QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 05, 08:37)
Pabande padirbt lengvus darbus. Liudnas,kad silpna,kad jegu nera...
Siandien vaziuosim i kaima. Pabut grynam ore. Dar ten avili biciu turi. O turejo dideli bityna. Pardavem nesenai. Sunku jam. Labai aktyvus buvo. Nors ir daug metu,bet darbingas labai buvo.
Siandien vaziuosim i kaima. Pabut grynam ore. Dar ten avili biciu turi. O turejo dideli bityna. Pardavem nesenai. Sunku jam. Labai aktyvus buvo. Nors ir daug metu,bet darbingas labai buvo.
Zinot Faustina2000, as zinoma atsiprasau, bet man pikta. as turiu puiku pavyzdi savo mama. Jai si pavasari suejo 78 metai. Pries 5 metus nustatytas, isoperuotas kruties vezys, 6 chemijos, 25 spinduliai. Pries 3 metus pakeistas klubo sanarys. Ir dar nemazai visokiu bedu bedeliu. Bet!!! Pas ja sodas isblizgintas, pomidorai ir bullves pasodinti, jau valgom sviezius ridikelius ie salotas! Manot jai nesilpna? Neskauda? Bet ji eina ir daro!!!JUDA!!!Turi drauge (mano seses anyta), abi nasles, abi po vezio operaciju, tik skirtingu. Tai jos kasdien (kol near sodu) eina pasivaiksciot!!! Kasdien! Eina i teatrus (bilietais mes pasirupinam), naudojasi internetu, skaito knygas, lenktyniauja, kui pirma uspres kryziazodi kassavaitiniame zurnale:) Nei karto neisgirdau nusiskundimu, kad va jau galas ateina ar kazkas. Visi numirsim, vieni anksciau kiti veliau, niekas amzinai negyvena. Bet pastoviai zyzti ir liudeti...Nu negalima taip!!! Ir man silpna, ir man paskauda , bet einam ir darom, vakar apvaziavom kapus pasodinom naslaites, taip pavargau, taip gryzus namo lekavau kaip suo, nes visgi plauciai metstaziu pazeisti. Bet as nusprendziau, kad man dzin ir man is tiesu dzin! Darau viska, kad ilgiau pabut su anukais, kartais nuzliumbiu posma, bet nesiskundziu gyvenimu. Ir ieko nekaltinu, kad taip atsitiko.
Atsiprasau, kad issiliejau. Tevukui reikia ispirti gerai ruron, kad atsibustu!!!
Galit dabar apmetyt mane slepetem