Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Gryztatnt prie morku smile.gif

https://sveika.lt/mo...auda-sveikatai/
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2017 04 24, 22:31)
Daug stiprybės ir sveikatos visiems besigydantiems, daug vilties ir šviesos, kas keltų ir vestų gydymosi keliu  4u.gif

11 mėnesių remisija po 2,6 metų gydymo, jam liekamųjų yra, o ir išlenda karts nuo karto negalavimai. Klausimas kaip atsistatyti psichologiškai neišsprendžiamas.

O tai nueiti pas psichologes, kad ir pas Jus ten Vilniuje Trakų gatvėj, jos labai padeda susidėliot mintis. Bet labai smagu, kad pati esi aktyvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swissgirl @ 2017 04 24, 23:03)
Sveikos mergaites... Esu sokiruota del Remedy... taip liudna, sekiau jos istorija del to pacio v.... verysad.gif Ylang aciu kad pasigedai, linkiu paciu geriausiu rezultatu !!! As, dabar reciau cia uzsuku, po gydymo praejo 5 men, kolkas viskas gerai 🎈Tik nuotaikos labai sokineja... Palaikau ir visas kitas mergaites, stiprybes visoms 🎈

Sveikos 4u.gif
Jungiuos ir as i jusu buri 4u.gif
Man po konizacijos nustatytas gimdos kaklelio piktybinis navikas verysad.gif
Laukiu magnetinio rezonanso ir tolimesnio gydymo.
Pasiskaitau vis sia tema.
O nuo kokiu veziu sirgo Remedy? Neradau skaitydama... ji turbut jauna labai?
Uzuojauta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 25 balandžio 2017 - 10:35
QUOTE(Naira @ 2017 04 25, 10:34)
Sveikos 4u.gif
Jungiuos ir as i jusu buri 4u.gif
Man po konizacijos nustatytas gimdos kaklelio piktybinis navikas verysad.gif
Laukiu magnetinio rezonanso ir tolimesnio gydymo.
Pasiskaitau vis sia tema.
O nuo kokiu veziu sirgo Remedy?  Neradau skaitydama... ji turbut jauna labai?
Uzuojauta verysad.gif

Labas, apkabinu... man tas laukimas iki gydymo buvo pats sunkiausias.... atrasiau tau ir kitoje temoje 😉 R buvo gimdos kaklelio v... 😢
Atsakyti

Priatriu,sunkiausia buvo  po diagnostines laparoskopijos laukti histologijos tyrimu.Vezys matesi tik neaisku is kur ....tai buvo du variantai vienas gydomas  ,o kitas .....gydytojas dave suprast ,kad krantai jeigu kitas :) ,tai vat dvi savaites reikejo vaikscioti su mintim ar jau viskas .........

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 25 balandžio 2017 - 12:13
Gituks, gal galima išsamiau apie tą detoksikaciją, molį ir dublius, jų naudą? 4u.gif
Mano mamai liko 2 švitinimai. Tada apžiūra rugpjūtį, labai noriu jos organzimą pastiprinti, išvalyti nuo visko.
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinot - norint gauti biologinę terapija reikalinga gultis į ligoninę? ar užtenka dienos stacionaro? ačiū
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 04 25, 14:59)
Gituks, gal galima išsamiau apie tą detoksikaciją, molį ir dublius, jų naudą?  4u.gif
Mano mamai liko 2 švitinimai. Tada apžiūra rugpjūtį, labai noriu jos organzimą pastiprinti, išvalyti nuo visko.

Išsamiau nebus, nes žinau faktą, kad mano organizme pilna sunkiuju metalu. Jie niekada nepasišalins savaime. Tam padeda butent tas zeo molis ir chlorela. Nuo vėžio negydo, bet detoksikuoja. Beje kaip ir kiaulpienes šaknys. Iš kur sužinojau apie metalus? Yra toks aparatas odos estetikos klinikoje Panoramoje, kurio veikimo principas paremtas tuo, kad žmogus yra vanduo. Uždedi ant tokios magnetinės letenos ranką ir įvyksta su komp programa scan viso organizmo. Parodo kas blogai kas gerai. Man parode kad organizmas pilnas š. Kad problemos su moteriškais hormonais/kiaušidėmis (kaip jau žinote jų nėra). Kad kepenys ir skydliauke pavargusios ir t.t.
Na čia norit tikėkit norit ne. Man visuomet parodo gerai. Pvz po operacijos liepe gerti daug probiotiku ir pan. Gali parinkti maista, net vyno rūšį ir t.t. mirksiukas.gif
O ir šiaip mums po chemo butina detoksikuotis 4u.gif
O morku mazinu nes noriu buti super kettonine -siekiamybe 12 gr angliavandeniu per d.
Papildyta:
čia "išsamiau nebus"-norėjau pasakyti, kad tiek ir žinau 4u.gif
Atsakyti

Uždedi ant tokios magnetinės letenos ranką ir įvyksta su komp programa scan viso organizmo. Parodo kas blogai kas gerai.

nenoriu nieko izeist ,bet rusiskai tai vadinasi "razvod lachov" :)itariu dar kruva pinigu kainavo.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 04 25, 13:12)
<p>Priatriu,sunkiausia buvo  po diagnostines laparoskopijos laukti histologijos tyrimu.Vezys matesi tik neaisku is kur ....tai buvo du variantai vienas gydomas  ,o kitas .....gydytojas dave suprast ,kad krantai jeigu kitas smile.gif ,tai vat dvi savaites reikejo vaikscioti su mintim ar jau viskas .........</p>

O man pasisekė biggrin.gif Diagnozavo per 2 dienas. Tik nesuprantu, kodėl pirma mintis buvo, kas dabar nuskins agurkus šiltnamy lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 04 25, 14:12)
<p>Priatriu,sunkiausia buvo  po diagnostines laparoskopijos laukti histologijos tyrimu.Vezys matesi tik neaisku is kur ....tai buvo du variantai vienas gydomas  ,o kitas .....gydytojas dave suprast ,kad krantai jeigu kitas smile.gif ,tai vat dvi savaites reikejo vaikscioti su mintim ar jau viskas .........</p>

Jetau kaip baisu. O rado po to kur tas vezys? O kaip gali but vezys negydomas?
Papildyta:
QUOTE(Swissgirl @ 2017 04 25, 13:51)
Labas, apkabinu... man tas laukimas iki gydymo buvo pats sunkiausias.... atrasiau tau ir kitoje temoje 😉 R  buvo gimdos kaklelio v... 😢

Taip, ir as proteju nuo laukimo, jis zudo wub.gif
O kokioj stadijoj R aptiko vezi? Kiek laiko truko gydymas?
Nu baisu....
Atsakyti

O man pasisekė biggrin.gif Diagnozavo per 2 dienas. Tik nesuprantu, kodėl pirma mintis buvo, kas dabar nuskins agurkus šiltnamy lotuliukas.gif

ta prasme histologini tyrima padare patalogijos centre?nu cia super greitai.

Jetau kaip baisu. O rado po to kur tas vezys? O kaip gali but vezys negydomas?

Taip.kaip ir buvo itarimas ,kad kiausidziu-aukstas ca 125,ascitas ,bet gydytojai nemegsta sneketi be irodymu.Na tarkim jei tokjs isplitimas butu is skrandzio ar zarnyno tada jau ate.

Atsakyti