QUOTE(gituks @ 2017 04 01, 22:15)
truputeli turiu atsiprašyti kai ko nereikejo rašyti, vakar su draugais smagiai pabuvom ir ryte pirma mintis buvo "ka aš prirašiau forume". Soriuks labai.
Kartais reikia ir issilieti. Manau visoms buna tokiu akimirku.
Viskas gerai:) Svarbu tuo metu palengvejo
Noriu paklausti, gal kuri susidūrėte. Ar įmanoma klinikose pasidaryti greičiau kolonoskopiją, minėjo, kad eilė didelė Užsirašius antradieniui pas Endziną, bet bandysiu ryt pas Švagždį įsiprašyt. Kokia ten tvarka? Gydytojas pats paskiria laiką laiką ar reikia eiti ir pačiam užsirašyti ir laukti eilėje? Gal kuri darėtė kitur apart privačios, nes su pinigai ne fontanai
Sveikos. Mamai labai blogai buvo po paskutines chemijos, sestadieni vos sirdis nesustojo. Daugiau chemijos nebesileis.... Labai gaila 😢
QUOTE(Sunflowers @ 2017 04 03, 09:11)
<p>Sveikos. Mamai labai blogai buvo po paskutines chemijos, sestadieni vos sirdis nesustojo. Daugiau chemijos nebesileis.... Labai gaila 😢</p>
o daugiau nieko nesiulo ?
o daugiau nieko nesiulo ?
Kad ner daugiau ka siulyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 04 03, 13:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Faustina2000" data-cid="71548014" data-time="1491211316"><div><p>o daugiau nieko nesiulo ?</p></div></blockquote><p>Kad ner daugiau ka siulyti</p>
Gal chemija per stipri ?
sunku man ka sakyt....liudna...
Gal chemija per stipri ?
sunku man ka sakyt....liudna...
Jau visos isbandytos. Neber i ka keisti....
Laba. Gal padėtumėt iššifruoti, per temas perbėgau, google ir nepadeda
pT2 NO Mx LV1 RO, G2
Kaip ir viską išsiaiškinau, bet ka sako- LV1?
pT2 NO Mx LV1 RO, G2
QUOTE(Sunflowers @ 2017 04 03, 13:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Faustina2000" data-cid="71548014" data-time="1491211316"><div><p>o daugiau nieko nesiulo ?</p></div></blockquote><p>Kad ner daugiau ka siulyti</p>
Lūdna
QUOTE(Basakojė @ 2017 04 04, 21:54)
Laba. Gal padėtumėt iššifruoti, per temas perbėgau, google ir nepadeda
pT2 NO Mx LV1 RO, G2
pT2 NO Mx LV1 RO, G2
išplitimas į limfmazgius
Sun, viskas dievo rankose, prašykit jo vilties ir palaikymo