Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

as nebrokyju raudonos,bet reciau,labiau vistiena vartoju ir zuvi.is kiaules tik sudyti lasiakai :)

Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2017 02 20, 22:40)
Oj, dar viskas taip nauja, tai nelabai dar gaudaus su tom metastazem, kas ir kaip... tas jusu sonksuliu luzis, tai cia jau jie luzo atsiradus metastazem? Greit kazi tie kaulai luzti  pradeda? Nes tevukui dar tik metastaziu pradzia, tai nzn ar ten jau kas luze, nors jis gyvena kaip gyvenes - nesisaugo, va savaitgali isejes malkas, kad kapoja ir neklauso, kad dirbti jis tokiu darbu negali :-(
Atsiprasau, kad taip ikyriai as cia visko jusu klausineju..

Taip, luziai nuo metastaziu....deja....petyje, stubure ir sonkauliai. Viskas priklauso nuo to kiek pazeistas kaulas, kokio dydzo metastaze. Kaulai luzta savaime ir ta visai nesurista su darbu ar judesiu. Sonkaulis man luzo nakti miegant verysad.gif
Tegul tevukas gyvena kaip gyvenes, nereikia jo vyniot I vata ar kazkai kitaip saugot. Jis pats pajaus ir supras ko nebegali daryt.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 02 21, 00:09)
Taip, luziai nuo metastaziu....deja....petyje, stubure ir sonkauliai. Viskas priklauso nuo to kiek pazeistas kaulas, kokio dydzo metastaze. Kaulai luzta savaime ir ta visai nesurista su darbu ar judesiu. Sonkaulis man luzo nakti miegant verysad.gif
Tegul tevukas gyvena kaip gyvenes, nereikia jo vyniot I vata ar kazkai kitaip saugot. Jis pats pajaus ir supras ko nebegali daryt.

Labas. O kaip tokiais atvejais gyja sulūžęs kaulas? Reikalas tame, kad aš dabar susilaužius žąstikaulio galvą, griuvau ant ledo. Dvi savaitės praėjo, bet skausmas pradžioje buvo nežmoniškas ir dabar nepsijudinu, skauda. Tai galvoju, kad ir tau didelis skausmas turi būti. Aš pirmą kart gyvenime susilaužiau, nežinojau iki tol ką reiškia kaulo lūžis.
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 20, 23:42)
<p>as nebrokyju raudonos,bet reciau,labiau vistiena vartoju ir zuvi.is kiaules tik sudyti lasiakai smile.gif</p>

Joa, tik žuvį rekomenduočiau tą, "kuri telpa į keptuvę", nes tos dideles pvz. tunas, lašiša kaupia gyvsidabrio belekiek. Nors lašiša kartais nusiperku.
Atsakyti

mano vyras zuvies manjakas...o zuvi valgom visokia ir jurine skumbre,pleksne,menke,terliojasi ir su gelavandenem karsiais ,karosais,eseriais,starkiais. as tai neturiu kantrybes,o jis turi :)

pasiziurejau hemaglobinas 133 ,ne veltui buroku sultis ir spanguoles vanojau.dabar poilsis nuo ju.is privalomu tik Ruolios silke ir canabinoidai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 21 vasario 2017 - 12:35
Ar kam nors yra lašinę bleomiciną? Kokia organizmo reakcija į jį? Man draugui jis lašintas jau tris pirmadienius, kiekvieną kartą po jo lb sunkiai jaučiasi, prieš savaitę važiavo į priimamąjį, numušė temperatūrą, suleido antibus, pakėlė spaudimą. Vakar vėl tas pats, temperatūra pakilo iki 39.6! Kad ją numuštų prireikė kažkur 4valandų, sudavė 6 tabletes paracetamolio, neveikė, tai sulašino į veną paracetamolio. Labai būtų įdomu sužinoti kaip kitiems reakcija į šį vaistą. Atrodo tas auglys nebuvo toks baisus (realiai iš vis jis jautėsi puikiai, išoperavo tą darinį ir buvo puikios savijautos), o chemo viską griauna. Lb bijau kad gali neatlaikyt.. Paliko dabar stebėjimui, neišleidžia namo, sakė ir magnio kiekis pakritęs.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2017 02 20, 22:01)
merginos, o kaip dėl raudonos mėsos? dabar va ruošiau rytdienai vyrui elnią ir pagalvojau, kad tai irgi raudona mėsa, ar ji gerai? nes pagal savo vertingas medžiagas elniena yra labai gerai 4u.gif

Aš skaičiau, kad geriausia tamsi vištieno dalis, grubiai paėmus - vištienos ketvirčiai. Ir žuvį lb valgom - skumbres (ne rūkytas, o keptas arba garų puode virtas), taip pat jūros ešerį ir upėtakį.
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 02 21, 14:34)
Ar kam nors yra lašinę bleomiciną? Kokia organizmo reakcija į jį? Man draugui jis lašintas jau tris pirmadienius, kiekvieną kartą po jo lb sunkiai jaučiasi, prieš savaitę važiavo į priimamąjį, numušė temperatūrą, suleido antibus, pakėlė spaudimą. Vakar vėl tas pats, temperatūra pakilo iki 39.6! Kad ją numuštų prireikė kažkur 4valandų, sudavė 6 tabletes paracetamolio, neveikė, tai sulašino į veną paracetamolio. Labai būtų įdomu sužinoti kaip kitiems reakcija į šį vaistą. Atrodo tas auglys nebuvo toks baisus (realiai iš vis jis jautėsi puikiai, išoperavo tą darinį ir buvo puikios savijautos), o chemo viską griauna. Lb bijau kad gali neatlaikyt.. Paliko dabar stebėjimui, neišleidžia namo, sakė ir magnio kiekis pakritęs.

Lašino, reakcijos jokios, dar be jo buvo penki vaistai kiek atmenu, bleomicinas šiaip dažniausiai kenkia plaučiams. Idomiai čia, bet būdavo kam ir temperatūra kilo, o draugas tik vieną vaistą gauna, ar kombinaciją?

Atsakyti

Tetis istisai verkia verysad.gif
Nebezinau ka daryt verysad.gifRaminancius geria, nepadeda.

Gal dėl depresijos pasikonsultuokit  :hmm: 

O jūs vištieną iš parduotuvės perkat  :hm: nes aš tai jos smarkiai pamažinau  :geda: 

Visoms stiprybės  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 02 21, 14:36)
Lašino, reakcijos jokios, dar be jo buvo penki vaistai kiek atmenu, bleomicinas šiaip dažniausiai kenkia plaučiams. Idomiai čia, bet būdavo kam ir temperatūra kilo, o draugas tik vieną vaistą gauna, ar kombinaciją?

Kombinacija - bleomicinas, etopozidas, cisplatina. Bleomiciną lašina tik kartą į savaitę, du pirmadienius jį vieną, ir vieną pirmadienį visus tris. Tą savaitę, kai visus tris lašina pirmadieniais, kitom dienom bleomicino nebe. Sakė, kad temperatūrą šitie vaistai gali pakelti, nu bet ne iki 40. Ir nežino nei vienas daktaras kodėl tokia reakcija. Leukocitai, kiti tyrimai sakė norma. Dar keista buvo, kad kosėjo vakar, nu logiška jei plaučiams kenkia, bet nukrito temperatūra, baigėsi ir kosulys
Atsakyti

O jūs vištieną iš parduotuvės perkat   :hm: nes aš tai jos smarkiai pamažinau   :geda: 

​vistiena uzsakineju fb  "is ukio i namus"  ,labai gera.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 21, 16:46)
<p><span>O jūs vištieną iš parduotuvės perkat  </span> g.gif<span> nes aš tai jos smarkiai pamažinau  </span> blush2.gif<span> </span></p><p><span></span>
</p><p><span>​vistiena uzsakineju fb  "is ukio i namus"  ,labai gera.</span>
</p>

is kur uzsakote ? ar jie i visu miestus pristato ?
Atsakyti