Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 03 13, 18:36)
Kaip naujokė norėčiau paklausti ar jus turite POLA kortelę ir ar tikrai verta ją turėti?Gyvenu rajone pas mus jos neišduodamos reikėtų kreiptis kažkur.

Aš užsisakiau, bet niekaip nepavyksta atsiimti, nes chemo vaziuodavau i Vilniu, o atsiimti turiu Kaune. Užsisakiau internetu. Per tą laiką ir dirbti pradėjau. :/
Atsakyti
sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Šiandien 9 savaitės po paskutinės chemo. Vėžio žymuo dar nukrites 7,4 assa.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 03 13, 20:34)
Aš užsisakiau, bet niekaip nepavyksta atsiimti, nes chemo vaziuodavau i Vilniu, o atsiimti turiu Kaune. Užsisakiau internetu. Per tą laiką ir dirbti pradėjau. :/

Ačiū visoms atsakiusioms.Reikės kažkur ieškoti.
Gyvensim kaip sekasi jums ar jau gaunat chemiją?
Atsakyti
Šiandien šnekėjo mano dukrai desytojas onkologas, kad tipo sako dabar bandoma vežiui pritaikyti ketoninę dieta labai populiari ir daug kam veiksminga. Nustebino Vilniaus universitetas. Na ką, įkvepia dar sumažinti angliavandenių. Sudie morka cry.gif
Atsakyti

sokiai.gifsokiai.gifsokiai.gifassa.gifassa.gifassa.gif
Šiandien 9 savaitės po paskutinės chemo. Vėžio žymuo dar nukrites 7,4 assa.gif

kodel dar???????

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 13 kovo 2017 - 21:14
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 03 13, 22:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gituks" data-cid="71503090" data-time="1489427555">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien 9 savaitės po paskutinės chemo. Vėžio žymuo dar nukrites 7,4 vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p><span style="background-color:rgb(247,247,247);">kodel dar???????</span></p>

nu pries 9 savaites rode 8,3 tai irgi sokau
Papildyta:
norejau pasakyti dar labiau nukrites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 03 13, 20:52)
sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif
Šiandien 9 savaitės po paskutinės chemo. Vėžio žymuo dar nukrites 7,4  assa.gif

Kaip smagu matyt!Tikrai norisi šokti!
Pažįstamas jausmas. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pasakykit man ar kiekvieno vežio zymens skaitmenys gali būti skritingi? vakar pasidare vyras tai CEA 0,984
CA19-9 29,54(norma 0-39)gydytoja sake viskas normos ribose, turejo ir KT daryti, ale nvi sugedo kompas tai nei vakar nei snd nei ryt nedirbs:(
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2017 03 14, 08:13)
Labas rytas,
pasakykit man ar kiekvieno vežio zymens skaitmenys gali būti skritingi? vakar pasidare vyras tai CEA 0,984
CA19-9 29,54(norma 0-39)gydytoja sake viskas normos ribose, turejo ir KT daryti, ale nvi sugedo kompas tai nei vakar nei snd nei ryt nedirbs:(

Taigi skirtingi tyrimai (vezio markeriai), tai ir skaiciukai skirtingi. Pas Jusu vyra geri rodikliai, bendras aplamai puikus! Pas mane jis po truputi krenta, bet man dar toli iki tokiu puikiu rodikliu.
Va va ir man paskaino is onkologinio, kad sugedo tomografas....O siandin turejau eiti KT daryt. Nu taip susinervinau...laukiau 5 menesius, o kai eile atejo, se tau, kad nori....
Atsakyti

Mano mamos atsisake gydytojas, kuris turejo dar karta operuoti. Nes markeris vel pakilo :( Treciadieni eis dar pas viena gydytoja, jei ir jis atsisakys bus labai liudna, nes tada pasveikti vilties deja nebebus..... Atsiprasau, kad taip atvirai.....

Atsakyti

nu pries 9 savaites rode 8,3 tai irgi sokau
Papildyta:
norejau pasakyti dar labiau nukrites biggrin.gif

aha,o tai labai nekaip suskambejo tas dar....lyg pakilimo belaukiant :D 

Atsakyti

Dėl POLO kortelės, tai manau tikrai apsimoka pravertė perkant kompresinę rankovę, eurovaistinė, camelija  :mirksiukas: 

http://www.pola.lt/k...les-partneriai/

Atsakyti