Teciui savaite chemijos, po to kita po menesio. Silpnas. Sunkiai eina. Istisai dejuoja. Nezinau ar tikrai taip skauda, ar tiesiog neturi noro kabintis i gyvenima.
As atlaikiau 5 chemo ir 28 spinduliavimus, liko tik 4 vidiniai spinduliavimai, kurie man labai baisus atrodo. 5-oje savaiteje paskutine chemo mane uzmuse, nepaejau jau net, svorio daug netekau, labai pykino. Tik nustojus chemija leist pradejau atsigauti, tai vis geriau kasdien jauciuosi.
Todel nesistebiu kad ir tavo tetukui nelengva. Ouje ta chemija koks brudas...
Ryt lekiu į neįgalumo/darbingumo nustatymo tarnybą, o trečiadienį darban.
Kovo vidurį markerio tyrimas, gegužį KT, birželį krūtų tikrinimas. Taip ir gyvenu-negalvoju negalvoju pagalvoju, nubraukiu ašarėlę ir vėl negalvoju.
Kokia tu saunuole Gituks
Aciu Swissgirl uz atsakyma. Man jau ryt ta baisioji diena. Sake irgi su ta trumpalaike narkoze, bet vistiek man ten viskas labai baisiai skamba. Su tais geleziais viduje apie valanda ten pragulet reikes. OMG.
O primink kada tau pirminis patikrinimas? Na tas kur po 3 men buna.
( kazkaip panasiai). Tas nuskambejo labai liudnai
Faustina, ai jau kartais jie kai paraso... cia tas pats kaip terminas "isgyvenamumas 5 metai", toks vaizdas kad tik 5 metus tie zmones isgyvena, o jie turi galvoje, kad minimum 5 metus tiek ir tiek zmoniu isgyveno. Tai nepriimk i sirdi tu ju keistu issireiskimu kartais..