Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(minciu valdove @ 2017 05 05, 22:14)
Sutinku 100% , visi mes skirtingi.Baltai pavydziu zmonems,kurie griebiasi veiklos kai jiems blogai,man atrodo suparalyzuoja rankas ir kojas,nieko nepajegiu daryti. Sekmes Jums, teciui sveikateles,elkites kaip Jums atrodo teisinga. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Suparalyžuotų ir mane..bet realiai per operacija taip ir galėjk nutikti.tik vaikai stumia pirmyn.aš lieoą 4 metai su diagnoze.
Atsakyti

o as pati save stumiu pirmyn.Jeigu buciau pradejus niunias leist,tai buciau jau seniai jose paskendus....

Atsakyti
Mes lankomės skyrelyje"čia gyvena viltis" - tai nejaugi galim taip lengvai tą viltį prarasti? Taip,teko mums labai dideli išbandymai,mestelėjo mums likimas tokią "kortą".Bet turime pagalvoti apie šalia mus esančius artimuosius,bent jau aš nenorėčiau keistis su jais vietomis.Buvo labai sunkių dienų,bet kažkaip sukandi dantis ir sau kartoji- na ne visada taip bus.Tai kažkaip ir kapstaisi.O jeigu mes kasdien verkšlensim tai kaip tada jaustis šeimos nariams?Sutikit jie tiesiog jaučiasi bejėgiai,nežino kaip pagelbėt.
Patiko mintis - sergu,bet man dzin.Taip yra kaip yra,reikia - gydomės,domimės kas galėtų padėti,palengvinti būseną -žiūrėk ir ateina pagerėjimas.Savęs gailėjimas ,ašarojimas tikrai nieko nepadės.
Tad mylėkim save ir savo artimuosius,neapsunkinkim jų savo blogom mintim,džiaukimės kiekviena gyvenimo diena,stenkimės daryti gerus darbus.
Sveikatos visoms bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynukas 65: 07 gegužės 2017 - 22:24
QUOTE(ragana69bb @ 2017 05 06, 12:03)
Suparalyžuotų ir mane..bet realiai per operacija taip ir galėjk nutikti.tik vaikai stumia pirmyn.aš lieoą 4 metai su diagnoze.

drinks_cheers.gif mamoms vaikai yra varikliukas, verčiantis suktis Stiprybės ir sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip tylu čia...
pas mus pakol kas viskas gerai, tėčiui buvo sunkiau nei po pirmo chemijos karto, bet pasilašino skysčių, pagėrė tabletyčių ir nugalėjo tuos šalutinius.

undzinka, kaip laikotės? gituks, kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 05 09, 13:39)
kaip tylu čia...
pas mus pakol kas viskas gerai, tėčiui buvo sunkiau nei po pirmo chemijos karto, bet pasilašino skysčių, pagėrė tabletyčių ir nugalėjo tuos šalutinius.

undzinka, kaip laikotės? gituks, kaip jūs?

Oj, as laikausi gerai:) Na ir kas kad kazkur skauda, nekreipiu demesio ir gyvenu. Dzin gi, ane:) Na pakilo markeris nezymiai, gydytoja sako, kad svyravimai galimi. Uztat megaujuosi plaukimu:) I pirti nulendu, pakvepuoju siltu oru su eteriniais aliejais sededama ant apatines laktos. Kartas nuzliumbiu posma. Bet gi tai naturalu. Zodziu viskas gerai, dekui, kad pasidomejai smile.gif
Ir aplamai, merginos, bendraujam, bendraujam, neuzsisklendziam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 09 gegužės 2017 - 13:12

Išsamiau nebus, nes žinau faktą, kad mano organizme pilna sunkiuju metalu. Jie niekada nepasišalins savaime. Tam padeda butent tas zeo molis ir chlorela. Nuo vėžio negydo, bet detoksikuoja. Beje kaip ir kiaulpienes šaknys. Iš kur sužinojau apie metalus? Yra toks aparatas odos estetikos klinikoje Panoramoje, kurio veikimo principas paremtas tuo, kad žmogus yra vanduo. Uždedi ant tokios magnetinės letenos ranką ir įvyksta su komp programa scan viso organizmo. Parodo kas blogai kas gerai. Man parode kad organizmas pilnas š. Kad problemos su moteriškais hormonais/kiaušidėmis (kaip jau žinote jų nėra). Kad kepenys ir skydliauke pavargusios ir t.t.
Na čia norit tikėkit norit ne. Man visuomet parodo gerai. Pvz po operacijos liepe gerti daug probiotiku ir pan. Gali parinkti maista, net vyno rūšį ir t.t. mirksiukas.gif
O ir šiaip mums po chemo butina detoksikuotis 4u.gif
O morku mazinu nes noriu buti super kettonine -siekiamybe 12 gr angliavandeniu per d.
Papildyta:
čia "išsamiau nebus"-norėjau pasakyti, kad tiek ir žinau 4u.gif

Apie toksinus ir siaip visus mikro ir makroelementus musu organizme galima suzinoti ir is plauko tyrimo. Jis LT neatliekamas, yra laboratorija Lenkijoje. Ir jie negydo, tik nustato ko organizme yra, ko tuksta, kaip ta disbalansa tvarkyti vitaminu ir papildu pagalba. Na skirta prevencijai, ne gydymui. Ten suraso ir "gresiancias" ligas, tai mano pazistamam, kuriam diagnozuotas vezys, dar pries atsakyma apie liga sis tyrimas parode esancias problemas  :4u: 

sveikaos visiems  :4u:​ 

Atsakyti

I pirti nulendu, 

o ka sako onkologai?

Man jau po pirmos V diagnozes pries 13m liepe pirti pamirst,bet nueidavau karts nuo karto sportkluby.....iki antro V :) Dabar kol kas sportklubi  reikia pamirst :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 05 09, 15:11)

</p><p><span>o ka sako onkologai?</span>
</p><p><span></span>
</p><p><span>Man jau po pirmos V diagnozes pries 13m liepe pirti pamirst,bet nueidavau karts nuo karto sportkluby.....iki antro V smile.gif Dabar kol kas sportklubi  reikia pamirst smile.gif</span>
</p>

O ka jie gali sakyt smile.gif Sako, kad negalima. O man dzin!!! Noriu ir einu, ir lai jie visi pasikaria, vezys irgi ;) Bet as nesikaitinu, as pasisildau ir pakvepuoju.
Atsakyti

jei visi pasikars,kas mus gydys?:) o tas tai tegul.....kuo greiciau tuo geriau:)

Atsakyti
Faustina, kaip tėtis?

Stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
Ryt lekiu i Santarą -KT laukia. Pirma po gydymo.
Tęsiu savo detoxikacijos programą. Jei anksčiau jausdavau, kad turiu žarnyna, tai dabar nieko-kaip sveikas zmogus. Niekur neskauda, tik jėgų dar mažoka-kas labai nervina. Buvau nusprendusi nuo pirmadienio pradėti lakstyti. Bet atsikėliau 5.30 ir nusprendžiau, kad nuo kito pirmadienio lotuliukas.gif
Tiesa tas sąnarių sustingimas pradėjus eiti vis dar išlikęs ir kraujas iš nosies :/ nuo Avastino ar praeities chemo. Va ir dabar rašinėjau čia jums ir nusprendžiau vandens atsinešti-tai prisiminiau piešinuką apie žmogaus evoliuciją, kur nuo beždžionės iki sapiens -taip ***** suskausta kol iki virtuvės nueini-ech.
Kadangi pardaviau mašinuką-visur vaikštau -mažam mieste baika, bet ir kartais nužliumbiu posmeli kai griztu iš kokios maxes po darbo ir vos pasivelku-vaidenasi, kad atsinaujino TAS.
Kiekvieną rytą išsikasu kieme kiaulpienę nusiplaunu ir su viskuo susipjauscius uzsipilu i termo puodeli. Kiaulpienių mažėja biggrin.gif
Priaugau svorio
P.S. magnolija atkeršijo už pernykštį persodinimą-nepražydo, bet gyva daaaug žalių lapų.
P.S.2 apie moli ir tuos chlorofilus-nu žinokit įdomiai-tuštinuos tai kasdien, bet maždaug kas trys dienos būna turbo bomba. Nu nemaniau kad tiek š gali tilpti žmoguje lotuliukas.gif
Atsakyti