QUOTE(Flioksė @ 2017 01 05, 12:52)
na čia kuriozai, kam reikia neduoda, o kas nenori tam siūlo, mano vyras jau tikrai dirbti negali, o pinigai oi kaip reikalingi tai niekaip nesiteikia 1 gr duoti, vos ne kad v ne tokia liga su kuria negalima but dirbti ar kitaip kažkaip prasimanyt pinigu pragyvenimui
beje grupę imkite, ją gi net darbe galima neviešinti, o papildomi eur dar niekam nepatrukdė, tuo labiau ligoniukams kur už savu reikia ir vaistus pirkti, aš šituo klausimu pikta, jei valdžia nesiteikia duoti nemokamu vaistu, tegul skiria tada pašalpas jiems isigyti ir aplamai kodel mokejusiam visa gyvenima mokesčius žmogui, susirgus atkišama špyga.
beje grupę imkite, ją gi net darbe galima neviešinti, o papildomi eur dar niekam nepatrukdė, tuo labiau ligoniukams kur už savu reikia ir vaistus pirkti, aš šituo klausimu pikta, jei valdžia nesiteikia duoti nemokamu vaistu, tegul skiria tada pašalpas jiems isigyti ir aplamai kodel mokejusiam visa gyvenima mokesčius žmogui, susirgus atkišama špyga.
Kiek žiūrėjau, tai man geriausiu atveju dabar skirtu 3 grupe, is kurios jokios naudos, man atrodo net pašalpos neskiria+ ateity net biuleteniai bus ribojami. Ir aišku viską sprendžia neįgalumo nustatymo tarnyba-niekam neįdomu ką nustatys poliklinikos komisija. Plius dar priklauso nuo gydymo rezultatų, tavo išsilavinimo, specialybės. Jei esi angliakasys gauti 1 grupę yra lengviau nei valstybės tarnautojui. Mano draugės vyrui 1 grupę skyrė tik paskutinį mėnesį, kai ant patalo gulėjo. Na aišku gerai tie papildomi pinigai-gali ir darbo krūvį susimažinti ir pan. Bet sakau ir poliklinikos komisija sutiko, kad reikia sulaukti gydymo rezultatų, tada priims sprendimą. Yra kažkokia lentelė onko ligonių neįgalumui skirti-reikia susidėti pliusus minusus.
Papildyta:
Į tą komisiją ėjau, nes reikėjo komisijos leidimo tęsti biuletenį.
Papildyta:
Ir kol tęsiamas biuletenis tikrai neapsimoka jokios grupės gauti.