Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 05, 08:37)
Pabande padirbt lengvus darbus. Liudnas,kad silpna,kad jegu nera... verysad.gif
Siandien vaziuosim i kaima. Pabut grynam ore. Dar ten avili biciu turi. O turejo dideli bityna. Pardavem nesenai. Sunku jam. Labai aktyvus buvo. Nors ir daug metu,bet darbingas labai buvo.

Zinot Faustina2000, as zinoma atsiprasau, bet man pikta. as turiu puiku pavyzdi savo mama. Jai si pavasari suejo 78 metai. Pries 5 metus nustatytas, isoperuotas kruties vezys, 6 chemijos, 25 spinduliai. Pries 3 metus pakeistas klubo sanarys. Ir dar nemazai visokiu bedu bedeliu. Bet!!! Pas ja sodas isblizgintas, pomidorai ir bullves pasodinti, jau valgom sviezius ridikelius ie salotas! Manot jai nesilpna? Neskauda? Bet ji eina ir daro!!!JUDA!!!Turi drauge (mano seses anyta), abi nasles, abi po vezio operaciju, tik skirtingu. Tai jos kasdien (kol near sodu) eina pasivaiksciot!!! Kasdien! Eina i teatrus (bilietais mes pasirupinam), naudojasi internetu, skaito knygas, lenktyniauja, kui pirma uspres kryziazodi kassavaitiniame zurnale:) Nei karto neisgirdau nusiskundimu, kad va jau galas ateina ar kazkas. Visi numirsim, vieni anksciau kiti veliau, niekas amzinai negyvena. Bet pastoviai zyzti ir liudeti...Nu negalima taip!!! Ir man silpna, ir man paskauda , bet einam ir darom, vakar apvaziavom kapus pasodinom naslaites, taip pavargau, taip gryzus namo lekavau kaip suo, nes visgi plauciai metstaziu pazeisti. Bet as nusprendziau, kad man dzin ir man is tiesu dzin! Darau viska, kad ilgiau pabut su anukais, kartais nuzliumbiu posma, bet nesiskundziu gyvenimu. Ir ieko nekaltinu, kad taip atsitiko.
Atsiprasau, kad issiliejau. Tevukui reikia ispirti gerai ruron, kad atsibustu!!!
Galit dabar apmetyt mane slepetem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 05, 09:02)
Zinot Faustina2000, as zinoma atsiprasau, bet man pikta.
Atsiprasau, kad issiliejau. Tevukui reikia ispirti gerai ruron, kad atsibustu!!!
Galit dabar apmetyt mane slepetem  ax.gif

Gal as daugiau neberasysiu. Pabusiu tik tyli skaitytoja.
Mes visi skirtingi. Taip yra.

Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 05, 09:11)

Sveikatos visoms  4u.gif

Faustina, as gi atsiprasiau is karto uz issiliejima. Rasykit ir kalbekit. Tiesiog man abydna, kad Jus taip stengiates del tevuko, o jis taip istizo ir nesusima.
Atsakyti
Nu va....izeidziau zmogu....
Atsakyti
faustina, o tai ar diagnozė jau aiški?
mano tėtis tai iš vis, pažiūrėjus visai sveikas, savo amžiau žmogus. eitų ir dirbtų sau... tai galva nepriima tos situacijos... kažin kaip ten jam sekas, ar jau laša...
Atsakyti
Na ka, nuvaziavo, paziurejo tyrimu rezultatus ir vel atgal i pradzia - reikia biopsijos, o jos Santariskese reikia menesinej eilej laukt, vel atgal i Siaulius pas neaisku ka... Vel laukt, laukt, laukt... Ta "zaliojo koridoriaus" sistema, kuria girias, neveikia... Kas is to, kad patenki pas gyd., jei jis atsisako gydyti ir siuncia pas kita? Kaip pikta, tai nera zodziu....
Atsakyti

Sveikatos visoms  4u.gif

Taip,jums labai sunkus momentas,bet jeigu tėtis šiuo metu nebeturi jėgų,tiesiog nebeveškit jo į sodą.Nes jis pabando kažką daryt,o kai nepajėgia aišku,kad susinervina.Reikia sugalvoti kokios nors malonios veiklos,gal jis turi kokį nors pomėgį kuo galėtų užsiimti ,gal seniau kuo nors domėjosi tik per darbus nebuvo tam laiko.Gal mėgsta skaityt ar kryžiažodžius spręst,na svarbiausia kad kuo mažiau laiko liktų tam dejavimui.Tiesiog turit jį kažkuo "užkrėsti", tuo labiau kad artėja vasara tai kuo daugiau laiko praleist lauke.Gydytoja chemo visad man sakydavo kad reikia nors pusvalandį pavaikščiot,aš irgi jėgų visa neturėjau tai pasiimdavau suoliuką ir nors pasėdėdavau po eglute prie namų,sakydavau,kad buvau miške.
Taip su moterimis lengviau susitart,jos daugiau veiklos turi prisigalvoja visokių darbelių tai ir toms mintims blogoms mažai laiko lieka. Yra jauna serganti moteris tai ji nesiskiria su fotoparatu,jai atlikta begalė operacijų,bet artimieji sako kad jai tik tas hobis ir įkvepia.Po operacijos praėjo dvi dienos ir jau liepia dukrai atnešt fotoparatą.
Stiprybės jums,tiesiog nesigręžiokit į praeitį,nors ir mažais žingsneliais į priekį! 4u.gif
Atsakyti
daivute84, o santariškėse tai nvi ar raudonose klinikose reikia 1 mėn laukt biopsijos? neatsimenu tiksliai bet man rodos tikrai biopsijos mažiau nvi tėtis laukė. pasidarė kt (privačiai kažkaip siuntė nes eilės nvi), afidea klinikoj, antakalnio g.- kažkaip nemokamai ten padarė. parodė daktarei, biopsiją nu tikrai man lyg ne vėliau nei per dvi sav padarė... gaila neatsimenu tiksliai... mums jau antras etapas... antra chemija kapsi...

laikykitės. man pats sunkiausias etapas ir buvo laukimas. gyd parašydavo meilą... gumulas tik kyla... o kai gydymas - kažkaip įsistatai į vėžes ir varai smile.gif

laikykitės.
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 05 05, 16:17)
daivute84, o santariškėse tai nvi ar raudonose klinikose reikia 1 mėn laukt biopsijos? neatsimenu tiksliai bet man rodos tikrai biopsijos mažiau nvi tėtis laukė. pasidarė kt (privačiai kažkaip siuntė nes eilės nvi), afidea klinikoj, antakalnio g.- kažkaip nemokamai ten padarė. parodė daktarei, biopsiją nu tikrai man lyg ne vėliau nei per dvi sav padarė... gaila neatsimenu tiksliai... mums jau antras etapas... antra chemija kapsi...

laikykitės. man pats sunkiausias etapas ir buvo laukimas. gyd parašydavo meilą... gumulas tik kyla... o kai gydymas - kažkaip įsistatai į vėžes ir varai smile.gif

laikykitės.

Klinikose... KT Siauliuose susitvarkem per diena, o su biopsija stringam... karta eme - nepaeme, dabar vel reiks bandyt... Bet ir cia su talonais ne kazka, privaciu nera... Baisus tas laukimas, kai nieko nezinai...
Atsakyti
QUOTE(Daivute84 @ 2017 05 05, 16:34)
Klinikose... KT Siauliuose susitvarkem per diena, o su biopsija stringam... karta eme - nepaeme, dabar vel reiks bandyt... Bet ir cia su talonais ne kazka, privaciu nera... Baisus tas laukimas, kai nieko nezinai...

Bandykit pagaut gydytoja darnti biopsija ir isiprasyt be talonelio. Nu sumokesit kazkiek pinigeliu bet gal bus greiciau. Gydytojai irgi zmones...kartais supranta...Tas laukimas zudo...
Atsakyti

Sveikatos visoms  4u.gif

Sutinku 100% , visi mes skirtingi.Baltai pavydziu zmonems,kurie griebiasi veiklos kai jiems blogai,man atrodo suparalyzuoja rankas ir kojas,nieko nepajegiu daryti. Sekmes Jums, teciui sveikateles,elkites kaip Jums atrodo teisinga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
nu va, po antrso chemijos pakol kas viskas neblogai, tik labai spaudimas aukštas pakyla. susilašino skysčių, gavo tabletytę nuo spaudimo, žodžiu viskas normaliai pakol kas smile.gif dabar svarbiausia kad po trecios KT rodytų teigiamą pokytį...
Atsakyti