Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 03, 11:28)
<p>Sveikos. Mano mamai letai, bet krenta markeris. Galbut nuo to grybo  hmm.gif Nes siaip jokios chemijos dabar negauna. Gydytoja rekomenduoja po kolkas ir pasilikt prie to grybo. Nes stiprios chemijos leist negali, neatlaikys, o silpna napadeda. Tikiu ir toliau stebubklais.</p>
<p>Visoms linkiu taip pat tiketi. Daug sveikatos!</p>

Kurį grybą jūs geriat?
Atsakyti

Kurį grybą jūs geriat?

Poniabude

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 03 03, 15:08)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žydrynė" data-cid="71480850" data-time="1488541850"> Kurį grybą jūs geriat?</blockquote>
<p>Poniabude</p>

priminkite ar LV pirkot ar pas ta moteri is FB ?
Atsakyti

priminkite ar LV pirkot ar pas ta moteri is FB ?

Pas moteri is FB :) Reikejo greitai :)

Atsakyti
Linkejimai Sunflowers tavo mamai. Mažais žingsneliais pirmyn. Labai džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti

Gituks aciu labai  :wub:

Atsakyti
QUOTE(Swissgirl @ 2017 03 03, 12:51)
Nea, man nieko nekomentavo. Operacijos mano atveju  jau nesiule, iskart chemospindulinis gydymas ;) ir tu laikykis pozityviai, viskas bus gerai 🎈

Mano atvejis irgi be operacijos.. bet man sake kad jis zenkliai sumazejes bet dar yra kazkiek..
kaip laukiu isgirst kad nieko nebeliko! 4u.gif
Atsakyti

Visiems sveikatos ir tikėjimo, kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 04 kovo 2017 - 19:25
QUOTE(liūtuke @ 2017 03 04, 19:22)
Visiems sveikatos ir tikėjimo, kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu...tikejimo man dabar labai reikia.. .
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2017 03 04, 20:22)
Visiems sveikatos ir tikėjimo, kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, liūtuke.
Atsakyti
Sveikos.
O mano tetis istisai verkia, guli ir dejuoja, kad visur skauda ir kad nebeilgai trauks....verysad.gif
Sianakt suviduriavo. Tai mintis viena, kad vel blogai su zarnynu, kad toliau liga zengia. Nebezinau ka daryt su juo. Geria raminancius, bet asaros upeliais teka.
Raminam, sakom, kad ir kiti kencia skausmus, kad po operacijos dar tik 3 savaites ir dar ka tik chemija buvo, tai dar reikia laiko atsigaut. Bet nebezinau ar tikrai jam neblogeja ar cia tik jis taip pasidave ir nebekovoja. Taip liudna, nebezinom ka galvoti verysad.gif

As skaitau, kaip Jus kenciancios didelius skausmus, bet einate i prieki su viltimi ir viska iskenciate, kad tik gyventi. O cia....verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 05, 13:32)
Sveikos.
O mano tetis istisai verkia, guli ir dejuoja, kad visur skauda ir kad nebeilgai trauks....verysad.gif
Sianakt suviduriavo. Tai mintis viena, kad vel blogai su zarnynu, kad toliau liga zengia. Nebezinau ka daryt su juo. Geria raminancius, bet asaros upeliais teka.
Raminam, sakom, kad ir kiti kencia skausmus, kad po operacijos dar tik 3 savaites ir dar ka tik chemija buvo, tai dar reikia laiko atsigaut. Bet nebezinau ar tikrai jam neblogeja ar cia tik jis taip pasidave ir nebekovoja. Taip liudna, nebezinom ka galvoti verysad.gif

As skaitau, kaip Jus kenciancios didelius skausmus, bet einate i prieki su viltimi ir viska iskenciate, kad tik gyventi. O cia....verysad.gif

Suviduriuoti gali ir nuo chemijos. O tai kokių lipdukų neklijuojat, jei skauda, kam kankinti? Kiti mano ligos broliai tokius aparaciukus nesiojasi ant kaklo, kaip supratau morfino laselines. Kai skauda tikrai jokio gyvenimo dziaugsmo nebus.
Atsakyti