Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

uzsakineju feisbuke zinute,dabar tik i vilniu veza

Atsakyti
mes vistiena parduotuveje perkame.
Zuvies mazai valgom tiek mes, tiek mano tevai. Nezinau kur pirkt tokia, kuri tikrai butu sveika.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2017 02 21, 10:33)
Labas. O kaip tokiais atvejais gyja sulūžęs kaulas?  Reikalas tame, kad aš dabar susilaužius žąstikaulio galvą, griuvau ant ledo. Dvi savaitės praėjo,  bet skausmas pradžioje buvo nežmoniškas ir dabar nepsijudinu, skauda. Tai galvoju, kad ir tau didelis skausmas turi būti. Aš pirmą kart gyvenime susilaužiau,  nežinojau iki tol ką reiškia kaulo lūžis.

Kai luzo sonkauliai - skaudejo ziauriai...lekavau, kaip suo, galejau kvepuot tik pavirsiniai. Per kazkur 2 savaites skausmas praejo, bet visa ta laika geria stipriausius nereceptinius nuskausminamuosius kartu su nospa. Kaip nekeista tramadolis manes neveikia, jis greiciau apglusina ir tada einu miegot.
Kaip tie luze kaulai gyja sunku pasakyt. Pradzioje gydytoja kalbejo, kad jie patys tipo nesugyja, kad eikia daryt operacija ir luzio vieta ispjauti, o I ta vieta leisti biocementa. Bet kalbos ir baigesi kalbomis. Kovo viduryje darys KT , tai va tada ir suzinosiu ar kazkas pasikeite ar ne.
Atsakyti
Gyvensim, kaip Jūsų reikalai?
Atsakyti
Ką diagnozėje reiškia LV0 R0?
Atsakyti
QUOTE(Netikėta @ 2017 02 22, 08:45)
Gyvensim, kaip Jūsų reikalai?

Aciu,kad domites:-) kolkas dar nebaisu,tik neramu. Silpnumas ir stipriai padideje limfmazgiai kirksnyse, mrt rado pries naujus metus. Kita savaite echoskopija,tikrins kaip jie elgiasi toliau. O taip tikejauso,kad po 5 metu man pasakys atia ta kontora :-)
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 20, 14:11)
<p>As po KT-sveika!!!!!!!!!!!!!!!!!</p>

Papildyta:
QUOTE(ragana69bb @ 2017 02 22, 19:12)

Sveikinimai kam gerėja, o aš nerime
Atsakyti
QUOTE(ragana69bb @ 2017 02 22, 20:25)
Papildyta:

Sveikinimai kam gerėja, o aš nerime

O kas atsitiko? Ar tiesiog tyrimai artėja ar nuotaika tokia?
Atsakyti
Reikalingi zuikio taukai, gal zinote kur gauti? 4u.gif
Atsakyti
Teciui nuo pirmadienio savaite chemijos.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 02 22, 19:32)
O kas atsitiko? Ar tiesiog tyrimai artėja ar nuotaika tokia?

Kontrolė po pusmečio.gal orai dar kalti, plaukiy, kaip per rūką.
Papildyta:
QUOTE(ragana69bb @ 2017 02 22, 22:02)
Kontrolė po pusmečio.gal orai dar kalti, plaukiy, kaip per rūką.

Ne taip parašiau, praėjo pusmetis ir laukia Mrt.
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2017 02 22, 19:54)
Reikalingi zuikio taukai, gal zinote kur gauti? 4u.gif

Pas medžiotojus.gal per pažystamus tokių rasit.
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 02 21, 16:36)
Kombinacija - bleomicinas, etopozidas, cisplatina. Bleomiciną lašina tik kartą į savaitę, du pirmadienius jį vieną, ir vieną pirmadienį visus tris. Tą savaitę, kai visus tris lašina pirmadieniais, kitom dienom bleomicino nebe. Sakė, kad temperatūrą šitie vaistai gali pakelti, nu bet ne iki 40. Ir nežino nei vienas daktaras kodėl tokia reakcija. Leukocitai, kiti tyrimai sakė norma. Dar keista buvo, kad kosėjo vakar, nu logiška jei plaučiams kenkia, bet nukrito temperatūra, baigėsi ir kosulys

Laba, užsivertus darbais, tai dabar tik prisėdau. Gavau visus tris šiuos plius dar 4, net pasitikrinau. Na man tikrai nekilo tempa, aš gana gerai pernešdavau chemiją, labai bloga buvo tik po pirmos nu šokas aišku organizmui, vėliau iki kokios šeštos buvo normaliai, sunkiausios buvo paskutinės ir fiziškai, ir jau psichologiškai. Viso buvo 7 chemijos kursai.

Aš dabar tiksliai nepamenu kelinta chemija Jūsų draugui, jei pirmos gal tiesiog tokia pirminė reakcija organizmo ir reikia labai tikėtis, kad vėliau to nebebus. Chemijos metu ir po jos apriboti buvimus viešosiuose renginiuose, kad nepasigaut papildomų infekcijų, čia matau visi labai valgo sveikai, bet yra vienas patarimas leidžiant chemijas, nevalgyti neapdoroto žalio maisto ir dėl tos pačios priežasties.

Aš dabar pagalvojau - o Prednizelono niekas nebeskiria, aš tai nuo pirmos chemijos dienos gaudavau ir taip dvi savaites tas tabletkes rydavau. Jis palaikydavo organizmą, kad staigiai nekristų kraujo rodikliai 4u.gif Bet čia į gydymo schemą įėjo pagal protokolą.

Atsakyti