[quote=Gyvensim,2017 03 22, 22:01]
.
Siandien skambinau i KT kabineta. Dar nepataise aparato Sake stovi isardytas, laukia detales, gal per savaite spes pataisyt...O laikas eina, nervas grauzia...Jau reabilitacija savaitei atkeliau, bijau, kad reikes dar savaitei nukelt
[/quote]
Atsiprasau,cia NVI KT sugedo? Man paskirta balandzio 3,tai dabar galvoju,turbut nukels i veliau?!
[/quote]
Taip, cia paie NVI kalbama. Man buvo paskirta kovo 14. O sugedo jis kovo 13 diena.
QUOTE(Undzinka @ 2017 03 22, 21:40)
O beje, siandien su drauge buvome Bauer masazinio kreslo pristatyme. Na paklauseme apie jo teikiama geri ir sedome masazuotis. Ir ka jus manote...Tik beveik ipusejus masaza, as staiga prisimenu, kad man gi negalima!!!! Nes turiu 3 luzusius slankstelius juosmens srityje, kelis luzusius sonkaulius ir rankoje luzusi viena kaula...Nu ka jau bedarysi, nei begti nei rekti. Siaip viskas labai gerai, masazas buvo geras, kartu ir kojoms limfodrenazinis ir nugarai ten visokie rezimai ir dubens organams. Kai varinejo per stubura, tai patikekit...nerimavau mazumele. bet viskas baigesi gerai, tikiuosi:) Tai va ka norrejau pasakyt, kad kaip visgi reikia viska apgalvot ir prisiminti laiku.
Siaip kreslas is tiesu geris...tik jei jis kainuotu maziau, galima butu susigundyt.
Siaip kreslas is tiesu geris...tik jei jis kainuotu maziau, galima butu susigundyt.
pakėlei nuotaiką
Sveikos,
Nuo rytojaus savaitė chemijos. Ryt pas gydytoją, tai sakiau, kad sakytų ir apie savo jautrumą, gal pas psichologą nusiųs.
Ir dar. Penktadienį jau toks energingesnis buvo. Aš jau džiūgavau. sakiau ir Jums rašysiu, kad jau jau po biški į priekį judam. Tai išėjo vienas po lauką pavaikščioti ir nugriuvo lygioj vietoj veidu į asfaltą. Gerai, kad su kepure buvo. Tai ta net kiaura visa. Susivarė visą nosį, kraujas bėgo upeliu , dabar visas oi kaip atrodo Vaikas pamatė, sako vežam į ligoninę senelį. Na bet jis sako, kad nelūžo nosis, neskauda, tik labai nubrozdinta, nu žiauriai žiauriai
Tai dabar pergyvena, kad nežinia kas pasidarė. Prisimastė gal kauluose metastazės. Sakau, taip būtų, būtų kas nors lužę.
Nuo rytojaus savaitė chemijos. Ryt pas gydytoją, tai sakiau, kad sakytų ir apie savo jautrumą, gal pas psichologą nusiųs.
Ir dar. Penktadienį jau toks energingesnis buvo. Aš jau džiūgavau. sakiau ir Jums rašysiu, kad jau jau po biški į priekį judam. Tai išėjo vienas po lauką pavaikščioti ir nugriuvo lygioj vietoj veidu į asfaltą. Gerai, kad su kepure buvo. Tai ta net kiaura visa. Susivarė visą nosį, kraujas bėgo upeliu , dabar visas oi kaip atrodo Vaikas pamatė, sako vežam į ligoninę senelį. Na bet jis sako, kad nelūžo nosis, neskauda, tik labai nubrozdinta, nu žiauriai žiauriai
Tai dabar pergyvena, kad nežinia kas pasidarė. Prisimastė gal kauluose metastazės. Sakau, taip būtų, būtų kas nors lužę.
[quote=Undzinka,2017 03 22, 22:16]
Atsiprasau,cia NVI KT sugedo? Man paskirta balandzio 3,tai dabar galvoju,turbut nukels i veliau?!
Geros dienos:-) KT NVI dar sugedes,bet klausimo sprendima radau.NVI duoda nukreipima ir tyrima galima atlikti lazdynuose,siltnamio g ir antakalnyje,nemokamai. Antakalni uzrase 3 balandzio.
Geros dienos:-) KT NVI dar sugedes,bet klausimo sprendima radau.NVI duoda nukreipima ir tyrima galima atlikti lazdynuose,siltnamio g ir antakalnyje,nemokamai. Antakalni uzrase 3 balandzio.
QUOTE(Gyvensim @ 2017 03 28, 12:16)
As ssiandien buvau NVI, taip, tomografas dar sugedes. Bet administratore skambina eiles tvarka pacientams ir kviecia po kelis, veda i ligonines pirma auksta, ten yra kitas tomografas, kuris priklauso privaciai firmai.
Tai ta sprendima as zinau, galima paimti siuntima ir daryt bet kur ir bus nemokamai, bet...As jau dariau tarpini KT Baltijos Amerikos klinikoje. Nepatiko man aprasymas, nes jie nemate dauk ko ka mate NVI. Aprasnejo ne onkologas. UZtat mes su gydytoja priejom vieningos nuomones, kad jei norisi matyt dinamika, reikia daryti KT toje pat vietoje ir kad aprasinetu onkologas, Be to galima paimti senaja KT ir daryti sulyginima, kas man labai aktualu.
Liudniausia, kad negaliu radet reabilitacijos, kol near KT. Na labai tikiuosi, kad greitu laiku pataisys ta oporata.
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 26, 19:01)
Sveikos,
Gal galva susvaigo, gal silpnumo akimirka užėjo, bet žmogus tokiu atveju pagalvoja apie prastesnį variantą, nors ko gero to varianto nė nėra.
Buvau dingusi, o dabar atėjau papasakoti, gal kam nors pravers mano patirtis. Vasario pabaigoje nuvežiau į Santariškes parodyti savo pakitusį apgamą. Registratūroje sako, kad gydytoja susirgo, klausia ar eisiu pas kitą, kuri pavaduoja? Kadangi jau atvažiavau, žinoma nuėjau. Žvilgtelėjo su dermatoskopu, pareiškė, kad nieko blogo nemato ir liepė keliauti namo, pamačiusi dideles mano akis pridūrė, kad jeigu labai norėsiu, galiu atvykti kontrolei po 2 - 3 mėn. Gyd. labai rūpinosi popierių pildymu, kelis k. pabrėžė, kad tik gerai viską surašytų, aš nebuvau jai įdomi.
Žodžiu, pora min. ir aš laisva. Nepatikėjau aš ja, na nepatikėjau. Grįžau namo, " sergu.lt." radau talonėlį pas kt. gyd. po mėnesio ir užsiregistravau. Dabar jau po antro vizito, Gyd. tikrai kruopščiai, atidžiai apžiūrėjo ir gegužės pradžioje laukia operacija, po to tyrimas ir kažkoks rezultatas.
Gerai, kad neužliūliavo nuraminimas, jog viskas gerai. Išvada : jeigu neramina, nenuleisti rankų, ieškoti atsakymo, nepasikliauti vieno gyd. nuomone.
Visoms sveikatėlės
Faustina, gal tėčiui dar aukštas spaudimas, arba tiesiog apalpo , nuo tokios įtampos ir aplamai oragnizmo išsekinimo
http://www.moteris.l...s.d?id=74043020
Įdomi pabaiga apie kalankę
http://www.moteris.l...s.d?id=74043020
Įdomi pabaiga apie kalankę
QUOTE(minciu valdove @ 2017 03 28, 21:54)
Gal galva susvaigo, gal silpnumo akimirka užėjo, bet žmogus tokiu atveju pagalvoja apie prastesnį variantą, nors ko gero to varianto nė nėra.
Buvau dingusi, o dabar atėjau papasakoti, gal kam nors pravers mano patirtis. Vasario pabaigoje nuvežiau į Santariškes parodyti savo pakitusį apgamą. Registratūroje sako, kad gydytoja susirgo, klausia ar eisiu pas kitą, kuri pavaduoja? Kadangi jau atvažiavau, žinoma nuėjau. Žvilgtelėjo su dermatoskopu, pareiškė, kad nieko blogo nemato ir liepė keliauti namo, pamačiusi dideles mano akis pridūrė, kad jeigu labai norėsiu, galiu atvykti kontrolei po 2 - 3 mėn. Gyd. labai rūpinosi popierių pildymu, kelis k. pabrėžė, kad tik gerai viską surašytų, aš nebuvau jai įdomi.
Žodžiu, pora min. ir aš laisva. Nepatikėjau aš ja, na nepatikėjau. Grįžau namo, " sergu.lt." radau talonėlį pas kt. gyd. po mėnesio ir užsiregistravau. Dabar jau po antro vizito, Gyd. tikrai kruopščiai, atidžiai apžiūrėjo ir gegužės pradžioje laukia operacija, po to tyrimas ir kažkoks rezultatas.
Gerai, kad neužliūliavo nuraminimas, jog viskas gerai. Išvada : jeigu neramina, nenuleisti rankų, ieškoti atsakymo, nepasikliauti vieno gyd. nuomone.
Visoms sveikatėlės
Visoms sveikatėlės
su apgamais aš irgi už ėjimą pas kelis medikus.
Šaunuolė, kad pas antrą nuėjote. Paims mėginį ir pasakys ar geras ar blogas buvo.
Man taip darė, tik jau senai.
Mama nuo vakar gauna chemija (Platinum). Isskyrste taip, kad leis 4 dienas is eiles. Kas bus veliau, suzinosim penktadieni.
Labas. Visoms ir visiems sveikatos!
Gal galit parekomenduot gerą onkologą Vilniuje? Vyras gydosi pas onkologę-chemoterapeutę Kaune, bet norėtųsi dar kitą nuomonę išgirst. Reikia, kur su pilvo organais. Ačiū