Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(ragana69bb @ 2017 02 22, 23:05)
Kontrolė po pusmečio.gal orai dar kalti, plaukiy, kaip per rūką.
Papildyta:

Ne taip parašiau, praėjo pusmetis ir laukia Mrt.
Papildyta:

Pas medžiotojus.gal per pažystamus tokių rasit.

Na, tiesa pasakius, nors jau seniai prisipirkau suknelių ateičiai ir jau sėju paprikas ant palangės, reguliariai vis paverkiu kokį posmelį,kai suvokiu kaip viskas rimta, kai paskaitau likimo sesių postus, kurie nutrūksta, praėjus kažkiek laiko...Nors kiekvieną rytą sau sakau, kad aš graži, aš sveika ir tikrai man bus viskas gerai, kartais taip pavargstu nuo to "man viskas okey".
Atsakyti

kada tau patikra dabar?

Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2017 02 22, 15:57)
Aciu,kad domites:-) kolkas dar nebaisu,tik neramu. Silpnumas ir stipriai padideje limfmazgiai kirksnyse, mrt rado pries naujus metus. Kita savaite echoskopija,tikrins kaip jie elgiasi toliau. O taip tikejauso,kad po 5 metu man pasakys atia ta kontora :-)

Laikau kumščius už Jus
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 02 23, 06:54)
Laba, užsivertus darbais, tai dabar tik prisėdau. Gavau visus tris šiuos plius dar 4, net pasitikrinau. Na man tikrai nekilo tempa, aš gana gerai pernešdavau chemiją, labai bloga buvo tik po pirmos nu šokas aišku organizmui, vėliau iki kokios šeštos buvo normaliai, sunkiausios buvo paskutinės ir fiziškai, ir jau psichologiškai. Viso buvo 7 chemijos kursai.

Aš dabar tiksliai nepamenu kelinta chemija Jūsų draugui, jei pirmos gal tiesiog tokia pirminė reakcija organizmo ir reikia labai tikėtis, kad vėliau to nebebus. Chemijos metu ir po jos apriboti buvimus viešosiuose renginiuose, kad nepasigaut papildomų infekcijų, čia matau visi labai valgo sveikai, bet yra vienas patarimas leidžiant chemijas, nevalgyti neapdoroto žalio maisto ir dėl tos pačios priežasties.

Aš dabar pagalvojau - o Prednizelono niekas nebeskiria, aš tai nuo pirmos chemijos dienos gaudavau ir taip dvi savaites tas tabletkes rydavau. Jis palaikydavo organizmą, kad staigiai nekristų kraujo rodikliai  4u.gif Bet čia į gydymo schemą įėjo pagal protokolą.

Labai ačiū už atsakymą! Šią savaitę jis baigė pirmą chemijos ciklą. Šiandien išleidžia namo jį, iki pirmadienio. Vėl bus savaitės ciklas. Dabar sakė buvo infekcija, bet lyg pagydė, neberodo kraujas jos. Ryt bus konsultacija su onkologu, klausim, gal tą bleomicino dozę reikia mažinti, gal per didelė. Nes jis vyras aukštas, buvo 90kg su viršum, gal kokią tai arklišką dozę gavo. Kažkokius vaistus tabletemis jis turi, bet jie su juo ligoninėj, nepasakysiu, ką vartoja, bet gal 4 rūšių viso.
Atsakyti
Sveikos

vyrui natris ant ribos 136 , bet kaip nekeista kalis laikosi normos ribose, tai tipo cia ne del skysčio per greito pasišalinimo , gal kuri su tuom susidūret? Kolkas patare tik gert tuos miltukus su vandeniu kur ala nacl atstoja lašinima Įdomu gal su maistu ji galima pakelt?
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 02 23, 10:04)
Na, tiesa pasakius, nors jau seniai prisipirkau suknelių ateičiai ir jau sėju paprikas ant palangės, reguliariai vis paverkiu kokį posmelį,kai suvokiu kaip viskas rimta, kai paskaitau likimo sesių postus, kurie nutrūksta, praėjus kažkiek laiko...Nors kiekvieną rytą sau sakau, kad aš graži, aš sveika ir tikrai man bus viskas gerai, kartais taip pavargstu nuo to "man viskas okey".

As irgi negaliu visai atsipalaiduoti
Kai suzinojau diagnoze ant ranku laikiau 4 men kudiki
.dabar jam tuoj 4metai
Kad dar dievulis dovanotu tu metu
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 02 23, 13:43)
Labai ačiū už atsakymą! Šią savaitę jis baigė pirmą chemijos ciklą. Šiandien išleidžia namo jį, iki pirmadienio. Vėl bus savaitės ciklas. Dabar sakė buvo infekcija, bet lyg pagydė, neberodo kraujas jos. Ryt bus konsultacija su onkologu, klausim, gal tą bleomicino dozę reikia mažinti, gal per didelė. Nes jis vyras aukštas, buvo 90kg su viršum, gal kokią tai arklišką dozę gavo. Kažkokius vaistus tabletemis jis turi, bet jie su juo ligoninėj, nepasakysiu, ką vartoja, bet gal 4 rūšių viso.

Del svorio. Per chehemija naturalu, kad jis kazkiek krenta. Kitas dalykas pasikeitusi mityba. Jei sveikas budamas valgydavo riebesni, nesveika, greita maista, per diena suvartodavo pvz:2500kcal., o dabar suvartoja 2000kcal.svoris kristu net ir esant sveikam. Nes paskaicius meniu(asiku nematau nei ant ko ruosiat nei kokio dydzio porcijso) bet as panasiai maitinausi, kai meciau svori. Is idejos kelias dienas paskaiciuokit kiek kaloriju jis gauna su maistu, galit viso patiekalo ingredientus surasyti i kalorijos.lt su svoriais ir matysit kokia patiekalo energetine verte. Taip pat galite i maista(koses, sriubas, jogurtu) deti nutrison miltelius, juos naudoja maisto kaloringumui didinti, jie turi visus reikiamus mineralus, palaiko baltymus oerganizme ir pan.naudohja kai zmones visia nevalgo ar yra po sunkiu operaciju. Labai gera sdalykas, pati naudojau kai negalejau valgyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 23 vasario 2017 - 13:21
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 02 23, 13:20)
Del svorio. Per chehemija naturalu, kad jis kazkiek krenta. Kitas dalykas pasikeitusi mityba. Jei sveikas budamas valgydavo riebesni, nesveika, greita maista, per diena suvartodavo pvz:2500kcal., o dabar suvartoja 2000kcal.svoris kristu net ir esant sveikam. Nes paskaicius meniu(asiku nematau nei ant ko ruosiat nei kokio dydzio porcijso) bet as panasiai maitinausi, kai meciau svori. Is idejos kelias dienas paskaiciuokit kiek kaloriju jis gauna su maistu, galit viso patiekalo ingredientus surasyti i kalorijos.lt su  svoriais ir matysit kokia patiekalo energetine verte. Taip pat galite i maista(koses, sriubas, jogurtu) deti nutrison miltelius, juos naudoja maisto kaloringumui didinti, jie turi visus reikiamus mineralus, palaiko baltymus oerganizme ir pan.naudohja kai zmones visia nevalgo ar yra po sunkiu operaciju. Labai gera sdalykas, pati naudojau kai negalejau valgyti.

Žinokit kai pagalvoju, tai nelabai kas ir pasikeitė. Na, pieno produktų kol kas nevartoja, ir raudonos mėsos nevalgo. Miltų rūšį pakeitėm. Daugiau šiaip įtraukiu visokių produktų, kurie, skaičiau, kad sveika. O valgydavom ir anksčiau gan sveikai, nes pas mane endometriozė, mano maistas irgi privalo būti toks pats, kaip ir sergant šitom ligom. Na aišku, nebėra to pasisėdėjimo bare su alum ir burgeriu, kartą ar du į mėn tą darydavo.
Labai ačiū idėjos tų miltelių, būtinai paieškosiu pirkti!
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 02 23, 14:27)
Žinokit kai pagalvoju, tai nelabai kas ir pasikeitė. Na, pieno produktų kol kas nevartoja, ir raudonos mėsos nevalgo. Miltų rūšį pakeitėm. Daugiau šiaip įtraukiu visokių produktų, kurie, skaičiau, kad sveika. O valgydavom ir anksčiau gan sveikai, nes pas mane endometriozė, mano maistas irgi privalo būti toks pats, kaip ir sergant šitom ligom. Na aišku, nebėra to pasisėdėjimo bare su alum ir burgeriu, kartą ar du į mėn tą darydavo.
Labai ačiū idėjos tų miltelių, būtinai paieškosiu pirkti!

Gal pakeitet maisto ruosima,nebekepat ant riebalu, gal atsisake saldumynu ar cukraus i arbata. Kad zmogui kristu svoris pakanka maisto energetine verte sumazinti 300kcal. i diena. O tai yra vienas sokoladukas ar riebesnis kepsnys. O dar ir liga prisidejo. Jei jis valgo galit gamint kaloringesniu kokteilius uzkandziui ( riesutu sviestas, avokadas, augalinis pienas, chia seklos, ir megiami vaisiai, dazoves, zalumynai), i sriubas pilti riebia kokosu grietinele.
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 02 23, 12:53)
Sveikos

vyrui natris ant ribos 136 , bet kaip nekeista kalis laikosi normos ribose, tai tipo cia ne del skysčio per greito pasišalinimo , gal kuri su tuom susidūret? Kolkas patare tik gert tuos miltukus su vandeniu kur ala nacl atstoja lašinima Įdomu gal su maistu ji galima pakelt?

Man ne V, bet, kai natris buvo zemiau normos, endokrinologai liepe valgyt suriau, daugiau druskos naudoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 02 23, 14:30)
Gal pakeitet maisto ruosima,nebekepat ant riebalu, gal atsisake saldumynu ar cukraus i arbata. Kad zmogui kristu svoris pakanka maisto energetine verte sumazinti 300kcal. i diena. O tai yra vienas sokoladukas ar riebesnis kepsnys. O dar ir liga prisidejo. Jei jis valgo galit gamint kaloringesniu kokteilius uzkandziui ( riesutu sviestas, avokadas, augalinis pienas, chia seklos, ir megiami vaisiai, dazoves, zalumynai), i sriubas pilti riebia kokosu grietinele. Milteliai parsiduoda vaistinese, yra ir gerimai su padidintu kaloringumu, bet jie nelabai skanus, labai slyksciai saldus ir kana didoka. Bet paragavimui galit paziuret. Supportan firmos, skanesni

Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 02 23, 13:30)
Gal pakeitet maisto ruosima,nebekepat ant riebalu, gal atsisake saldumynu ar cukraus i arbata. Kad zmogui kristu svoris pakanka maisto energetine verte sumazinti 300kcal. i diena. O tai yra vienas sokoladukas ar riebesnis kepsnys. O dar ir liga prisidejo. Jei jis valgo galit gamint kaloringesniu kokteilius uzkandziui ( riesutu sviestas, avokadas, augalinis pienas, chia seklos, ir megiami vaisiai, dazoves, zalumynai), i sriubas pilti riebia kokosu grietinele.

Labai panašiai ir darom, bet žinot, reiks paskaičiuot kalorijas tikrai smile.gif Labai ačiū už laiką ir rekomendacijas
Papildyta:
Miltelius jau pažiūrėjau, draugo mama atvažiuos pas mus, paprašysiu, kad atvežtų smile.gif O gal ir pas mus dar iki jai atvykstant pavyks rast smile.gif
Atsakyti