Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(kastuvas @ 2017 03 17, 09:49)
<p>Sveikos.</p><p></p><p>Gal turite rekomendacijų echoskopuotojui? Reikia, kad apie limfmazgius ir jų diferenciaciją nusimanytų, turėtų patirties su onkologiniais susirgimais ir jų išraiška smile.gif Gal kažką iš NVI dirbančių rekomenduotumėte?</p>

Ka tik norejau parasyti apie ultra klinika. Fantastiska gyddytoja. Ja ir cia jau senokai gyre,dirba,ar bent dirbo, NVI. Šemetova,vyro pavardes nepamenu,deja.
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 03 17, 12:54)
Ka tik  norejau parasyti apie ultra klinika. Fantastiska gyddytoja. Ja ir cia jau senokai gyre,dirba,ar bent dirbo, NVI. Šemetova,vyro pavardes nepamenu,deja.

Semetova Poce:-)
Atsakyti

Ačiū už rekomendacijas, skamba gerai :)

Atsakyti
Gituks kaip idomu kad gydytojai Lietuvoje siulo ketonine dieta. Iki siol su visais su kuo teko bendrauti pasaipiai ziuejo i si reikala. O tu ar laikaisi? As tai internete prisiskaiciau, kad negalima riebalu ir beveik jokios mesos, o valgyti daug darzoviu bei vaisiu. Tai pusryciams sau leidau suvalgyti po viena maza obuoliuka. Bet dabar tavo zinios bel mane ikvepe laikytis toliau nors ir kaip sunku butu. Tik turiu viena problema labai viduriai uzkieteje, o tokia mityba tik dar labiau skatina si reikala.
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 03 17, 20:11)
Gituks kaip idomu kad gydytojai Lietuvoje siulo ketonine dieta. Iki siol su visais su kuo teko bendrauti pasaipiai ziuejo i si reikala. O tu ar laikaisi? As tai internete prisiskaiciau, kad negalima riebalu ir beveik jokios mesos, o valgyti daug darzoviu bei vaisiu. Tai pusryciams sau leidau suvalgyti po viena maza obuoliuka. Bet dabar tavo zinios bel mane ikvepe laikytis toliau nors ir kaip sunku butu. Tik turiu viena problema labai viduriai uzkieteje, o tokia mityba tik dar labiau skatina si reikala.

Kiek kalbejau sus savo gydytojais tai jie skeptiskai i tai ziuri, bet nedraudzia-tipo zaisk, jei nori. biggrin.gif Ir kad mano dukters destytojas prasneks taip tikrai nustebino.
Laikantis ketonines dietos vandens reikia tona isgerti, na gal ne tona bet 2 litrus maziausia biggrin.gif
Mano viduriai- no problem. rytais kasdien. Jei sakykim "neiseinu" viena diena-nusiperku braskiu-labai gerai atrisa biggrin.gif
As vartoju kasdien kaip papildus bakterijas ir maista bakterijoms.
Mano pagerejimas dar labiau ikvepia, nes diagnoze buvo sudas: 4 st, isplite belekur.
Papildyta:
Na, dar nezinau ka pagiedos KT geguzi, bet tikiuos, kad nenuliudins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 03 17, 23:37)
Kiek kalbejau sus savo gydytojais tai jie skeptiskai i tai ziuri, bet nedraudzia-tipo zaisk, jei nori. biggrin.gif Ir kad mano dukters destytojas prasneks taip tikrai nustebino.
Laikantis ketonines dietos vandens reikia tona isgerti, na gal ne tona bet 2 litrus maziausia biggrin.gif
Mano viduriai- no problem. rytais kasdien. Jei sakykim "neiseinu" viena diena-nusiperku braskiu-labai gerai atrisa biggrin.gif
As vartoju kasdien kaip papildus  bakterijas ir maista bakterijoms.
Mano pagerejimas dar labiau ikvepia, nes diagnoze buvo sudas: 4 st, isplite belekur.
Papildyta:
Na, dar nezinau ka pagiedos KT geguzi, bet tikiuos, kad nenuliudins  mirksiukas.gif

Gituks o kaip jūs duoną valgot paprastą ar kokią kepat?Na aš irgi labai stengiuosi valgyt be angliavandenių,be tų visokių miltų ir saldumynų.Tik va aš tai esu mėsėdė,na be mėsos tai niekaip.Mes gyvenam kaime tai viską ir užsiauginam patys.Tad ir valgau sūdytus lašinukus sau teigdama kad taip stiprinu organizmą,paukštiena irgi pačių auginta.Dar šaldiklis išsipūtęs nuo visokių daržovių tiesiog ten viską kišu kas užauga ir tuomkart nesunaudojam.Pirktinio maisto beveik nenaudoju.Tik su duona nežinau visa ji man neskani ,o kept pati kaip ir tingiu.Man KT irgi gegužę tai matysim ką ten rodys.
Atsakyti
Duonos as jau metai nenaidoju jokios. Del mesos tai manau jeigu savo auginta tai puiku tikrai galima drasiai valgyti.

Labai buciau dekinga jeigu gituk parasytum kokias bakterijas ir maista joms naudoji. O dar kokius papildus naudojate ?
Labai dziugu kad jusu rezultatai dziuginantys !
Man tai 1,5 metu po operacijos buvo chemija ir biologinis gydymas plius svitinimas. Kovo 10 d. buvo patikrinimas tai tik krutis paciupinejo ir paeme krauja zymenims (pas mane kruties vezys).Dabar patikra birzelio 1 d. Gal tuomet kazka daugiau paziures. Man KT niekada nedare.
Atsakyti
QUOTE(Dulk @ 2017 03 18, 13:37)
Man tai 1,5 metu po operacijos buvo chemija ir biologinis gydymas plius svitinimas. Kovo 10 d. buvo patikrinimas tai tik krutis paciupinejo ir paeme krauja zymenims (pas mane kruties vezys).Dabar patikra birzelio 1 d. Gal tuomet kazka daugiau paziures. Man KT niekada nedare.

Jums net krutu echoskopijos nedare po viso gydymo ne karto?
Atsakyti
Man gydimo metu du kartus dare, as pati dariausi pora kartu ir viena karta dare mamograma.

As dariausi pati ultra klinikoje labai gera gydytoja jei kam reiktu.
Atsakyti
Duonos ir kitų grūdų/kruopų nevalgiau jau nuo diagnozės pradžios t.y. nuo rugsėjo 1 d. Kai labai užsimanydavau pasiilgdavau-geras dalykas yra pauostyti-taip giliai giliai įkvėpdavau ir užtekdavo ax.gif Gal ir durnai skamba, bet gera terapija. Ir su kepiniais saldžiais visokiais. Dabar jau poker face, bet anksčiau užtekdavo pauostyti ir vsio, buvo sunku, nes buvau saldumynų kepėja/medžiotoja ir pan. biggrin.gif
Kaimo savų užauginta mėsa yra liuks. Sūdytus lašinukus kasdien po biški valgau. Vištiena, kalakutiena kartais ir kokia kiauliena sueina ;) o šiaip žuvis žuvis silkė žuvis žalios daržovės, kiaušiniai. Dažniausiai ryte geriu keto kava (dedu gerą šaukštą kokoso aliejaus) peristaltikai liuks. Pieno produktų nevartoju dažnai, kartą per 2 savaites. Va vakar pusryčiams taip skaniai pasidariau. Mozarela perpjoviau ant jos uždejau kiaušu virtu be kevalo (jei po chemo, tai nelabai tinka, nes dazniausiai trynys būna skystas, na galima virti ilgiau, bet tada neskanu) pomidoriuku druskos pipiru aliejaus kliurkt.dar baziliko truko bet normaliai niam.
Džiaugiuosi kiekviena diena. Nežinau ar čia dieta padeda. Visų pirma padėkoju gydytojams-už operaciją, chemoterapiją, šeimai už skirtus pinigus biologiniams vaistams. Laukiu to rugsėjo tyliai vildamasi, kad pavyks pragyventi be atkryčio, tą kartelę. Nes tipo remisija pagal vadovėlius tęsiasi 12 mėnesius. Taip man pakomentavo viena chemogyd. ir sunervino. Trumpam.
Ai dėl duonos kitokios. Kepiau po chemo, kadangi vos neapsiv... tai dabar net nuo paveiksliuko pykina biggrin.gif. Ko negalima daryti po chemijos tai eksperimentuoti su maistu nes ilgam nesinorės valgyti unsure.gif
Atsakyti
Probiotikus, fermentus, antioksidantus perku Douglas laboratories firmos. Juos parduoda čia
http://www.panorama....etikos-klinika/
Kadangi vis važinėju į Vilnių kas 3 savaitės, tai nusipirkti juos-jokių problemų. Geri, bet brangūs.
Papildyta:
QUOTE(Dulk @ 2017 03 18, 15:37)
Duonos as jau metai nenaidoju jokios. Del mesos tai manau jeigu savo auginta tai puiku tikrai galima drasiai valgyti.

Labai buciau dekinga jeigu gituk parasytum kokias bakterijas ir maista joms naudoji. O dar kokius papildus naudojate ?
Labai dziugu kad jusu rezultatai dziuginantys !

O kaip vezio zymuo? Viskas gerai?
Atsakyti
Gituks gal gsli parasyti kokius butent fermentus antioksdantus ir kitka ten perki gali man asmeniskai parasyti.

Del markeriu tai nezinau bus po menesio. Net nezinau ar skambinti bijau.

Del duonos tai puse metu sapnavau, kad valgau.

Gituks tu skaociuoji angliavandenius?

As tai niekaip negaliu atsisakyti pieno produktu varske kefyras saukstelis kitas grietines ir pienas i kava kasdien.

.
Atsakyti