Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 27, 13:38)
Abzoryte, kaip Tu ?

Teciui savaite chemijos, po to kita po menesio. Silpnas. Sunkiai eina. Istisai dejuoja. Nezinau ar tikrai taip skauda, ar tiesiog neturi noro kabintis i gyvenima.

As atlaikiau 5 chemo ir 28 spinduliavimus, liko tik 4 vidiniai spinduliavimai, kurie man labai baisus atrodo. 5-oje savaiteje paskutine chemo mane uzmuse, nepaejau jau net, svorio daug netekau, labai pykino. Tik nustojus chemija leist pradejau atsigauti, tai vis geriau kasdien jauciuosi.

Todel nesistebiu kad ir tavo tetukui nelengva. Ouje ta chemija koks brudas...

QUOTE(gituks @ 2017 02 27, 16:35)
Ačiū, fizinė sveikata tai labai gera. Darau mankštą, daug vaikštau. O su galvele visaip būna, palūžtu ir vėl gerai, kartais net nėra kaip paguosti paguodos beieškančių šiame forume, nes jauties taip pat šūdinai  unsure.gif
Ryt lekiu į neįgalumo/darbingumo nustatymo tarnybą, o trečiadienį darban.
Kovo vidurį markerio tyrimas, gegužį KT, birželį krūtų tikrinimas. Taip ir gyvenu-negalvoju negalvoju pagalvoju, nubraukiu ašarėlę ir vėl negalvoju. mirksiukas.gif

Kokia tu saunuole Gituks 4u.gif

QUOTE(Swissgirl @ 2017 02 27, 21:17)
Man dare su trumpalaike narkoze,  nieko labai baisaus, gal tik kiek nemalonu ;) suleisdavo nuskausninamuju, po proceduros dar valanda paguledavau palatoj ir vyras atvaziuodavo pasiimti. Po poros dienu paskaudedavo labiau viska. Man visas nuovargis ir skausmas - fizinis ir emocinis - uzgriuvo visam gydymui pasibaigus...

Aciu Swissgirl uz atsakyma. Man jau ryt ta baisioji diena. Sake irgi su ta trumpalaike narkoze, bet vistiek man ten viskas labai baisiai skamba. Su tais geleziais viduje apie valanda ten pragulet reikes. OMG.
O primink kada tau pirminis patikrinimas? Na tas kur po 3 men buna.

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 27, 21:25)
Teciui 6 menesiai chemijos, po savaite menesyje. Idomiai parasyta - 6 menesiai arba iki pablogejimo.
( kazkaip panasiai). Tas nuskambejo labai liudnai verysad.gif

Faustina, ai jau kartais jie kai paraso... cia tas pats kaip terminas "isgyvenamumas 5 metai", toks vaizdas kad tik 5 metus tie zmones isgyvena, o jie turi galvoje, kad minimum 5 metus tiek ir tiek zmoniu isgyveno. Tai nepriimk i sirdi tu ju keistu issireiskimu kartais..
Atsakyti
Sveikos merginos, ačiū jums už patarimą paprašyti grupės. Tai va, 35 proc. esu darbinga, keliausiu į sodrą. Apkabinu visas.
Atsakyti

O kas sodroj?as tai neprisiverciau :) ariu toliau vadovaujama darba,tik stengiuos i galva maziau imt.......o jei neiseis ,mesiu ta darba velniop :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 28 vasario 2017 - 13:23
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 28, 13:21)
<p>O kas sodroj?as tai neprisiverciau smile.gif ariu toliau vadovaujama darba,tik stengiuos i galva maziau imt.......o jei neiseis ,mesiu ta darba velniop smile.gif</p>

O sodra paskaiciuoja neigalumo pencija:) Gauni pinigelius ir gali sau toliau dirbti, jei sveikata leidzia. Ti jei atlyginimas geras, tai ir pencija nebloga buna. Bet pirm reikia , kad gydytoja (seimos) nusiustu ir darbingumo nustatymo komisija. Ji nustato kiek esi darbinga ir tada sodra paskiria netekto darbingumo pencija. Va taip teisingai vadinasi smile.gif
Atsakyti
Undzinka, noriu paklausti ar ta seklu misinuka sumalta galima naudoti chemiju metu ar geriau, kai ji baigsis ? ax.gif
Atsakyti

O sodra paskaiciuoja neigalumo pencija:) Gauni pinigelius ir gali sau toliau dirbti, jei sveikata leidzia. Ti jei atlyginimas geras, tai ir pencija nebloga buna. Bet pirm reikia , kad gydytoja (seimos) nusiustu ir darbingumo nustatymo komisija. Ji nustato kiek esi darbinga ir tada sodra paskiria netekto darbingumo pencija. Va taip teisingai vadinasi smile.gif

nu idomiai cia...netenki darbingumo,bet dirbi ta pati darba uz ta pati atlyginima....griuk negyvas :D neisiu.....tegul moka kam labiau reikia........o ir pats zodis invalidumas mane nekaip veikia.......as jau po biski sportuoti ruosiuosi:)

Atsakyti
Ai kazkaip sazine negrauzia del tos pensijos. Tik dar reikalai nebaigti. Sodroj visi duomenys apie uzdarbi yra nuo 1994 metu. Kadangi anksti pradejau dirbti, tai dabar dar archyvus turiu isknisti buvusios darbovietes doh.gif Na, tiksliau parasiau prasyma, tai per 20 dienu gal ras.
Ryt i darba sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 28, 14:00)
Undzinka, noriu paklausti ar ta seklu misinuka sumalta galima naudoti chemiju metu ar geriau, kai ji baigsis ?  ax.gif

Butent per chemija ir reikia naudot.
Papildyta:
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 28, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Undzinka" data-cid="71473500" data-time="1488281835"><div><p>O sodra paskaiciuoja neigalumo pencija:) Gauni pinigelius ir gali sau toliau dirbti, jei sveikata leidzia. Ti jei atlyginimas geras, tai ir pencija nebloga buna. Bet pirm reikia , kad gydytoja (seimos) nusiustu ir darbingumo nustatymo komisija. Ji nustato kiek esi darbinga ir tada sodra paskiria netekto darbingumo pencija. Va taip teisingai vadinasi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu idomiai cia...netenki darbingumo,bet dirbi ta pati darba uz ta pati atlyginima....griuk negyvas biggrin.gif neisiu.....tegul moka kam labiau reikia........o ir pats zodis invalidumas mane nekaip veikia.......as jau po biski sportuoti ruosiuosi:)</p>

Nebenaudoja zodzio invalidumas, naudojamas neigalumas. O pencija - netekto darbingumo. Man ir sazine negrauzia del tos pencijos. Kol dirbau ja gaudavau, siokios tokios lengvatos darbe buvo. O kai tik pasitaike proga darbdavys atsikrate manes, etatu mazinimas ir viskas, keliauk lauk. Taip, kad sita pencija dabar vienintelis mano pragyvenimo saltinis. Nes su mano ligomis ir amziumi (53 metai), nelabai susirasi pakenciama darba.
Atsakyti
as tai darbdaviui nezadu rodyti, nes "nurasytus arklius nusauna"
Atsakyti

Ai kazkaip sazine negrauzia del tos pensijos. Tik dar reikalai nebaigti. Sodroj visi duomenys apie uzdarbi yra nuo 1994 metu. Kadangi anksti pradejau dirbti, tai dabar dar archyvus turiu isknisti buvusios darbovietes doh.gifNa, tiksliau parasiau prasyma, tai per 20 dienu gal ras.
Ryt i darba sokiai.gif

na as nuo darbo daugiausiai turbut pailsejau pooperaciniam laikotarpy,nes apie 2 savaites praleidau ligonineje,bet kokios atostogos!!!apeiti rata aplink ligonine-jau issukis :)o paskui jau karts nuo karto tarp chemiju i darba sliauzdavau,nes be manes budavo ten ne kas :)bet gal tas ir padejo labiau iskesti visa chemijos geri  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 28 vasario 2017 - 15:23
O aš, kai buvau nusprendusi, kad negyvensiu ir nedirbsiu, puse daiktų, dokumentu reikalingų darbui sudeginau, išmečiau. Gerai, kad neturėjau sveikatos užlipti į antrą aukštą, tai dabar rūšiuoju likučius lotuliukas.gif
Atsakyti

oho....matai kaip...pati nusprendei....o as iskart nusprendziau,kad gyvensiu:)

Atsakyti