Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2017 03 01, 16:43)
As tik uz tokius dalykus. Reiskiasi atvejis idomesnis ir retesnis.

Sutiko vyras

na juos pasirodo labiausia sudomino atvejis del avastino, kadapasireiškė labai stiprūs šalutiniai požymiai, čia jau lyg rašiau , kad jam netiko tie biologiniai ir medikai ta pripažino. Dabar vel prades viska nuo nulio, kels visa ligos istoriją, parsisius pirmų kolonoskopijų ir biopsijų iš Panevežio diskus ir gilinsis, kodel tada nematė v, o pripažino kroną, ar tada jo net nebuvo, nu žodžiu, tikrai ir vyras tures ka veikti ir apie ka galvoti, gal visai čia jam į nauda bus, o jis pats sako, jei man ir nieko nepades tai gal bent pasitarnausiu savo atveju del kitu ligoniu gydymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 01 kovo 2017 - 19:39
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 01, 20:37)
Sutiko vyras

na juos pasirodo labiausia sudomino atvejis del avastino, kadapasireiškė labai stiprūs  šalutiniai požymiai, čia jau lyg rašiau , kad jam netiko tie biologiniai ir medikai ta pripažino. Dabar vel prades viska nuo nulio, kels visa ligos istoriją, parsisius pirmų kolonoskopijų ir biopsijų iš Panevežio diskus ir gilinsis, kodel tada nematė v, o pripažino kroną, ar tada jo net nebuvo, nu žodžiu, tikrai ir vyras tures ka veikti ir apie ka galvoti, gal visai čia jam į nauda bus, o jis pats sako, jei man ir nieko  nepades tai gal bent pasitarnausiu savo atveju del kitu ligoniu gydymo  mirksiukas.gif

Puiku ir požiūris puikus, ir pamatysi kaip pasitarnaus, o ir pats vyras jausis geriau, na nežinau kaip pasakyt, bet va man bendravimas, visokie ieškojimai, dalyvavimas "veiksme" labai pakelia ūpą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 03 01, 19:07)
Klausimas ne į temą - dukra pasirinko mediciną prieš dar Jūsų ligą ar po? Mano visad norėjo būt veterinare, o dabar jau 11 - okė, tai tikrai žino, kad stos į mediciną, tik va sritis visaip mąstė, kol galiausiai nuo pajuokavimo, kad gal būk tada morgo daktaru - žiū ir užsikabino. Šiaip man įdomu ar tėvų liga nepastūmi tų mūsų vaikų į tuos mokslus?

Visiškas atsitiktinumas, dabar ji trečiakurse , o susirgau rudeni. Kita dukra baiginėja farmacija, nu vnz. As savo dukrai sakau, galesi laikyti egzamina kaip tas lusnynu milijonierius, nes dabar visos musu seimos ligos "i tema".
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 03 02, 06:21)
Puiku ir požiūris puikus, ir pamatysi kaip pasitarnaus, o ir pats vyras jausis geriau, na nežinau kaip pasakyt, bet va man bendravimas, visokie ieškojimai, dalyvavimas "veiksme" labai pakelia ūpą.  4u.gif

taip ir jam viskas įdomu, užtat ir pasirašė
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 02, 09:15)
taip ir jam viskas įdomu, užtat ir pasirašė

Kaip jus laikotes? Gal dabar jau geresnes nuotaikos? Gal antras gydymas efektyvesnis?
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 03 02, 19:17)
Kaip jus laikotes? Gal dabar jau geresnes nuotaikos? Gal antras gydymas efektyvesnis?

visumoj tai gerai, neskaitant visu stomos niuansu, visa kita tikrai kolkas tvarkoj; nepykina, energijos irgi gana, kraujas viskas ribose , na tik tas natris zemokas , ryt ,matuos elektrolitus žiures kas ir kaip , šiuo metu kaip tik laša trečias kursas liks dar tiek pat, kovo vidury kt , tai bus matyt kas ir kaip
o del nuotaiku tai kažkaip paskutiniu metu labai ramiai viską priima ir neapsikrauna sau galvos ligos ateitimi, nors šiaip planu daug, dabar kaip tik susirupino kaip dadirbti likusi laika iki reikiamo stažo

Gituks, kaip jums pirmos dienos darbe? Ar nepavargstat , ar pilna darbo diena išdirbat?
Atsakyti
Atlaikiau pirmaja Brachiterapija siandien 4u.gif Jezau kaip as jos bijojau ne tas zodis. Sesute vede mane, matyt pamate kad isitempusi, uzdejo ranka ant peties, sako nepergyvenkit, viskas bus gerai.. O zinot kai kas nors pasako "nepergyvenkit", tai dar labiau sugraudina.. nu ir jauciu kaip asaros upeliais pasieido. Ne tai kad verkciau, bet tiesiog einu tyliu ir rieda jos man. Paskui atsigulus ant stalo toliau riedejo.. o paskui uzmigau ir nebepamenu.. pabudau ir jau nebebuvo taip baisu... jei kam nors tektu tas baimes pereiti - dabar jau as padrasinciau... nera ten toks siaubo filmas kaip gali atrodyti pradzioje 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 02, 21:59)
visumoj tai gerai, neskaitant visu stomos niuansu, visa kita tikrai kolkas tvarkoj; nepykina, energijos irgi gana, kraujas viskas ribose , na tik tas natris zemokas , ryt ,matuos elektrolitus žiures kas ir kaip , šiuo metu kaip tik laša trečias kursas liks dar tiek pat, kovo vidury kt , tai bus matyt kas ir kaip
o del nuotaiku tai kažkaip paskutiniu metu labai ramiai viską priima ir neapsikrauna sau galvos ligos ateitimi, nors šiaip planu daug, dabar kaip tik susirupino kaip dadirbti likusi laika iki reikiamo stažo

Gituks, kaip  jums pirmos dienos darbe? Ar nepavargstat , ar pilna darbo diena išdirbat?

Jauciuos labai gerai, kol kas darbas-svente. Daug kas pasiilge. nu vnz noriu gyventi, ziauriai noriu gyventi.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2017 03 02, 21:33)
Atlaikiau pirmaja Brachiterapija siandien  4u.gif Jezau kaip as jos bijojau ne tas zodis. Sesute vede mane, matyt pamate kad isitempusi, uzdejo ranka ant peties, sako nepergyvenkit, viskas bus gerai..  O zinot kai kas nors pasako "nepergyvenkit", tai dar labiau sugraudina.. nu ir jauciu kaip asaros upeliais pasieido. Ne tai kad verkciau, bet tiesiog einu tyliu ir rieda jos man. Paskui atsigulus ant stalo toliau riedejo.. o paskui uzmigau ir nebepamenu.. pabudau ir jau nebebuvo taip baisu... jei kam nors tektu tas baimes pereiti - dabar jau as padrasinciau... nera ten toks siaubo filmas kaip gali atrodyti pradzioje  4u.gif

Na va, saunuole, sakiau kad ne viskas taip baisu, kai su narkoze 🎈 Maciau klausei, mano pirmasis patikrinimas geras, pap ir echo nieko blogo nemato, kovo pabaigoje laukia MRT - po jo galesiu pasidziaugti gal labiau , dabar taip rezervuotai dziaugiuosi 😉 tas nerimas - jis turbut visa laika dabar bus kazkur salia 🙄
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 03 02, 21:49)
Jauciuos labai gerai, kol kas darbas-svente. Daug kas pasiilge. nu vnz noriu gyventi, ziauriai noriu gyventi.

Gituks, sitas noras pats svarbiausias! Apkabinu 4u.gif

QUOTE(Swissgirl @ 2017 03 02, 22:54)
Na va, saunuole, sakiau kad ne viskas taip baisu, kai su narkoze 🎈 Maciau klausei, mano pirmasis patikrinimas geras, pap ir echo nieko blogo nemato, kovo pabaigoje laukia MRT - po jo galesiu pasidziaugti gal labiau , dabar taip rezervuotai dziaugiuosi 😉 tas nerimas - jis turbut visa laika dabar bus kazkur salia 🙄

Swissgirl, aga isivaizduoju.. as irgi dabar lauksiu birzelio pradzios ir kad ir kaip besistengciau tiketi, vistiek kazkoks vidinis nerimas lydes salia kaip tu sakai..
Esu tikra kad tau viskas gerai jei pap geras 4u.gif

O tau kai dare Brachi ar sake ant kiek jis sumazejes? Ar tau operacija pries tai buvo padaryta?
Atsakyti

Sveikos. Mano mamai letai, bet krenta markeris. Galbut nuo to grybo  :hmm: Nes siaip jokios chemijos dabar negauna. Gydytoja rekomenduoja po kolkas ir pasilikt prie to grybo. Nes stiprios chemijos leist negali, neatlaikys, o silpna napadeda. Tikiu ir toliau stebubklais.

Visoms linkiu taip pat tiketi. Daug sveikatos!

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2017 03 03, 09:05)
Swissgirl, aga isivaizduoju.. as irgi dabar lauksiu birzelio pradzios ir kad ir kaip besistengciau tiketi, vistiek kazkoks vidinis nerimas lydes salia kaip tu sakai..
Esu tikra kad tau viskas gerai jei pap geras  4u.gif 

O tau kai dare Brachi ar sake ant kiek jis sumazejes? Ar tau operacija pries tai buvo padaryta?

Nea, man nieko nekomentavo. Operacijos mano atveju jau nesiule, iskart chemospindulinis gydymas ;) ir tu laikykis pozityviai, viskas bus gerai 🎈
Atsakyti