Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 05 02, 20:45)
Jeigu jūs apie Kauno klinikas tai ten registracija per "sergu lt" būna mėnesio paskutinį pirmadienį nuo 7.30.Gegužės mėnesį registruos liepai.Kartais registracija trunka labai trumpai.

Taip, apie Kauną aš. Vadinasi lauksiu mėnesio pabaigos, dėkoju jums už svarbią informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 05 02, 23:08)
Taip, apie Kauną aš. Vadinasi lauksiu mėnesio pabaigos, dėkoju jums už svarbią informaciją 4u.gif

Vasarai prisiregistruot ypač sunku,nes gydytojai dažniausiai atostogauja tai ir registracijos vietų mažiau,jau reik tiesiog laukti ,praeitai liepai prisijungus 7.45 jau buvo tuščia.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

tyliai tyliai pasidžiaugsiu, kad kt pilvo nieko nerado naujo o galvos dar neturim atsakymu, iki birželio vidurio atostogos, o tada vel pasirodyt pas savo onkologa
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 05 03, 12:37)
Sveikos

tyliai tyliai pasidžiaugsiu, kad kt pilvo nieko nerado naujo o galvos dar neturim atsakymu, iki birželio vidurio atostogos, o tada vel pasirodyt pas savo onkologa

Fliokse smile.gif Labai tyliai ir labai nuoširdžiai džiaugiuosi. Duok dieve, kad taip ir toliau, kad tas brudas duotu atsigauti sustiprėti ir pasidžiaugti gyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 04 25, 16:39)
Išsamiau nebus, nes žinau faktą, kad mano organizme pilna sunkiuju metalu. Jie niekada nepasišalins savaime. Tam padeda butent tas zeo molis ir chlorela. Nuo vėžio negydo, bet detoksikuoja. Beje kaip ir kiaulpienes šaknys. Iš kur sužinojau apie metalus? Yra toks aparatas odos estetikos klinikoje Panoramoje, kurio veikimo principas paremtas tuo, kad žmogus yra vanduo. Uždedi ant tokios magnetinės letenos ranką ir įvyksta su komp programa scan viso organizmo. Parodo kas blogai kas gerai. Man parode kad organizmas pilnas š. Kad problemos su moteriškais hormonais/kiaušidėmis (kaip jau žinote jų nėra). Kad kepenys ir skydliauke pavargusios ir t.t.
Na čia norit tikėkit norit ne. Man visuomet parodo gerai. Pvz po operacijos liepe gerti daug probiotiku ir pan. Gali parinkti maista, net vyno rūšį ir t.t.  mirksiukas.gif
O ir šiaip mums po chemo butina detoksikuotis  4u.gif
O morku mazinu nes noriu buti super kettonine -siekiamybe 12 gr angliavandeniu per d.
Papildyta:
čia "išsamiau nebus"-norėjau pasakyti, kad tiek ir žinau  4u.gif

Palaikyti kepenis visada galime nebrangia ir veiksminga zole, tiksliau jos seklomis -tikrasis margainis. Jas galima paprasciausiai kramtyti su maistu, mazas saukstelis, arba, kaip mano tevai, sumalti kelioms dienoms, tada miltelius vartoti. Kaip papildas, jie brangus, o seklas galima pirkti vaistineje ''Sirdazole'', arba Assorti parduotuveje. !00gr 2-3 eur kainuoja.

QUOTE(Naira @ 2017 04 25, 16:51)

Papildyta:

Taip,  ir as proteju nuo laukimo,  jis zudo  wub.gif

Naira, mano pazistama turejo gimdos kaklelio v., teko pasalinti gimda, bet laimingai gyvena jau daug metu.
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 04 27, 19:59)
Na įdomiai čia gaunasi,metus laiko žiauriai aptirpę kojos,šeimos gydytoja sako na čia taip būna,siunčia pas neurologą- tas sako su laiku praeis.Tiesiog negalėdavau miegot,baisus kojų ir rankų skausmas.Chemoterapeutė rekomendavo naudot Tiagamma,o šeimos gyd sako-aš jo nenaudočiau gal vitamino B jame yra,tai net nebežinau ką daryti taip ir vaikštau su drambliškom kojom.
Undzinka jei ką sužinosit gal pasidalinsit.

Mama vartoja Tiogamma ir ginkgo biloba, padeda mazinti skausma kojose, tik pas mus sia alfa lipoine rugstis labai brangi, dabar siunciames is Jav.
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 05 03, 12:37)
Sveikos

Labai dziaugiuosi Fliokse uz jus.
Atsakyti
Fliokse,dziaugiuosi 4u.gif Gera skaityt tokias zinias smile.gif
Atsakyti
fliokse, labai nuoširdžiai džiaugiuos smile.gif
faustina, kaip pas jus reikalai?

tėtis ryt važiuoja antros lašintis... neramu kaip dabar laikysis, po pirmos visai normos ribose tfu tfu. tik plaukų nebeliko iš karto...
Atsakyti
QUOTE(chicane @ 2017 05 04, 11:39)
fliokse, labai nuoširdžiai džiaugiuos smile.gif
faustina, kaip pas jus reikalai?

tėtis ryt važiuoja antros lašintis... neramu kaip dabar laikysis, po pirmos visai normos ribose tfu tfu. tik plaukų nebeliko iš karto...

Teciui paskirta KT geguzes pabaigoje. Neramu labai.
Svoris neauga visai. Toks pats man gelsvas,na nera veide jokio zvalumo.
Kalba istisai,kad jam liko nedaug. Siaip vaiksto. Tik spaudimas zemas.
Siandien i soda atveziau. Sako kiek as dar planu turejau....
Liudna. Bijau tyrimu. Bijau,kad nerastu dar kur mts.

Siuo metu dar gauna chemija 5 dienas i men. Ana savaite sulasejo.
Atsakyti

nu buvot kas siandien pranciskonuose?

Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 05 04, 09:51)
Siandien i soda atveziau. Sako kiek as dar planu turejau....
gal bandykit švelniai paskatinti įgyvendinti savo planus, turint tikslą lengviau. Reikia daržą pasodint, paskui prižiūrėt, derlių nuimt, žiemai suruošt, prižiūrėt, o pavasarį kitą ciklas kartojasi. Kaip be jo pagalbo priežiūros ir patarimų.
Lengva man kalbėt, bet tikslo gyventi sunku, o dar sergant. Sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2017 05 05, 06:56)
gal bandykit švelniai paskatinti įgyvendinti savo planus, turint tikslą lengviau. Reikia daržą pasodint, paskui prižiūrėt, derlių nuimt, žiemai suruošt, prižiūrėt, o pavasarį kitą ciklas kartojasi.  Kaip be jo pagalbo priežiūros ir patarimų.
Lengva man kalbėt, bet tikslo gyventi sunku, o dar sergant. Sveikatos.

Pabande padirbt lengvus darbus. Liudnas,kad silpna,kad jegu nera... verysad.gif
Siandien vaziuosim i kaima. Pabut grynam ore. Dar ten avili biciu turi. O turejo dideli bityna. Pardavem nesenai. Sunku jam. Labai aktyvus buvo. Nors ir daug metu,bet darbingas labai buvo.
Atsakyti