Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 05 02, 10:25)
Jūs man pasakykit, ar normalu, kad neįmanoma užsiregistruoti pas gydytoją?  blink.gif

M
Tai dabar man reikės gydytojai į mobilų skambinti ar iš Druskininkų į Kauną važiuoti, kad priregistruotų?  blink.gif

tai tiesiog nepaskelbė gydytojas savo darbo grafiko ir tiek, registruokites internetu, t.y. galesit pastoviai sekt kada paskelbt tuos laikus, beto ten dar yra galimybe pas konkretų gydytoją, pas kurį jau nera taloneliu pasižymeti sekimo funkcija, kad jeigu kas atsisakytu per el. pašta ateis jums pranešimas ir į tą tuščia vieta užsiregistruosit
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 05 02, 11:30)
Profesorius tikrai nedaro, bet jis labai gerai žino kas daro! Sakyčiau,  kad jums pasisekė, kad pateksite į TĄ gatvės pusę. Šiaip jis labai malonus ir fainas zmogelis 4u.gif

Ačiū už gerus žodžius, vis padidėja viltis, kad dar ne viskas baigta... Bandysim prašytis tai procedūrai, kad tik viskas greičiau paaiškėtų ir prasidėtų gydymas, nes tas laukimas...
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2017 05 02, 00:36)
Na jus tai supratote esme ,pavadinsim tada torokaline skopija,man netiko bronchoskopija, ir t.t. dare 4 kartus

P.S. ir mano "kolegems" biopsijai paimti is tarpulaucio dare operacija ...ir lietuvoje ir uk,net jeigu recidyvas vistiek turi is naujo daryti biopsija,nes gali mutuoti liga

Tai kiekvienas toj srityje dirbantis supras.
Tiesiog nereikia rašyti, kad tai vienintelis kelias, mokslas,ypač medicinos, eina sparčiai į priekį. Prieš kurį laiką įsigyta naują aparatūra tokioms procedūroms. Tai nėra ta įprasta bronchoskopija! Ir jeigu jums kadaise nedarė, tai nereiškia kad ir kitiems yra tik tas vienas kelias.
Gal darys mediastinoskopija, o gal užteks pradžioj ir tos procedūros, čia jau ne mes su jumis spręsime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivute84 @ 2017 05 02, 11:40)
Ačiū už gerus žodžius, vis padidėja viltis, kad dar ne viskas baigta... Bandysim prašytis tai procedūrai, kad tik viskas greičiau paaiškėtų ir prasidėtų gydymas, nes tas laukimas...

Nesiprasykite, paklauskit tiesiog, ar netiktų jūsų atveju! Gal netiks, tada kitaip ieškos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 05 02, 11:25)
Jūs man pasakykit, ar normalu, kad neįmanoma užsiregistruoti pas gydytoją?  blink.gif

Mama baigė gydymą: chemoterapija, operacija, švitimimas. Dabar po 3 mėnesių gydytoja liepė ateiti, bus paskriti tyrimai ir t.t. Viskas normalu, tik kiek skambina mama į registratūrą, niekas neregistruoja: administratorė moterų konsultacijos sako nėra vietų, bandykit internetu ir t.t. Čia normalu?  blink.gif Suprantu, mums reikia liepai, skaytų nėra vietų, rašom rugpjūčiui. Na ok, bet kad iš viso atsisakytų registruoti? Mama sunerimo, o aš dėl to susinervinau.
Tai dabar man reikės gydytojai į mobilų skambinti ar iš Druskininkų į Kauną važiuoti, kad priregistruotų?  blink.gif

Zinokit su ta registracija didmiesciuose diiiiiidele problema. Nei internetu, nei telefonu uzsregistruoti neimanoma. Arba reikia vaziuoti ir draskyti akis registraturoje, arba, jei yra galimybe, skambinti gydytojai ir prasyti pagalbos.
Jums dabar svarbiausiai gauti ta pirmaji talona, veliau jau gydytoja juos duos kitam kartui ir viskas bus gerai, bet va su tuo pirmuoju...Bandykite kiekviena ryta 7 savlanda prisijungti prie sergu.lt ir gaudyt talonus.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Bandysiu dabar kiekvieną rytą tikrinti dar kokią savaitę, o po to, jei neatsiras laisvų vietų, skambinsiu gydytojai.
Ir draskytis nesinori, ir toks nervas paėmė, atrodo visada visur registravo, o va patikrinimui jau ne ne ne... Nieko, kaip nors 4u.gif
Naujienas į el.paštą apie laisvas vietas užsisakiau, bet nežinau, ar aktyvi šita funkcija unsure.gif
Atsakyti

Jūs man pasakykit, ar normalu, kad neįmanoma užsiregistruoti pas gydytoją? blink.gif

Mama baigė gydymą: chemoterapija, operacija, švitimimas. Dabar po 3 mėnesių gydytoja liepė ateiti, bus paskriti tyrimai ir t.t. Viskas normalu, tik kiek skambina mama į registratūrą, niekas neregistruoja: administratorė moterų konsultacijos sako nėra vietų, bandykit internetu ir t.t. Čia normalu? blink.gifSuprantu, mums reikia liepai, skaytų nėra vietų, rašom rugpjūčiui. Na ok, bet kad iš viso atsisakytų registruoti? Mama sunerimo, o aš dėl to susinervinau.
Tai dabar man reikės gydytojai į mobilų skambinti ar iš Druskininkų į Kauną važiuoti, kad priregistruotų? blink.gif

Mano mama visad mobiliu per sesute arba gydytoja registruojas.

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 05 02, 10:54)

Naujienas į el.paštą apie laisvas vietas užsisakiau, bet nežinau, ar aktyvi šita funkcija  unsure.gif

Tikrai aktyvi, prieš kelias dienas per ją gavom talonelį pas Kiudeli , tik kartais tie taloneliai atsiranda iš vakaro, tai dar reikia greit pasiimti siuntima iš šeimos jei nesinori moketi registraturoj už nežina ka
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 05 02, 11:25)

Mama baigė gydymą: chemoterapija, operacija, švitimimas. Dabar po 3 mėnesių gydytoja liepė ateiti, bus paskriti tyrimai ir t.t. Viskas normalu, tik kiek skambina mama į registratūrą, niekas neregistruoja: administratorė moterų konsultacijos sako nėra vietų, bandykit internetu ir t.t. Čia normalu?  blink.gif Suprantu, mums reikia liepai, skaytų nėra vietų, rašom rugpjūčiui. Na ok, bet kad iš viso atsisakytų registruoti? Mama sunerimo, o aš dėl to susinervinau.

O per sergu.lt nebandote registruot ?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 05 02, 09:45)
Bandykite kiekviena ryta 7 savlanda prisijungti prie sergu.lt ir gaudyt talonus.

Si ryta prisijungiau 7 ryto, 7.12 atsirado talonai rugsejo menesiui pas mano gydytoja, 7.25 jau nebuvo ne vieno. Akimirksniu tiesiog isgraibste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 02 gegužės 2017 - 15:33
QUOTE(Ikulia @ 2017 05 02, 16:33)
Si ryta prisijungiau 7 ryto, 7.12 atsirado talonai rugsejo menesiui pas mano gydytoja, 7.25 jau nebuvo ne vieno. Akimirksniu tiesiog isgraibste.

Menesio pirma diena (na pirma darbo diena ;) ), tai ir ismete talonelius. Sakau gi reikia gaudyt kiekviena ryta, tikrinti ir tikrinti.
Atsakyti
Šiandien ryte 7val prisijungiau prie sergu.lt ir priregistravau mamą be problemų pas gyd mirksiukas.gif

QUOTE(trupinelis @ 2017 05 02, 06:49)
Labas rytas , ar esate girdėję apie papildomą gydymą obelų amalo koncentratu i paodį?

Aš norėjau,kad mama jį gautų,bet mūsų chemo sudirbo į šuns dienas mus kai paklausiau apie amalo preparatus blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 05 02, 11:54)
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Bandysiu dabar kiekvieną rytą tikrinti dar kokią savaitę, o po to, jei neatsiras laisvų vietų, skambinsiu gydytojai.
Ir draskytis nesinori, ir toks nervas paėmė, atrodo visada visur registravo, o va patikrinimui jau ne ne ne... Nieko, kaip nors  4u.gif
Naujienas į el.paštą apie laisvas vietas užsisakiau, bet nežinau, ar aktyvi šita funkcija  unsure.gif

Jeigu jūs apie Kauno klinikas tai ten registracija per "sergu lt" būna mėnesio paskutinį pirmadienį nuo 7.30.Gegužės mėnesį registruos liepai.Kartais registracija trunka labai trumpai.
Atsakyti