Dėl hemarojaus labai gerai kiškio taukai, gal draugai medžiotoją pažysta
Su gydytoju sunkiai sekasi kalbetis. Ta gydytoja, kuri skiria proceduras, tai tik paskiria ir su ja net normaliai neimanoma pakalbeti, pilna kabinete rezidentu buna, kokie 2 visada sedi salia. Kaip mama sako, atrodo kaip ant vienos kedes visi sedetu su gydytoja kartu. Pilna pacientu, laksto istisai....
As nebuvusi ten. Mama su juo eina.
Mastau. Vaistas vaistineje parsiduoda. Na negi jis galetu netikti ? Onko ligoniams skirtas. Hm...
As nebuvusi ten. Mama su juo eina.
Mastau. Vaistas vaistineje parsiduoda. Na negi jis galetu netikti ? Onko ligoniams skirtas. Hm...
QUOTE(Gyvensim @ 2017 03 11, 21:21)
Sveikatos ir jegu jums ir artimiesiams...turiu klausima susidurusioms su chemija. Ar yra imanoma ja istverti, neturin jokios pagalbos is kitu,artimuju,draugu,absoliuciai vienai. Aciu.
Zinoma galima!!! Ir reikia istverti. Visada galima rasyti cia. Moterys draugiskos, palaikancios viena kita. Visada gausit palaikyma, patarima ar tiesiog virtualu apkabinima ;) Be to, na juk negyveni zmogus vidury dykumos. Draugu galima surasti ir is likimo draugu tarpo ir cia.
QUOTE(Gyvensim @ 2017 03 11, 22:21)
Sveikatos ir jegu jums ir artimiesiams...turiu klausima susidurusioms su chemija. Ar yra imanoma ja istverti, neturin jokios pagalbos is kitu,artimuju,draugu,absoliuciai vienai. Aciu.
Viską ištversite. Tik prieš chemiją susipirkite kelioms dienoms maisto lengvai paruošiamo. Man 3-4 dienos buvo sunkiausios. Į parduotuves niekaip nepavyko išeiti Mano pažįstama remontus darėsi. Visiems čia skirtingai
Tikrai įmanoma. Pati į visas procedūras tuos 9 mėn. ėjau viena, aš nelabai ir norėjau, kad kas šalia būtų, tiesiog aš labai norėjau, kad iš dalies niekas niekam nesikeistų, taip sergu, einu - gydausi, bet labai stengiausi gyvent tokį pat gyvenimą kaip iki tol Tik mano patarimas neužsidarykit "siena". Aš labai draugiškai bendravau tiek su sesutėm, tiek su pacientėm, tokiom kaip aš, kadangi aš buvau dažnas svečias dienos stacionare, tai net atradau draugių, su kuriom smagiai papliurpdavom, kol kapsėdavo vaistai. Išklausydavau patarimų ir pati dalindavausi. Jūs tikrai ne viena, o dar ir forumas yra. Mes ir su senom forumietėm iš šios temom ilgainiui draugėm patapom, būdavo ir aplankydavom viena kitą, ir pagalbos ranką yra ištiesusių.
Papildyta:
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 03 13, 15:15)
Stiprybės jums!Taip viską galima ištverti,va pradžią jau turite,matot kiek gavote likimo draugių padrąsinimo žodžių.O kad aš prieš pusantrų metų būčiau radusi tą žinių ir patarimų lobyną!Na bet jau metai laiko kaip užeinu paskaitinėti,pasidžiaugti geromis žiniomis.
QUOTE(Deganti @ 2017 03 12, 09:20)
Tikrai įmanoma. Pati į visas procedūras tuos 9 mėn. ėjau viena, aš nelabai ir norėjau, kad kas šalia būtų, tiesiog aš labai norėjau, kad iš dalies niekas niekam nesikeistų, taip sergu, einu - gydausi, bet labai stengiausi gyvent tokį pat gyvenimą kaip iki tol Tik mano patarimas neužsidarykit "siena". Aš labai draugiškai bendravau tiek su sesutėm, tiek su pacientėm, tokiom kaip aš, kadangi aš buvau dažnas svečias dienos stacionare, tai net atradau draugių, su kuriom smagiai papliurpdavom, kol kapsėdavo vaistai. Išklausydavau patarimų ir pati dalindavausi. Jūs tikrai ne viena, o dar ir forumas yra. Mes ir su senom forumietėm iš šios temom ilgainiui draugėm patapom, būdavo ir aplankydavom viena kitą, ir pagalbos ranką yra ištiesusių.
Kaip naujokė norėčiau paklausti ar jus turite POLA kortelę ir ar tikrai verta ją turėti?Gyvenu rajone pas mus jos neišduodamos reikėtų kreiptis kažkur.
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 03 13, 18:36)
Kaip naujokė norėčiau paklausti ar jus turite POLA kortelę ir ar tikrai verta ją turėti?Gyvenu rajone pas mus jos neišduodamos reikėtų kreiptis kažkur.
Neturiu, nes man liga buvo buvo diagnozuota 2002 metais (gydymą baigiau 2003 ir kol kas tfu tfu remnisijoj), tai gi jau labai seniai ir man tikrai atrodo kažkaip nei šis, nei tas dabar su ta sena epikrize eiti jos imti, o gal ir neduotų - aš jau ir pas onkohematologus nebevaikštau, tik šiaip praeinu kaip ir visi žmonės pas savo gydytoją apžiūrą kasmet, kraują padaro, spaudimą pamatuoja ir pan. Man atrodo yra daugiau žmonių ir be manęs, kuriems ji šiuo metu labiau reikalinga. Bet mintis buvo - nesiginsiu
QUOTE(dvynukas 65 @ 2017 03 13, 17:36)
As turiu ir naudoju. Vaistai, kitos vaistineje perkamos priemones, kompresine rankove, komprsines ir kelionines kojines. Papildomas liemenukas. Nu daug kur. Va tarkim gydziaucia opa ant kojos. Tai ja reikejo bintuoti specialiu cinko zeliniu tvarsciu pastoviai. Tie tvarsciai nera pigus. Tai tie 20 procentu labai pasijaucia. O gydziausi 3.5 menesio. Na susitaupo truputuka