Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(gituks @ 2017 03 21, 20:37)
Joa pasisekė biggrin.gif. Labai tikiuosi, kad bus viskas gerai kuo ilgiau. Kiekvieną vakarą ir kiekvieną rytą padėkoju dievui, kad praėjo gera diena ir prasidėjo nauja. Prisimenat pasakojau apie magnoliją, kuri nemėgsta persodinimų, o aš prieš metus ją parsitempiau iš užmiesčio ir pasisodinau po langais ir kvailai leptelėjau nežinodama, kad sergu "mirs magnolija, mirsiu ir aš", nes visi sakė, kad ji neišgyvens, nes neįmanoma 1,5 metro augalui prigyti. Tai va. Pumpurai skleidžiasi, lenda kačiukai. Kai pražys-įmesiu foto.  mirksiukas.gif 
Darbe normaliai, nors sėdint ant sofos, galvojau, kad galiu daugiau biggrin.gif biški pavargstu ax.gif
Stiprybės Sunflower. Tikiuos tavo mamai padės naujas "kokteilis"  4u.gif

Taip netikėtai išsprūdusios frazės visad išsipildo na tiesiog kaip sakoma"mintys materializuojasi",tai tiesiog labai taikliai pasakėt ir tuo būkit visiškai įsitikinusi.Didžiausios sėkmės! 4u.gif Na o kad dar nėra tiek daug sveikatėlės tai ir nenuostabu,juk tai neseniai po visko.Va man jau metai praėjo,bet sveikatos stiprybės beveik nėra,dirbt nieko nepajėgiu.
Faustina2000 kaip jūsų tėtis?
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 03 21, 20:37)
Joa pasisekė biggrin.gif. Labai tikiuosi, kad bus viskas gerai kuo ilgiau. Kiekvieną vakarą ir kiekvieną rytą padėkoju dievui, kad praėjo gera diena ir prasidėjo nauja. Prisimenat pasakojau apie magnoliją, kuri nemėgsta persodinimų, o aš prieš metus ją parsitempiau iš užmiesčio ir pasisodinau po langais ir kvailai leptelėjau nežinodama, kad sergu "mirs magnolija, mirsiu ir aš", nes visi sakė, kad ji neišgyvens, nes neįmanoma 1,5 metro augalui prigyti. Tai va. Pumpurai skleidžiasi, lenda kačiukai. Kai pražys-įmesiu foto.  mirksiukas.gif 
Darbe normaliai, nors sėdint ant sofos, galvojau, kad galiu daugiau biggrin.gif biški pavargstu ax.gif
Stiprybės Sunflower. Tikiuos tavo mamai padės naujas "kokteilis"  4u.gif

Tiesiog norėjau palinkėt magnolijai prigyti ir gausiai ir ilgus metus žydėti, ojums jėgų ir sveikatos.
Atsakyti
Sveikos, nezinau, gal visiska nesamone, bet vakar per laida Yra kaip yra, kalbejo abie dichloroacetato rugsti. Kazkaip labai sudomino, gal jus esate ka girdejusios ar vartojusios.
Undzinka, kaip jus, gal pasidarete KT?
Atsakyti
Mano tetis tai biski kas suskausta ir jau kalba apie naujas metastazes. Nuotaikos jo nekokios. Kita savaite vel chemija. Sakiau, kad prasytu pas gydytoja, kad siustu pas koki psichologa.
Siaip labai be jegu. I lauka trumpam ir gryzta be jegu.
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2017 03 22, 12:47)
Sveikos, nezinau, gal visiska nesamone, bet vakar per laida Yra kaip yra, kalbejo abie dichloroacetato rugsti. Kazkaip labai sudomino, gal jus esate ka girdejusios ar vartojusios.

Mačiau FB šiandien apie tai buvo diskusija

Aš jau tiek prisiklausius ir prisiskaičius apie vis naujus gydymo būdus (alternatyvius) kad galva sukasi ir kuom tiket ir kuom ne , gal čia labiau savitaiga yra unsure.gif

Sun reikia tiketi, kad ras tinkama chemija būtinai reikia tikėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 22 kovo 2017 - 16:20
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 22, 17:10)

Aš jau tiek prisiklausius ir prisiskaičius apie vis naujus gydymo būdus (alternatyvius) kad galva sukasi ir kuom tiket ir kuom ne , gal čia labiau savitaiga yra  unsure.gif

Papildyta:

Aš jau tiek prisiklausius ir prisiskaičius apie vis naujus gydymo būdus (alternatyvius) kad galva sukasi ir kuom tiket ir kuom ne , gal čia labiau savitaiga yra  unsure.gif

Papildyta:

Na, si medziaga daugiau minima ir normalios medicinos puslapiuose, zinoma ne lietuviu, ir tikrai labai sudomino. Kur vyksta Facebook apie ji diskusija, na kurioje grupeje, noreciau pasiskaityti :-)
Atsakyti
http://paranormal.lt...2017-03-22-2638

ir FB čia:

https://www.facebook...14107522074772/
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 22, 16:22)

Skaitančioms rusiškai , atsiliepimai :

http://dcainfo.ru/otziv.html
Atsakyti
[quote=Purpurine,2017 03 22, 12:47]
[/quote

Ziurejau as ta laida vakar. Nair jausmai dvejopi. Kaip ir norisi tiket, bet kad medikaas labai jau ten skeptiskai I tai reagavo.
Siandien skambinau i KT kabineta. Dar nepataise aparato verysad.gif Sake stovi isardytas, laukia detales, gal per savaite spes pataisyt...O laikas eina, nervas grauzia...Jau reabilitacija savaitei atkeliau, bijau, kad reikes dar savaitei nukelt verysad.gif
Atsakyti
O beje, siandien su drauge buvome Bauer masazinio kreslo pristatyme. Na paklauseme apie jo teikiama geri ir sedome masazuotis. Ir ka jus manote...Tik beveik ipusejus masaza, as staiga prisimenu, kad man gi negalima!!!! Nes turiu 3 luzusius slankstelius juosmens srityje, kelis luzusius sonkaulius ir rankoje luzusi viena kaula...Nu ka jau bedarysi, nei begti nei rekti. Siaip viskas labai gerai, masazas buvo geras, kartu ir kojoms limfodrenazinis ir nugarai ten visokie rezimai ir dubens organams. Kai varinejo per stubura, tai patikekit...nerimavau mazumele. bet viskas baigesi gerai, tikiuosi:) Tai va ka norrejau pasakyt, kad kaip visgi reikia viska apgalvot ir prisiminti laiku.
Siaip kreslas is tiesu geris...tik jei jis kainuotu maziau, galima butu susigundyt.
Atsakyti
[quote=Undzinka,2017 03 22, 21:25]
[quote=Purpurine,2017 03 22, 12:47]
[/quote

Ziurejau as ta laida vakar. Nair jausmai dvejopi. Kaip ir norisi tiket, bet kad medikaas labai jau ten skeptiskai I tai reagavo.
Siandien skambinau i KT kabineta. Dar nepataise aparato verysad.gif Sake stovi isardytas, laukia detales, gal per savaite spes pataisyt...O laikas eina, nervas grauzia...Jau reabilitacija savaitei atkeliau, bijau, kad reikes dar savaitei nukelt verysad.gif
[/quote]
Dar paziurejau, o gi tas DCA gaminamas LT, tai tas pats vyras dalyvaves laidoje tuo uzsiima. Nusipirkti nebutu visai problemu o dar turbut ir pakondultuotu ka ir kaip gerti. Kazkaip noris tiketi o ir paskaicius atsiliepimus, kad blogiau nebutu, kai jau prarasti neturi ko :-( tik kazi kaip jis veikia metastazes kauluose?! Mazai info apie tai
Va lietuviu puslapis
https://www.dcalab.com
Atsakyti
.
[/quote]
Atsiprasau,cia NVI KT sugedo? Man paskirta balandzio 3,tai dabar galvoju,turbut nukels i veliau?!
Atsakyti