Gituks, apie ca125 dar biski. Mano buna 7-8-9, vis svyruoja. Nu ir ką, treti remisijos metai
toks pokytis visiškai nereikšmingas. Susirūpinti reik nebent kai padvigubėja
QUOTE(gituks @ 2017 04 24, 17:16)
Nu gerai gerai gal ir perlenkiau lazda.
Gituks, visiems buna sunkesniu ir lengvesniu dienu. Kartais reikia ir nuverkti koki posmeli, o kartais eini galva iskelus, visa sau grazi, kad ir be plauku:) Svarbu nusiteikimas, geros ir pozityvios mintys. Na ka padarysi, turim ta liga ir niekur esidesim, turim su gyventi ir stengtis ta bruda numarinti.
Taip kad galva aukstyn, papus (kas turi, as tai va tik viena atstatau) atstatom ir pirmyn per gyvenima!!!Ir lai vejas kedena ataugancius plaukus
Sveikatos visoms ir visiems!
Ačiū merginos. Už tai pasidalinsiu savo detoksikacijos programa. Štai tokių lauktuvių parsivežiau iš didmiesčio. Molis, kaip ir minėjau pirktas Kikoj. Ištirpinsiu nubrauktą šaukštą stiklineje šilto vandens ir ryte smagiai išgersiu makaluodama. paskui 6 tabletes dumbliu, jas nusipirkau parduotuvej Livin. Aciu POLA kortelei uz 7 proc nuolaida. Kodel as taip darau. Nes visi sunkieji metalai nepasisalina savaime, juos turi kazkas suristi ir tada pasisalins. Įdedu nuotrauką. Nezinau ar pavyks. Jei nepavyks bandysiu dar karta
[IMG]http://www.part.lt/img/adc128b1eab5201e0816749de49276c0725.jpg' border='0' alt='vartotojo įkelta nuotrauka' />[/IMG]
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
Na dirbu sus sudetingom kompiterinem dizaino programom, o cia ikelti nuotrauka issukis.
Dabar berasydama ziuriu i morkas maiselyje,,, Jauciu praeitam gyvenime buvau triušis.
Papildyta:
Ai dumblius 3 ryte 3 vakare gersiu
Sunflower kaip jus?
[IMG]http://www.part.lt/img/adc128b1eab5201e0816749de49276c0725.jpg' border='0' alt='vartotojo įkelta nuotrauka' />[/IMG]
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
Na dirbu sus sudetingom kompiterinem dizaino programom, o cia ikelti nuotrauka issukis.
Dabar berasydama ziuriu i morkas maiselyje,,, Jauciu praeitam gyvenime buvau triušis.
Papildyta:
Sunflower kaip jus?
QUOTE(gituks @ 2017 04 24, 19:09)
Ačiū merginos. Už tai pasidalinsiu savo detoksikacijos programa. Štai tokių lauktuvių parsivežiau iš didmiesčio. Molis, kaip ir minėjau pirktas Kikoj. Ištirpinsiu nubrauktą šaukštą stiklineje šilto vandens ir ryte smagiai išgersiu makaluodama. paskui 6 tabletes dumbliu, jas nusipirkau parduotuvej Livin. Aciu POLA kortelei uz 7 proc nuolaida. Kodel as taip darau. Nes visi sunkieji metalai nepasisalina savaime, juos turi kazkas suristi ir tada pasisalins. Įdedu nuotrauką. Nezinau ar pavyks. Jei nepavyks bandysiu dar karta
Papildyta:
Sunflower kaip jus?
Papildyta:
Sunflower kaip jus?
Is kur toks receptas? Kazkur isskaitei? Kazkas rekomendavo?
Tai valgyk tas morkas:) Mano pagrindine darzove dabar, kai atsisakiau bulbu, tai oj kaip skanu morka, o burokas aplamai tobulas buna Atrandu naujus skonius:) Va siandien buvusi kolege uzfundijo lasisos file nebrangiai, tai visa sliosa paemiau, sudysiu, be galo megstu zuvi. Ir kepsiu galiukus, megausiuos rytoj Vyras mano nezuvinis, o as labai megstu.
Aciu gituks, jei viskas ok, tai treciadieni chemija. Nieks neleido jos atsisakyt.
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 24, 19:39)
Is kur toks receptas? Kazkur isskaitei? Kazkas rekomendavo?
Tai valgyk tas morkas:) Mano pagrindine darzove dabar, kai atsisakiau bulbu, tai oj kaip skanu morka, o burokas aplamai tobulas buna Atrandu naujus skonius:) Va siandien buvusi kolege uzfundijo lasisos file nebrangiai, tai visa sliosa paemiau, sudysiu, be galo megstu zuvi. Ir kepsiu galiukus, megausiuos rytoj Vyras mano nezuvinis, o as labai megstu.
si issivalyma rekomendavo vienas zmogus
bet kad detoksikuoja dumbliai tai tikrai
ant tos molio dezutes ir parasyta "išsiskiria savybe absorbuoti toksinus ir mikotoksinus, vyraujantys katijonai gali padeti skrandžio acidozės atveju, taip pat puiki priemone pries viduriavima..." Kai pirkau tai pradejo dar siulyti vitaminu suniukams, galvoju, kad tu zinotum kas ta moli valgys
O morkose gausu vitaminu bet ir angliavandeniu milijonas, na gal puse milijono
QUOTE(gituks @ 2017 04 24, 19:56)
si issivalyma rekomendavo vienas zmogus
ant tos molio dezutes ir parasyta "išsiskiria savybe absorbuoti toksinus ir mikotoksinus, vyraujantys katijonai gali padeti skrandžio acidozės atveju, taip pat puiki priemone pries viduriavima..." Kai pirkau tai pradejo dar siulyti vitaminu suniukams, galvoju, kad tu zinotum kas ta moli valgys
100gr zalios morkos turi apie 10gr angliavandeniu. Kiti saltiniai raso, kad 8.5gr
O del gyvunu vaistu naudojimo zmogui (as esu kaciu veiseja) tai nieko stebuklingo, pati perku tepala sanariams vetklinikoje
QUOTE(ylang-ylang @ 2017 04 21, 23:27)
Labas vakaras,
seniai čia neberašiau, bet nuolatos paskaitau... Šiandien jaučiuosi tokia sužlugdyta dėl žinios apie Remedy... vis planavau parašyt, paklaust kaip ji, o čia tokia žinia žiauriai liūdna ir baisu...prieš dvi ar tris dienas galvojau parašyt ir užklaust kaip Remedy, swisgirl, abrozyte ir kitos (seniai berašiusios) laikotes... nebespejau...
aš laukiu gegužės pabaigos, einu pirmam patikrinimui (beje, dabar laukiu apgamo pašalinimo histoliginio tyrimo. Pašalino praeitą trečiadienį, šiandien rezultatų dar nėra. Pirmadienį einu siūlų išsitraukt, sakė kad jau ir atsakymą pasakys, bet jo vis dar nėra..) pradedu panikuoti, nes visi atsakymai (nevėžiniai) būdavo gana greitai (po savaitės maždaug), o visi blogieji ilgai eidavo atsakymai... bet gal čia tik man paranoja....)
visoms stiprybės ir sveikatos
seniai čia neberašiau, bet nuolatos paskaitau... Šiandien jaučiuosi tokia sužlugdyta dėl žinios apie Remedy... vis planavau parašyt, paklaust kaip ji, o čia tokia žinia žiauriai liūdna ir baisu...prieš dvi ar tris dienas galvojau parašyt ir užklaust kaip Remedy, swisgirl, abrozyte ir kitos (seniai berašiusios) laikotes... nebespejau...
aš laukiu gegužės pabaigos, einu pirmam patikrinimui (beje, dabar laukiu apgamo pašalinimo histoliginio tyrimo. Pašalino praeitą trečiadienį, šiandien rezultatų dar nėra. Pirmadienį einu siūlų išsitraukt, sakė kad jau ir atsakymą pasakys, bet jo vis dar nėra..) pradedu panikuoti, nes visi atsakymai (nevėžiniai) būdavo gana greitai (po savaitės maždaug), o visi blogieji ilgai eidavo atsakymai... bet gal čia tik man paranoja....)
visoms stiprybės ir sveikatos
Sveikos mergaites... Esu sokiruota del Remedy... taip liudna, sekiau jos istorija del to pacio v.... Ylang aciu kad pasigedai, linkiu paciu geriausiu rezultatu !!! As, dabar reciau cia uzsuku, po gydymo praejo 5 men, kolkas viskas gerai 🎈Tik nuotaikos labai sokineja... Palaikau ir visas kitas mergaites, stiprybes visoms 🎈
Daug stiprybės ir sveikatos visiems besigydantiems, daug vilties ir šviesos, kas keltų ir vestų gydymosi keliu
11 mėnesių remisija po 2,6 metų gydymo, jam liekamųjų yra, o ir išlenda karts nuo karto negalavimai. Klausimas kaip atsistatyti psichologiškai neišsprendžiamas.
QUOTE(Flioksė @ 2017 04 20, 05:51)
Užjaučiu ir aš, tokia stipri buvo dvasia jos , tikiuosi iš dangaus ji atsius mums stiprybes ir vilties spindulėlį
Sveikos
Faustina, kaip tečiui, gal jau geriau jaučias psichologiškai ?
ir kitoms stiprybės
Angele kaip jūsų vyrui? Jei gerai pamenu jau baiget gydymo kursa, tai kaip dabar ? Ar tik laikas nuo laiko pasitikrinimai/
Stiprybės jums ir sveikatos daug jūsų vyrui. Kad greičiau atsakymai, aiškumas ir gydymas skausmų.Sveikos
Faustina, kaip tečiui, gal jau geriau jaučias psichologiškai ?
ir kitoms stiprybės
Angele kaip jūsų vyrui? Jei gerai pamenu jau baiget gydymo kursa, tai kaip dabar ? Ar tik laikas nuo laiko pasitikrinimai/
11 mėnesių remisija po 2,6 metų gydymo, jam liekamųjų yra, o ir išlenda karts nuo karto negalavimai. Klausimas kaip atsistatyti psichologiškai neišsprendžiamas.
Sveikos,
Tokius dumblius geria mano mama,jau antrą kartą,buvo pertrauka,dabar ir vėl.Šiaip geria pakaitom su spirulina.O molį aš pati esu gėrusi,tik siunčiausi kažkokį palaidą maišeliuose,nepamenu pavadinimo,bet turiu,skirtą būtent gėrimui.
QUOTE(gituks @ 2017 04 24, 18:09)
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
Papildyta:
Sunflower kaip jus?
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
Papildyta:
Sunflower kaip jus?
Tokius dumblius geria mano mama,jau antrą kartą,buvo pertrauka,dabar ir vėl.Šiaip geria pakaitom su spirulina.O molį aš pati esu gėrusi,tik siunčiausi kažkokį palaidą maišeliuose,nepamenu pavadinimo,bet turiu,skirtą būtent gėrimui.