Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Flioksė @ 2017 04 05, 07:05)
išplitimas į limfmazgius

Sun, viskas dievo rankose, prašykit jo vilties ir palaikymo  4u.gif

Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Rašau mamos prašymu, draugė 7m gydosi 3Bst. kiaušidžių v. Neseniai operuotas žarnynas, išvesta stoma, o dabar nedirba inkstai, šlapimas užsilaiko ne pūslėj, o inkstuose. Kauno Klinikos pravarė, onkologinis porą dienų palaikė ir ryt varo namo. Žmogus nepasišlapina, kažką nugirdo, kad reiktų gal dializių jau, bet atseit prie šios ligos negalima. Gal kas susidūrėt? Moteris tikrai nebuvo nurašyta, planuojama toliau tęsti chemo, bet niekas neapsiima gydyt normaliai...Nežino nei ką daryt, nei kur kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 04 05, 17:13)
Rašau mamos prašymu, draugė 7m gydosi 3Bst. kiaušidžių v. Neseniai operuotas žarnynas, išvesta stoma, o dabar nedirba inkstai, šlapimas užsilaiko ne pūslėj, o inkstuose. Kauno Klinikos pravarė, onkologinis porą dienų palaikė ir ryt varo namo. Žmogus nepasišlapina, kažką nugirdo, kad reiktų gal dializių jau, bet atseit prie šios ligos negalima. Gal kas susidūrėt? Moteris tikrai nebuvo nurašyta, planuojama toliau tęsti chemo, bet niekas neapsiima gydyt normaliai...Nežino nei ką daryt, nei kur kreiptis.

Mano teciui zarnyno onko. Buvo visai atsisake inkstai. Koma buvo. Dializavo ir inkstai pradejo dirbti.
Viska dare Kauno Klinikose. Dializavo kai buvo reanimaciniam.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 04 05, 17:13)

Mano draugei isvede irgi stoma (ar kaip ji ten vadinasi), nes v metastazavosi ant inksto ir uzspaudė slapimtakius. Cia Santariskese.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 05, 16:54)
Mano teciui zarnyno onko. Buvo visai atsisake inkstai. Koma buvo. Dializavo ir inkstai pradejo dirbti.
Viska dare Kauno Klinikose. Dializavo kai buvo reanimaciniam.

O gulėjo turbūt urologiniam skyriuj?
Atsakyti
Laba, atbėgau stiprybės ir vilties pas Jus. vyrui buvo žarnyno 3st, išoperavo, pašalino radikaliai, daug chemijos, prieš tai švitinimas ir chemija ir tt, tai buvo praeitą birželį. prieš porą sav darė kt, įtarė plaučiuose darinuką, praeitą sav pasidarė pozitronų emisijos tomogramą - šnd ats, dariniai plaučiuose, kepenyse ir pilvo limfmazgiuose. 5nį pradeda chemiją. prieš 3mėn daryta kt nerodė jokių pakitimų.
meldžiuosi ir tikiu malda, medicina ir stebuklu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 04 05, 18:53)
O gulėjo turbūt urologiniam skyriuj?

Negulejo urologiniam. Gulejo chirurginiam ir renimacijoj. Viska dare jo skyriuje ir reanimacijoje. Net kai koma buvo,tada dializavo viena karta. Jam dvi zarnyno operacijos buvo. Po abieju po 1 dialize turejo.
Papildyta:
QUOTE(trupinelis @ 2017 04 05, 19:45)
Laba, atbėgau stiprybės ir vilties pas Jus. vyrui buvo žarnyno 3st, išoperavo, pašalino radikaliai, daug chemijos, prieš tai švitinimas ir chemija ir tt, tai buvo praeitą birželį. prieš porą sav darė kt, įtarė plaučiuose darinuką, praeitą sav pasidarė pozitronų emisijos tomogramą - šnd ats, dariniai plaučiuose, kepenyse ir pilvo limfmazgiuose. 5nį pradeda chemiją. prieš 3mėn daryta kt nerodė jokių pakitimų.

Mano teciui tas pat. Tik jam buvo 2 stadija. Operavo geguzi. O gruodi rado metastazes plauciuose. Sausi operavo. Dabar 6 men chemija po savaite kas menesi. Silpnas. Sako,kad jam negereja,o silpneja jis. Stebimes is kur is antros stadijos ir taip greit metastazes.
Laikykites. Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2017 04 05, 19:45)

Aš ir meldžiuosi 4u.gif
Nieko daugiau kaip ir nelieka, nors daugybė netikinčių žmoniu nesuserga. Bet jau ašaros visos išverktos... Ačiū merginoms apie jų sėkmės istorijas-įkvepia.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 04 05, 21:06)
Aš ir meldžiuosi  4u.gif 
Nieko daugiau kaip ir nelieka, nors daugybė netikinčių žmoniu nesuserga. Bet jau ašaros visos išverktos... Ačiū merginoms apie jų sėkmės istorijas-įkvepia.

Gal cia uzsukti verta....Vis sakau nueisiu...bet vis kas nors sutrugdo, arba tiesiog pamirstu laika....
http://www.bernardin...onkologine-liga
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 05, 22:24)
Gal cia uzsukti verta....Vis sakau nueisiu...bet vis kas nors sutrugdo, arba tiesiog pamirstu laika....
http://www.bernardin...onkologine-liga

Gaila, kad Vilnius... Esu sutvirtejusi, manau jau gebesiu vel eiti sekmadieniais i vietine baznycia pamedituoti ir pasimelsti. Nors dabar remisija, man, kaip ir Faustinos teciui visur vaidenasi metastazes. Koks nors skausmelis pazasty ar spuogelis burnoj... Užsėjau šiltnamį visokiom žolėmis ir ridikėliais. Gyventi gera. Tiesa, priaugau svorio :/ ir į vieną suknelę jau netelpu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 04 05, 22:06)
Gaila, kad Vilnius... Esu sutvirtejusi, manau jau gebesiu vel eiti sekmadieniais i vietine baznycia pamedituoti ir pasimelsti. Nors dabar remisija, man, kaip ir Faustinos teciui visur vaidenasi metastazes. Koks nors skausmelis pazasty ar spuogelis burnoj... Užsėjau šiltnamį visokiom žolėmis ir ridikėliais. Gyventi gera. Tiesa, priaugau svorio :/ ir į vieną suknelę jau netelpu  unsure.gif

O isivaizduokite kaip klausaisi kiekvieno sopuliuko, kai metastazes jau yra...
As bandau maitintis palei ketonine dieta. Daug skaiciau, tai supratau, kad labai neblogai onkologiniams ligoniams. Bandysiu toliau, juk prarasti jau nebera ka smile.gif Na nebent lisnus kilogramus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 05, 23:24)
O isivaizduokite kaip klausaisi kiekvieno sopuliuko, kai metastazes jau yra...
As bandau maitintis palei ketonine dieta. Daug skaiciau, tai supratau, kad labai neblogai onkologiniams ligoniams. Bandysiu toliau, juk prarasti jau nebera ka smile.gif Na nebent lisnus kilogramus smile.gif

uo liuks. seniai pradėjai? Aš jau persilaužiau. Jau nebūna noro prisivalgyti torto biggrin.gif
Atsakyti