Užuojauta Remedy artimiesiems
QUOTE(gituks @ 2017 01 12, 09:12)
Dalinuosi informaciją apie naują vaistą, kuris jau yra aprobuotas Amerikoje. Skirtas sergančioms kiaušidžių vėžiu ir turinčioms mutavusį geną BRCA1 ar BRCA2
http://www.mdedge.co.....ews Headlines
http://www.mdedge.co.....ews Headlines
Sveika,nemoku skaityti angliškai.Ką ten gero rašo?Aš turiu tą gena BRCA1.Penki metai esu po krūties operacijos.Jei nesunku trumpai parašykit
QUOTE(Ikulia @ 2017 04 21, 15:59)
Echoskopiskai istyre kepenis?
Ne , krauja paeme is venos ir nustate.Po men vel ziures , ar kyla ar ne.
Dabar nuo skydliaukes geriu po 6 kap per diena.Slopina hormonus.Sako gali but nuo tu vaistu.Gydytoja siulo laukti.Pas endokrinologe vaziuosiu geguzes 9d.
QUOTE(skorpe555 @ 2017 04 21, 18:59)
Ne , krauja paeme is venos ir nustate.Po men vel ziures , ar kyla ar ne.
Dabar nuo skydliaukes geriu po 6 kap per diena.Slopina hormonus.Sako gali but nuo tu vaistu.Gydytoja siulo laukti.Pas endokrinologe vaziuosiu geguzes 9d.
Turi butinai patikrinti kepenu bukle echoskopu. O ka vartojat del skydliaukes. Kas su ja?
Perskaiciau ka rase Remedy.
Taip liudna....Tokia jauna Kodel tai vyksta
Siandien as kaip nesava. Sirdyje toks nerimas.
Labas vakaras,
seniai čia neberašiau, bet nuolatos paskaitau... Šiandien jaučiuosi tokia sužlugdyta dėl žinios apie Remedy... vis planavau parašyt, paklaust kaip ji, o čia tokia žinia žiauriai liūdna ir baisu...prieš dvi ar tris dienas galvojau parašyt ir užklaust kaip Remedy, swisgirl, abrozyte ir kitos (seniai berašiusios) laikotes... nebespejau...
aš laukiu gegužės pabaigos, einu pirmam patikrinimui (beje, dabar laukiu apgamo pašalinimo histoliginio tyrimo. Pašalino praeitą trečiadienį, šiandien rezultatų dar nėra. Pirmadienį einu siūlų išsitraukt, sakė kad jau ir atsakymą pasakys, bet jo vis dar nėra..) pradedu panikuoti, nes visi atsakymai (nevėžiniai) būdavo gana greitai (po savaitės maždaug), o visi blogieji ilgai eidavo atsakymai... bet gal čia tik man paranoja....)
visoms stiprybės ir sveikatos
seniai čia neberašiau, bet nuolatos paskaitau... Šiandien jaučiuosi tokia sužlugdyta dėl žinios apie Remedy... vis planavau parašyt, paklaust kaip ji, o čia tokia žinia žiauriai liūdna ir baisu...prieš dvi ar tris dienas galvojau parašyt ir užklaust kaip Remedy, swisgirl, abrozyte ir kitos (seniai berašiusios) laikotes... nebespejau...
aš laukiu gegužės pabaigos, einu pirmam patikrinimui (beje, dabar laukiu apgamo pašalinimo histoliginio tyrimo. Pašalino praeitą trečiadienį, šiandien rezultatų dar nėra. Pirmadienį einu siūlų išsitraukt, sakė kad jau ir atsakymą pasakys, bet jo vis dar nėra..) pradedu panikuoti, nes visi atsakymai (nevėžiniai) būdavo gana greitai (po savaitės maždaug), o visi blogieji ilgai eidavo atsakymai... bet gal čia tik man paranoja....)
visoms stiprybės ir sveikatos
QUOTE(dina1 @ 2017 04 21, 18:50)
Sveika,nemoku skaityti angliškai.Ką ten gero rašo?Aš turiu tą gena BRCA1.Penki metai esu po krūties operacijos.Jei nesunku trumpai parašykit
Amerikonai aprobavo naują vaistą, turinčioms tą geną. Vaistas skiriamas kai liga atsinaujina 2 arba 3 kartą aišku + chemo.
Papildyta:
O aš sėdžiu su skaudančia gerkle Kaip mano močiutė pasakytų "prisilakstei per Velykas pusplike" Skausmas žiaurus jau einantis į ausis,prie visos puokštės prisidėjau slogą. Nu vnz. Žinau negerai, bet neiškenčiau ir užsiėmiau savigyda-pradėjau vartot antibiotikus.
Kol kas avastinas pasireiškia tik kraujavimu iš nosies (na, kai pūti, pats nevarva)+ jaučiuos kaip buratinas kai pakylu eiti. Nesvarbu kiek sedečiau ar valanda ar 5 minutes pradedu eiti kaip senike, bet paskui išsijudinu ;) Jau vaikštau darbe be skarelių. ULtra trumpais. Atrodau gerai. Sveikatos visoms
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 21, 22:34)
Perskaiciau ka rase Remedy.
Aš ir perskaičiau viską Labai kirto per dūšią
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 04 22, 09:05)
<p>oras pagerintas-geras laikas gydytis siandien nueme morfiju,,,,balius baigtas rytoj kazka valgysiu </p>
???? kažką praklausiau? kam tas Mo?
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 04 22, 09:27)
<p>praklausei.guliu po zarnyno atstatymo operacijos.vel pilva atidarinejo:)stoma ate!!!</p>
uuu liuks