Suparalyžuotų ir mane..bet realiai per operacija taip ir galėjk nutikti.tik vaikai stumia pirmyn.aš lieoą 4 metai su diagnoze.
Išsamiau nebus, nes žinau faktą, kad mano organizme pilna sunkiuju metalu. Jie niekada nepasišalins savaime. Tam padeda butent tas zeo molis ir chlorela. Nuo vėžio negydo, bet detoksikuoja. Beje kaip ir kiaulpienes šaknys. Iš kur sužinojau apie metalus? Yra toks aparatas odos estetikos klinikoje Panoramoje, kurio veikimo principas paremtas tuo, kad žmogus yra vanduo. Uždedi ant tokios magnetinės letenos ranką ir įvyksta su komp programa scan viso organizmo. Parodo kas blogai kas gerai. Man parode kad organizmas pilnas š. Kad problemos su moteriškais hormonais/kiaušidėmis (kaip jau žinote jų nėra). Kad kepenys ir skydliauke pavargusios ir t.t.
Na čia norit tikėkit norit ne. Man visuomet parodo gerai. Pvz po operacijos liepe gerti daug probiotiku ir pan. Gali parinkti maista, net vyno rūšį ir t.t.
O ir šiaip mums po chemo butina detoksikuotis
O morku mazinu nes noriu buti super kettonine -siekiamybe 12 gr angliavandeniu per d.
Papildyta:
čia "išsamiau nebus"-norėjau pasakyti, kad tiek ir žinau
Apie toksinus ir siaip visus mikro ir makroelementus musu organizme galima suzinoti ir is plauko tyrimo. Jis LT neatliekamas, yra laboratorija Lenkijoje. Ir jie negydo, tik nustato ko organizme yra, ko tuksta, kaip ta disbalansa tvarkyti vitaminu ir papildu pagalba. Na skirta prevencijai, ne gydymui. Ten suraso ir "gresiancias" ligas, tai mano pazistamam, kuriam diagnozuotas vezys, dar pries atsakyma apie liga sis tyrimas parode esancias problemas
sveikaos visiems