Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Ačiū už informaciją. Žiūrėsiu kaip čia baigsis dar.
Atsakyti
Atsisveikinu keliom dienom. Ryt paskutinė chemija.
Atsakyti

Gituks, aš po gydymo metus turėjau 2 grupę, dabar turiu 3. Finansiškai apsimoka. Už antrą gaudavau maždaug 200 eur, dabar gaunu apie 90 eur. Plius didesnis NPD taikomas, darbe suteikia ne 28 dienas atostogų, bet 35. Tai naudos yra. Psichologiškai žinau, sunku, nesinori jaustis taip, lyg tau kažkokios pagalbos iš valstybės reikėtų ar pašalpų, bet šiaip tai praverčia visai ta grupė. Aš kaip studentė, nors ir dirbanti, bet džiaugiuos visai ta nedidele pašalpėle gaunama.

Sekmės su paskutine chemija. Iš anksto sveikinu užbaigus gydymą, nerealus kaifas, kai viskas baigiasi ir grįžti į normalų gyvenimą :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 05 sausio 2017 - 21:07
Merginos gal ne I tema, o gal kaip tik i tema. Paziurekit, kurios dar nesat mate siuos du filmus. Labai rekomenduoju. Jei netinka rusu kalba, susirasit angliskai:)

https://my-hit.org/film/4258/

http://www.okino.ua/...a-gubah-234094/

Nepagailekit laiko. Ypac antras geras....

Atsakyti

Atsisveikinu keliom dienom. Ryt paskutinė chemija.

Laikykis!!!mes nugalesim!!!

Atsakyti
Merginos, tėčiui paskyrė spindulius. Tipo, kad suvaryti matomus židinukus.
Man keista, kad pakanka gydymo skyrymui vien KT blink.gif Darytų operaciją, ji padėtų, bet jam ją daryti bijo, dėl buvusių komplikacijų per anas operacijas.
Sako, kad tai ne metastazės. Kas tai per židiniai, atsakymo nerasta iš medikų unsure.gif
Atsakyti
Nu negaliu kaip faina. Siandien markeris rodo 8,3. Ir dar suzinojau.kad metastazes buvo ant pleuros o ne ant plauciu. As maniau kad vienas ir tas pats. Paskutine chemija kapsi o as giedu ode gyvenimui
Atsakyti

nu zinau ta jausma :)

Atsakyti
gituks,džiaugiuosi už jus 4u.gif
Atsakyti
merginos, ar kas susidurete Kaune su Ambraziene ?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 01 06, 20:30)
gituks,džiaugiuosi už jus 4u.gif

headbang.gif ačiūūūūūūūūūū
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 06, 11:53)
Merginos, tėčiui paskyrė spindulius. Tipo, kad suvaryti matomus židinukus.
Man keista, kad pakanka gydymo skyrymui vien KT  blink.gif Darytų operaciją, ji padėtų, bet jam ją daryti bijo, dėl buvusių komplikacijų per anas operacijas.
Sako, kad tai ne metastazės. Kas tai per židiniai, atsakymo nerasta iš medikų  unsure.gif

Spindulinis gydimas tai ne KT. liaudiškai tariamas švitinimas. Pasidomėk apie auglio šaldymo procedūras.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 06, 13:32)
Nu negaliu kaip faina. Siandien markeris rodo 8,3. Ir dar suzinojau.kad metastazes buvo ant pleuros o ne ant plauciu. As maniau kad vienas ir tas pats. Paskutine chemija kapsi o as giedu ode gyvenimui

labai džiaugiuosi dėl tavęs ir rezultatų smile.gif taip ir toliau smile.gif
Atsakyti