QUOTE(gituks @ 2017 04 25, 16:39)
Išsamiau nebus, nes žinau faktą, kad mano organizme pilna sunkiuju metalu. Jie niekada nepasišalins savaime. Tam padeda butent tas zeo molis ir chlorela. Nuo vėžio negydo, bet detoksikuoja. Beje kaip ir kiaulpienes šaknys. Iš kur sužinojau apie metalus? Yra toks aparatas odos estetikos klinikoje Panoramoje, kurio veikimo principas paremtas tuo, kad žmogus yra vanduo. Uždedi ant tokios magnetinės letenos ranką ir įvyksta su komp programa scan viso organizmo. Parodo kas blogai kas gerai. Man parode kad organizmas pilnas š. Kad problemos su moteriškais hormonais/kiaušidėmis (kaip jau žinote jų nėra). Kad kepenys ir skydliauke pavargusios ir t.t.
Na čia norit tikėkit norit ne. Man visuomet parodo gerai. Pvz po operacijos liepe gerti daug probiotiku ir pan. Gali parinkti maista, net vyno rūšį ir t.t.
O ir šiaip mums po chemo butina detoksikuotis
O morku mazinu nes noriu buti super kettonine -siekiamybe 12 gr angliavandeniu per d.
Papildyta:
čia "išsamiau nebus"-norėjau pasakyti, kad tiek ir žinau
Palaikyti kepenis visada galime nebrangia ir veiksminga zole, tiksliau jos seklomis -tikrasis margainis. Jas galima paprasciausiai kramtyti su maistu, mazas saukstelis, arba, kaip mano tevai, sumalti kelioms dienoms, tada miltelius vartoti. Kaip papildas, jie brangus, o seklas galima pirkti vaistineje ''Sirdazole'', arba Assorti parduotuveje. !00gr 2-3 eur kainuoja.
QUOTE(Naira @ 2017 04 25, 16:51)
Papildyta:
Taip, ir as proteju nuo laukimo, jis zudo
Naira, mano pazistama turejo gimdos kaklelio v., teko pasalinti gimda, bet laimingai gyvena jau daug metu.
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 04 27, 19:59)
Na įdomiai čia gaunasi,metus laiko žiauriai aptirpę kojos,šeimos gydytoja sako na čia taip būna,siunčia pas neurologą- tas sako su laiku praeis.Tiesiog negalėdavau miegot,baisus kojų ir rankų skausmas.Chemoterapeutė rekomendavo naudot Tiagamma,o šeimos gyd sako-aš jo nenaudočiau gal vitamino B jame yra,tai net nebežinau ką daryti taip ir vaikštau su drambliškom kojom.
Undzinka jei ką sužinosit gal pasidalinsit.
Mama vartoja Tiogamma ir ginkgo biloba, padeda mazinti skausma kojose, tik pas mus sia alfa lipoine rugstis labai brangi, dabar siunciames is Jav.