Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

taip:)ir tuo paciu "second look"padaryta-pilvas is vidaus svarus!!!buna kartais ir geru naujienu,o tai metus atgal tik viskas blogyn buvo....ir dar renimacijoj atsibudau su sudmaisiu sone!!!bet svarbiauisia optimizmas ir nusiteikimas kovai!lauk blogas mints!!!

Atsakyti
Labas moterytes, kaip laikotes po atvelikio? Orai tai nesuprasi kas darosi, visi ketur metu laika per viena diena prasisuka:)
Paskaiciau senas temas...paverkiau, pasidziaugiau.
Flokse kaip vyro sveikata. Jus labai senai gydotes. Iskentet visus pragaro ratus...stiprybes Jums ir sveikatos vyrui.
Moterytes pasisakykit kaip laikotes. Kazkoks keisas poreikis bendravimo atsirades ...
Atsakyti

uztat kaip faina tokiu oru palatoj  parazituoti :) su TV ir internetu  :)  vienas namuose tu darai ka nori :).nors jau  septinta diena siandien,bet vis dar buna atsibundu ir nesuprantu kur esu :)  arba uzejus personalui  buna  ziuriu kas cia pas mane i namus isiverze :) matut dar narkozes ir nuskausminimo kvaisalu poveikis.

Atsakyti
Gal kas norėtų sudalyvaut:

http://kraujas.lt/re...inimo-programa/

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 24, 12:48)
Labas moterytes, kaip laikotes po atvelikio? Orai tai nesuprasi kas darosi, visi ketur metu laika per viena diena prasisuka:)
Flokse kaip vyro sveikata. Jus labai senai gydotes. Iskentet visus pragaro ratus...stiprybes Jums ir sveikatos vyrui.
Moterytes pasisakykit kaip laikotes. Kazkoks keisas poreikis bendravimo atsirades ...

Laikomes mes kaip sakoma įsikabinę, chemijos lašinamos jau baigta, šiandien darė krūtines ir pilvo KT, penktadieni galvos darys, galėtu ir vienu metu, na žodžiu spinduliu stoka skustis negali vyras, kita savaitę atsakymai, gyvenam nuo iki vis laukime, skauda labai nugarą vyrui, eina klaustuku susirietęs nežinau ar kur perpūte ar kas darosi, šeimos gyd. nieko apart pleistru nesiulo, o onkologas laukia ir mes kt rezultatu, na dar kažkiek bandom gydytis kitais metodais

nepergyvenkit dėl tu sanatoriju, dar puikiau namuose šeimoje atsigausit mirksiukas.gif

ne taip ir senai gydomes, kaip tik šiomis dienomis 2 metai suėjo

Udzinka o dabar turit kokį gydyma ar nieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 24 balandžio 2017 - 13:29
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 04 24, 13:56)
<p>uztat kaip faina tokiu oru palatoj  parazituoti smile.gif su TV ir internetu  smile.gif  vienas namuose tu darai ka nori smile.gif.nors jau  septinta diena siandien,bet vis dar buna atsibundu ir nesuprantu kur esu smile.gif  arba uzejus personalui  buna  ziuriu kas cia pas mane i namus isiverze smile.gif matut dar narkozes ir nuskausminimo kvaisalu poveikis.</p>

Na ir teisingai, reikia ir pagulet, pasilepini, save patausot. O tai vis begam, lekiam, viskas kiiems: vaikams, vyrui...O sau laiko ir nelieka...
Kiek dar zada laikyt ligonineje?
Treciadien eisiu i seminara apie onkologini skausma NVI.
Papildyta:
QUOTE(Flioksė @ 2017 04 24, 14:24)
Laikomes mes kaip sakoma įsikabinę, chemijos lašinamos jau baigta, šiandien darė krūtines ir pilvo KT, penktadieni galvos darys, galėtu ir vienu metu, na žodžiu spinduliu stoka skustis negali vyras, kita savaitę atsakymai, gyvenam nuo iki vis laukime, skauda labai nugarą vyrui,  eina klaustuku susirietęs nežinau ar kur perpūte ar kas darosi, šeimos gyd.  nieko apart pleistru nesiulo, o onkologas laukia ir mes kt rezultatu, na dar kažkiek bandom gydytis kitais metodais

nepergyvenkit dėl tu sanatoriju, dar puikiau namuose šeimoje atsigausit  mirksiukas.gif

ne taip ir senai gydomes, kaip tik šiomis dienomis 2 metai suėjo

Udzinka o dabar turit kokį gydyma ar nieko?

2 metai ...ir jus realiai gydotes, jokios remisijos nebuvo...Sunku...Reikia turret labai stipria sveikata, kad iskest visa tai.
Siuo metu as gaunu karta meneyse harmona leidziama Faslodex ir kaulus stiprinancia zaledrono rugsti Zometa. Pati dar geriu Pomi-T, imunitetui Evelor ir Kalci su Vit.D Taip, kad vaikstau kas menesi i NVI , issirasau vaistus ir einu susilasint. Uz 3 menesiu zada daryt nauja KT ir jei procesas toliau progresuos skirs nauja chemija...Labai itikejus esu ketomityba, dabar taip ir maitinuosi.
Atsakyti
Parašykit paskui ka tam seminare įdomaus sužinosit

taip, pertrauku nebuvo, tik tiek kad pirma pusmeti gyde dar ne nuo v o nuo krono ligos, bet irgi tabletes, biologiniai nu žodžiu intensyviai

vyras maisto galia visiškai netiki, dar iš pradziu lyg cukraus mažiau valgė, dabar viską ta patį kaip ir seniau ir visais papildais kaip kanapes ir t.t. irgi nelabai, bet įkalbinom bent abrikosu kauliukus vartot, na dar poniabude gal labiau tiki
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 24, 13:48)

Grizineju aut namo is Vilniaus. Truputi nusiminus.v.zymuo 10,1. Tikiuos kazkiek pakiles del gerkles. Zinau kad norma dar toli. Bet taaip sunervino. Geguzes 10 KT. Tikiuos ta florosencine ampule nesutraiskiau kuprinukej. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 04 24, 15:01)
Grizineju aut namo is Vilniaus. Truputi nusiminus.v.zymuo 10,1. Tikiuos kazkiek pakiles del gerkles. Zinau kad norma dar toli. Bet taaip sunervino. Geguzes 10 KT. Tikiuos ta florosencine ampule nesutraiskiau kuprinukej. biggrin.gif

Supermamoms reiktu mobilios versijos. Nes nelabai suprantu kaip cia rasyti. Atsakineju pati sau biggrin.gif
V.zymuo buvo 7,4 pries menesi. Pradesiu detoksikacijos programa _salin Platina biggrin.gif Nusipirkau tokio molio is Kikos taip taip suniukams ir dumbliu tableciu is livin. Kai grisiu imesiu foto. P.s. bilieto kaina autobusu per pus mazesne. Esu neigali_jauciuos kai studente
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 24, 13:47)
Reikia turret labai stipria sveikata, kad iskest visa tai.

nebuvo vyro ir seniau sveikata stipri, bet matyt dievas duoda tiek kiek žmogus gali pakelti man pačiai atrodo kad aš jo vietoj to nepergyvenčiau, bet kai nera kito pasirinkimo, tiesiog apie tai negalvoji, o eini tik į priekį

Vyras traukiniu su 80 proc. lengvata važineja, kai kada aišku nes šiaip tos lengvatos buna tada kai jau nelabai jomis pasinaudosi del sveikatos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 24 balandžio 2017 - 14:12

sake min savaite turi praeit po operacijos.,teciadieni bus savaite.geriau tegul greiciau paleidzia nes guliu mokamoj palatoj-bankrotas gresia jei uzlaikys :)

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 24, 14:47)
Na ir teisingai, reikia ir pagulet, pasilepini, save patausot. O tai vis begam, lekiam, viskas kiiems: vaikams, vyrui...O sau laiko ir nelieka...
Treciadien eisiu i seminara apie onkologini skausma NVI.
Papildyta:
2 metai ...ir jus realiai gydotes, jokios remisijos nebuvo...Sunku...Reikia turret labai stipria sveikata, kad iskest visa tai.
Siuo metu as gaunu karta meneyse harmona leidziama Faslodex ir kaulus stiprinancia zaledrono rugsti Zometa. Pati dar geriu Pomi-T, imunitetui Evelor ir Kalci su Vit.D Taip, kad vaikstau kas menesi i NVI , issirasau vaistus ir einu susilasint. Uz 3 menesiu zada daryt nauja KT ir jei procesas toliau progresuos skirs nauja chemija...Labai itikejus esu ketomityba, dabar taip ir maitinuosi.

As vis nusilauziu ir morku privalgau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 04 24, 15:13)
<p><span>Kiek dar zada laikyt ligonineje?</span></p><p><span></span>
</p><p>sake min savaite turi praeit po operacijos.,teciadieni bus savaite.geriau tegul greiciau paleidzia nes guliu mokamoj palatoj-bankrotas gresia jei uzlaikys smile.gif</p>

Kas chirurgas?
Atsakyti

Grizineju aut namo is Vilniaus. Truputi nusiminus.v.zymuo 10,1.

:lol:  :lol:  :lol: 

tu man primeni  kazkokia mergaite is rusu forumo  kuri mazdaug po keliu vnt padidejimo paklause ar ji mirs :lol:  :lol:  :lol: 

pas mane po paskutines chemijos 31 paskui  po 1,5 men 30 paskui po dvieju men 11,dar po 2-15, dabar buvo 24,irgi tgerkle skaudejo.aisku geriau butu stabilus mazas bet......skaiciau vienai moteriai buvo maziau 10 ir kai atidare pilva isvarzai operuoti rado mazus karcinomatozes zidinukus pilve-teko dar chemijos paragaut.Kitas atvejis  -moteris gyvena jau n metu-sokineja nuo 10 iki 40 ir zemyn,dar kita po 4 stadijos gyvena 13m  su stabiliu 80 :)

mano pilvas buvo ant dienu atidarytas ,gydyojas nei ka mate nei uzciuope-sake isciupinejo,na dar bipsijas paeme....

taip,kad ramiai.....

Chirurgas-pilvo chirurgijos sviesulys Valdemaras Jotautas,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 24 balandžio 2017 - 14:26