Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(abzoryte @ 2017 02 28, 12:07)
As atlaikiau 5 chemo ir 28 spinduliavimus, liko tik 4 vidiniai spinduliavimai, kurie man labai baisus atrodo. 5-oje savaiteje paskutine chemo mane uzmuse, nepaejau jau net, svorio daug netekau, labai pykino. Tik nustojus chemija leist pradejau atsigauti, tai vis geriau kasdien jauciuosi.

Todel nesistebiu kad ir tavo tetukui nelengva. Ouje ta chemija koks brudas...
Kokia tu saunuole Gituks  4u.gif
Aciu Swissgirl uz atsakyma. Man jau ryt ta baisioji diena. Sake irgi su ta trumpalaike narkoze,  bet vistiek man ten viskas labai baisiai skamba. Su tais geleziais viduje apie valanda ten pragulet reikes. OMG.
O primink kada tau pirminis patikrinimas? Na tas kur po 3 men buna.
Faustina, ai jau kartais jie kai paraso... cia tas pats kaip terminas "isgyvenamumas 5 metai", toks vaizdas kad tik 5 metus tie zmones isgyvena, o jie turi galvoje, kad minimum 5 metus tiek ir tiek zmoniu isgyveno. Tai nepriimk i sirdi tu ju keistu issireiskimu kartais..

Man isvyvenamuma 2 metus dave..3 jau prasuoliavau.
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 28, 17:26)
<p>oho....matai kaip...pati nusprendei....o as iskart nusprendziau,kad gyvensiu:)</p>

na, taip būna, kai atsiverti savo diagnozę ir bandai rasti kur nėra v unsure.gif
Atsakyti

aha,tik jos geriau be reikalo nevartyt......ypac israso is patalogijos centro :)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 28, 16:26)
<p>oho....matai kaip...pati nusprendei....o as iskart nusprendziau,kad gyvensiu:)</p>

mano vyras pasakė: "Ką jie čia paisto nesąmones" mirksiukas.gif

Mūs onkolgas prašo būt klinikine medžiaga studentams , kažin kas čia gero ir kas cia blogo? Bijau, kad paskui tie studentai neduotu ramybes vyrui, o gal skirtu kokius naujus vaistus bandymams?
Atsakyti
Cia reikia jau onkologo klausti ka jis turi omeny,man kai intraperitonini porta isiminejo irgi burys studentu ziurejo,-retenybe pas mus......:)nuo to tikrai blogiau nebuvo:)na naujus vaistus manau tikrai ne studentai bando:)
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 01, 15:53)
mano vyras pasakė: "Ką jie čia paisto nesąmones"  mirksiukas.gif

Mūs onkolgas prašo būt klinikine medžiaga studentams , kažin kas čia gero ir kas cia blogo? Bijau, kad paskui tie studentai neduotu ramybes vyrui, o gal skirtu kokius naujus vaistus bandymams?

Na aš manau, kad priskirs kaip atvejį studentui nagrinėti, jis klausinės apie savijautą, stebės kraujo ir kitus rodiklius, taip rinks medžiagą gal kokiam savo darbui ar skyriaus. Na lai sutinka smagiau bus, gal įsitrauks ir vyras, taip galva praskaidrins, aišku jei jam įdomu, aš tai kaip skaitanti vaistų anotacijas, nagrinėjanti gydymo etapus, metodus ir pan. tai būt visai smagu buvę.
Atsakyti
na gal skirtu su ta intencija, kad studentai galetu stebeti kaip tie vaistai veikia unsure.gif , na nežinau aš tik taip samprotauju, gal esat kas susidūrę? Čia Kauno klinikose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 01 kovo 2017 - 15:26
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 01, 16:14)
na gal skirtu su ta intencija, kad studentu galetu stebeti kaip tie vaistai veikia  unsure.gif , na nežinau aš tik taip samprotauju, gal esat kas susidūrę? Čia Kauno klinikose

Man ir taip atrodo, o ką vyras?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 03 01, 15:19)
Man ir taip atrodo, o ką vyras?

Nežinau dar kolkas , nes dabar jis guli skyriuje, o tą pasiūlymą (kaip ten įprasta) onkologas per savo rezidentą perdavė, kaip vyras sako: per klapčiuką , tai dar eis pats dometis kas ir kaip
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 01, 14:53)

As tik uz tokius dalykus. Reiskiasi atvejis idomesnis ir retesnis. Tada labiau domesis. Gal priskirs kelis studentus stebjimui, gal tyrimus darys dazniau, gal atidziau stebes ir gilinsis.
Mano sunus kai buvo maziukas (apie 3 metus) turejo labai rimta bronchodenita, linfmazgiu plauciuose uzdegima. Kai padare rentgena, tai parode darini apie 5 kapeiku dydzio ir paaiskino, kad tai padidejes limfmazgis. Ir sunus tada buvo ta vadinama klinikine medziag studentams. Ateidavo ju ir vis klausydavo plauciukus, krauja daznai tyre. Atidziau ziurejo. Del kiekvieno pirstelejimo (sory) sesutes kviesdavo gydytoja. Isgyde ir tikiuosi, kad isgyde gerai, nes sunui jau 30 metu o su plauciais jokiu problem nera.
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 03 01, 16:14)
na gal skirtu su ta intencija, kad studentai galetu stebeti kaip tie vaistai veikia  unsure.gif , na nežinau aš tik taip samprotauju, gal esat kas susidūrę? Čia Kauno klinikose

Dėl naujų vaistų, tai abejoju. Deganti gerai aprašė. Mano dukra mokosi medke, tai ji pirmam pusmety turėjo 2 pacientus. Turėjo apklausinėti, aprašyti ligos istoriją, na vnz mokosi. Čia Vilniuj.
Papildyta:
Šiame pusmetyje jie eina onkologines ligas, tai mano onkochemike irgi klausė ar galėčiau atsakyti į studentų klausimus. Sakiau jokių problemų, tik, kad anglų kalbą primiršus-nes tuo metu kai man lašina ji vedasi užsieniečių studentų grupes į skyrių.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 03 01, 18:04)
Dėl naujų vaistų, tai abejoju. Deganti gerai aprašė. Mano dukra mokosi medke, tai ji pirmam pusmety turėjo 2 pacientus. Turėjo apklausinėti, aprašyti ligos istoriją, na vnz mokosi. Čia Vilniuj.
Papildyta:

Klausimas ne į temą - dukra pasirinko mediciną prieš dar Jūsų ligą ar po? Mano visad norėjo būt veterinare, o dabar jau 11 - okė, tai tikrai žino, kad stos į mediciną, tik va sritis visaip mąstė, kol galiausiai nuo pajuokavimo, kad gal būk tada morgo daktaru - žiū ir užsikabino. Šiaip man įdomu ar tėvų liga nepastūmi tų mūsų vaikų į tuos mokslus?
Atsakyti