QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 26, 19:01)
Sveikos,
Nuo rytojaus savaitė chemijos. Ryt pas gydytoją, tai sakiau, kad sakytų ir apie savo jautrumą, gal pas psichologą nusiųs.
Ir dar. Penktadienį jau toks energingesnis buvo. Aš jau džiūgavau. sakiau ir Jums rašysiu, kad jau jau po biški į priekį judam. Tai išėjo vienas po lauką pavaikščioti ir nugriuvo lygioj vietoj veidu į asfaltą. Gerai, kad su kepure buvo. Tai ta net kiaura visa. Susivarė visą nosį, kraujas bėgo upeliu

, dabar visas oi kaip atrodo

Vaikas pamatė, sako vežam į ligoninę senelį. Na bet jis sako, kad nelūžo nosis, neskauda, tik labai nubrozdinta, nu žiauriai žiauriai
Tai dabar pergyvena, kad nežinia kas pasidarė. Prisimastė gal kauluose metastazės. Sakau, taip būtų, būtų kas nors lužę.
Gal galva susvaigo, gal silpnumo akimirka užėjo, bet žmogus tokiu atveju pagalvoja apie prastesnį variantą, nors ko gero to varianto nė nėra.
Buvau dingusi, o dabar atėjau papasakoti, gal kam nors pravers mano patirtis. Vasario pabaigoje nuvežiau į Santariškes parodyti savo pakitusį apgamą. Registratūroje sako, kad gydytoja susirgo, klausia ar eisiu pas kitą, kuri pavaduoja? Kadangi jau atvažiavau, žinoma nuėjau. Žvilgtelėjo su dermatoskopu, pareiškė, kad nieko blogo nemato ir liepė keliauti namo, pamačiusi dideles mano akis pridūrė, kad jeigu labai norėsiu, galiu atvykti kontrolei po 2 - 3 mėn. Gyd. labai rūpinosi popierių pildymu, kelis k. pabrėžė, kad tik gerai viską surašytų, aš nebuvau jai įdomi.
Žodžiu, pora min. ir aš laisva. Nepatikėjau aš ja, na nepatikėjau. Grįžau namo, " sergu.lt." radau talonėlį pas kt. gyd. po mėnesio ir užsiregistravau. Dabar jau po antro vizito, Gyd. tikrai kruopščiai, atidžiai apžiūrėjo ir gegužės pradžioje laukia operacija, po to tyrimas ir kažkoks rezultatas.
Gerai, kad neužliūliavo nuraminimas, jog viskas gerai. Išvada : jeigu neramina, nenuleisti rankų, ieškoti atsakymo, nepasikliauti vieno gyd. nuomone.
Visoms sveikatėlės