QUOTE(Deganti @ 2017 02 23, 06:54)
Laba, užsivertus darbais, tai dabar tik prisėdau. Gavau visus tris šiuos plius dar 4, net pasitikrinau. Na man tikrai nekilo tempa, aš gana gerai pernešdavau chemiją, labai bloga buvo tik po pirmos nu šokas aišku organizmui, vėliau iki kokios šeštos buvo normaliai, sunkiausios buvo paskutinės ir fiziškai, ir jau psichologiškai. Viso buvo 7 chemijos kursai.
Aš dabar tiksliai nepamenu kelinta chemija Jūsų draugui, jei pirmos gal tiesiog tokia pirminė reakcija organizmo ir reikia labai tikėtis, kad vėliau to nebebus. Chemijos metu ir po jos apriboti buvimus viešosiuose renginiuose, kad nepasigaut papildomų infekcijų, čia matau visi labai valgo sveikai, bet yra vienas patarimas leidžiant chemijas, nevalgyti neapdoroto žalio maisto ir dėl tos pačios priežasties.
Aš dabar pagalvojau - o Prednizelono niekas nebeskiria, aš tai nuo pirmos chemijos dienos gaudavau ir taip dvi savaites tas tabletkes rydavau. Jis palaikydavo organizmą, kad staigiai nekristų kraujo rodikliai
Bet čia į gydymo schemą įėjo pagal protokolą.
Labai ačiū už atsakymą! Šią savaitę jis baigė pirmą chemijos ciklą. Šiandien išleidžia namo jį, iki pirmadienio. Vėl bus savaitės ciklas. Dabar sakė buvo infekcija, bet lyg pagydė, neberodo kraujas jos. Ryt bus konsultacija su onkologu, klausim, gal tą bleomicino dozę reikia mažinti, gal per didelė. Nes jis vyras aukštas, buvo 90kg su viršum, gal kokią tai arklišką dozę gavo. Kažkokius vaistus tabletemis jis turi, bet jie su juo ligoninėj, nepasakysiu, ką vartoja, bet gal 4 rūšių viso.