
QUOTE(Naira @ 2017 05 12, 11:51)
O kur rasti tų gerų istorijų? googlas tik gasdina gasdina....
Yra. Tik mano liga iš onkohematologinių - Hodžkino limfoma. Diagnozavo 2002 spali. Po gydymo chemija ir švytinimas remisija iki šiandien. Niekad nežinai kaip bus toliau. Bet ir tiek labai puikus rezultatas. Nieko aš papildomai nedariau kažko. Gyvenu kaip visi. Labai tikiu, kad va būna pasiseka ir Jums pasiseks. Tik daugiau pozityvo reik.
QUOTE(Deganti @ 2017 05 12, 13:45)
Yra. Tik mano liga iš onkohematologinių - Hodžkino limfoma. Diagnozavo 2002 spali. Po gydymo chemija ir švytinimas remisija iki šiandien. Niekad nežinai kaip bus toliau. Bet ir tiek labai puikus rezultatas. Nieko aš papildomai nedariau kažko. Gyvenu kaip visi. Labai tikiu, kad va būna pasiseka ir Jums pasiseks. Tik daugiau pozityvo reik.
Šaunu
[quote=Naira,2017 05 11, 19:35]
[quote=Undzinka,2017 05 11, 19:46]
Oj mieloji, nu ka mes cia speliosim...Padideje...galimai patologiniai...panasu I metastazes, bet ta patvirtinti gali tik medikai...kol nera patvirtinta, nu nesinervuok labai....Zinau, kad pasakyt lengviau nei padaryt...
Dekui.
O jei ten metastazes, tai stadija jau kaip ir paskutine gainasi?
Taip sunku sulaukt su gydytojais susitikimo...
Kaip ismokstat but tokia stipri?
[/quote]
Mano mama turejo keleta padidejusiu limfomazgiu, nustate 3 stadija. Po svitinimo ir keliu chemiju viskas susitrauke, isoperavo ir nieko neliko, net chemijos nereikejo daugiau. Dabar dziaugiasi gyvenimu, tikimes taip ir bus labai ilgai.
[quote=Undzinka,2017 05 11, 19:46]
Oj mieloji, nu ka mes cia speliosim...Padideje...galimai patologiniai...panasu I metastazes, bet ta patvirtinti gali tik medikai...kol nera patvirtinta, nu nesinervuok labai....Zinau, kad pasakyt lengviau nei padaryt...
Dekui.
O jei ten metastazes, tai stadija jau kaip ir paskutine gainasi?
Taip sunku sulaukt su gydytojais susitikimo...
Kaip ismokstat but tokia stipri?
[/quote]
Mano mama turejo keleta padidejusiu limfomazgiu, nustate 3 stadija. Po svitinimo ir keliu chemiju viskas susitrauke, isoperavo ir nieko neliko, net chemijos nereikejo daugiau. Dabar dziaugiasi gyvenimu, tikimes taip ir bus labai ilgai.
QUOTE(ivetacom @ 2017 05 13, 09:44)
jūsų mamai irgi gimdos kaklelio vėžys?
Pries kiek laiko jai nustate?
Ar skaudejo jai pilvo sonus, kirksnis? Man skauda... giliu susirietus... ir nugara maudzia
QUOTE(Naira @ 2017 05 13, 13:42)
jūsų mamai irgi gimdos kaklelio vėžys?
Ar skaudejo jai pilvo sonus, kirksnis? Man skauda... giliu susirietus... ir nugara maudzia
Naira, o kada tau pas gydytoja ? Stadija priklauso nuo naviko parametru ir kiek tu pazeistu limfmazgiu, tolimuju mts nera, tai tikrai ne paskutine !!!! Kiek iseina laikykis ramiai, googlas siuo metu nera pats geriausias patarejas 🎈
Labas rytas merrginos. Lekiu I Vilniu pasikulturinti. O pirmadieni laukia manes Santariskes. Tada ir suzinosiu savo planus ;) Vakar dar atidziau perskaiciau KT isvadas. Taigi. Dauguma lim sumazeje 50/100 % Is visu zidiniu like 4. 3 padideje nezymiai.1-3mm. Idomiai kas man buvo naujiena.kad po piemos KT rase kad zidinukai ties kepenim. O jau dabar kepenyse :/ Nors dabar rase kepenyse zidinys toks o buvo toks. Kazkaip buvau isitikinus kad kepenyse nera.... Betkokiu atveju esu stebuklas. Operuota vieta svari. Nauju zidiniu nerasta. Va ir uz to uzsikabinu. Sveikatos visoms
Labas moteriskes.
Kazkuri raset apie apetito nebuvima, svorio kritima chemijos metu.
Tai va, siandien suzinojau, kad yra preparatas tam dalykui reguliuoti. Kompensuojamas. Vadinasi "Megace" geriamoji suspencija.
Gal kam pravers.
Kazkuri raset apie apetito nebuvima, svorio kritima chemijos metu.
Tai va, siandien suzinojau, kad yra preparatas tam dalykui reguliuoti. Kompensuojamas. Vadinasi "Megace" geriamoji suspencija.
Gal kam pravers.