QUOTE(gituks @ 2017 03 21, 20:37)
Joa pasisekė . Labai tikiuosi, kad bus viskas gerai kuo ilgiau. Kiekvieną vakarą ir kiekvieną rytą padėkoju dievui, kad praėjo gera diena ir prasidėjo nauja. Prisimenat pasakojau apie magnoliją, kuri nemėgsta persodinimų, o aš prieš metus ją parsitempiau iš užmiesčio ir pasisodinau po langais ir kvailai leptelėjau nežinodama, kad sergu "mirs magnolija, mirsiu ir aš", nes visi sakė, kad ji neišgyvens, nes neįmanoma 1,5 metro augalui prigyti. Tai va. Pumpurai skleidžiasi, lenda kačiukai. Kai pražys-įmesiu foto.
Darbe normaliai, nors sėdint ant sofos, galvojau, kad galiu daugiau biški pavargstu
Stiprybės Sunflower. Tikiuos tavo mamai padės naujas "kokteilis"
Darbe normaliai, nors sėdint ant sofos, galvojau, kad galiu daugiau biški pavargstu
Stiprybės Sunflower. Tikiuos tavo mamai padės naujas "kokteilis"
Taip netikėtai išsprūdusios frazės visad išsipildo na tiesiog kaip sakoma"mintys materializuojasi",tai tiesiog labai taikliai pasakėt ir tuo būkit visiškai įsitikinusi.Didžiausios sėkmės! Na o kad dar nėra tiek daug sveikatėlės tai ir nenuostabu,juk tai neseniai po visko.Va man jau metai praėjo,bet sveikatos stiprybės beveik nėra,dirbt nieko nepajėgiu.
Faustina2000 kaip jūsų tėtis?