Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Uzuojauta ...
Atsakyti
Užjaučiu ir aš, tokia stipri buvo dvasia jos , tikiuosi iš dangaus ji atsius mums stiprybes ir vilties spindulėlį

Sveikos 4u.gif

Faustina, kaip tečiui, gal jau geriau jaučias psichologiškai ?
ir kitoms stiprybės

Angele kaip jūsų vyrui? Jei gerai pamenu jau baiget gydymo kursa, tai kaip dabar ? Ar tik laikas nuo laiko pasitikrinimai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 20 balandžio 2017 - 06:57
Anapus debesų - pasvirę bokštai,
po žeme - sudegę tiltai,
Angele Sarge, skrendam ten,
kur mudviem būti užginta.
(J. Ivanauskaitė "Angelui Sargui")

Užuojauta artimiesiems.
Atsakyti
Labai liūdna dėl Remedy sad.gif
Perskaičiau vakar visas jos žinutes,Dieve,tokia jauna ji dar buvo angel_sadangel.gif
Ilsėkis ramybėje
Atsakyti
Skaitau ir zliumbiu...taip liudna skaityt tokias zinutes...ilsekis ramybeje....
Bet tuo paciu dabar norisi dar labiau pasveikti...dar labiau irodyt, ka visgi galima iveikti liga... Daug skaitau, daug domiuosi...kanapes, berzo grybas, mumijo....
Atsakyti

Ramedy ilsėkis ramybėje  :( 

Atsakyti
jos vaikučiai man atrodo liko labai maži
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 04 20, 09:31)
jos vaikučiai man atrodo liko labai maži

ne,nemaži,bent jau sūnus tai jau didelis
Atsakyti

Mano mamai neleido atsisakyt chemijos, tad atstatineja krauja ir vel leis chemija. 

Laba diena

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 20, 10:09)
Skaitau ir zliumbiu...taip liudna skaityt tokias zinutes...ilsekis ramybeje....
Bet tuo paciu dabar norisi dar labiau pasveikti...dar labiau irodyt, ka visgi galima iveikti liga... Daug skaitau, daug domiuosi...kanapes, berzo grybas, mumijo....

Geriat berzo gryba ?
Atsakyti

oi  liudna.......ant dusios po tokios naujienos.As guliu apdukus-prifarsiruota morfijaus- vakar uzdare kolostoma,kuria turejau beveik metus laiko....Buvo daug baimiu.Bet regis viskas pavyko!

Atsakyti
Laba diena. Lankiausi šitoj temoj prieš porą trejetą metų, tėčiui buvo prostatos vėžys, 3 b stadija - išoperavo, radikaliai pašalino, gyvenom ramiai.
Tada pernai psa pradėjo kilt, tirtis priverčiau, magnetas, kaulai - švaru. KT parodė darinukus plaučiuose, ištyrė - naujas plaučių vėžys. Praeitą sav gavo pirmą chemiją. Laikosi neblogai, darbuojasi kaimuke sau, tik kelias dienas pasisaugojo, pagulinėjo, lašinių pasilašino su skysčiais.
Atėjau lyg ir prisistatyt, nes su tokiu reikalu nežinia kada ekstra patarimo prireiks ar šiaip, pasikalbėt.... ypač kai plaučių vėžio prognozės labai ne kažką... o stadija jo geriausiu atveju 3, daugybinės metastazės kitame plautyje, ir tame tarpuplaučio limfmazgyje. neoperuotina jau, todėl chemiją skyrė.

gauna jis karboplatiną, avastiną, paklitakselį (jei nepavedė atmintis). tai man kažkaip kilo klausimas, tai avastinas skaitosi ne chemo, o biologinė terapija? tėčiui jį pilnai kompensavo o temą nuo pradžių perskaičiau, kad kažkaip lyg anksčiau jį pirktis reikėdavo...

undzinka, o tas grūdų maltų kokteiliukas - būtinai ieškot eko prekėse? vakar Kalvarijų turguj mačiau beveik visų tų grūdų, nupirkčiau, pati chia valgau su jogurtu kas rytą smile.gif bet galvoju gal reikia jam eko prekėse ieškoti.
Atsakyti