nieko negeriau,cia komplikacija buvo,po kiek laiko savaime susitvarke.
Aš tai geriau TRIFĄ bet tik vienos tabletes užteko ir tai ne del to, kad nesišlapinčiau, o tiesiog, kad greičiau pradėtų skystis nuo pilvo išsivaikščioti, nes buvau iškankinta ascito ir buvo pof šalutinis poveikis, net gydytojai nesakiau.
Šiaip vandens reikia gerti 2 litrus mažiausiai.
o tai tau nenusiurbe ascito per laparoskopija?
Šiaip vandens reikia gerti 2 litrus mažiausiai.</p></div></blockquote><p>o tai tau nenusiurbe ascito per laparoskopija?</p>
nusiurbe 5 litrus , bet ten manau dar gaminosi, nes tokia papusta grizau ir taip slyksciai sau atrodziau toks pilvas nesimetriskas, nu vnz nenoriu prisiminti. Bet pirmoji chemo viska sutvarke. Buvo taip diagnozė-kita diena laproskopija-kita diena chemo. Po to trys dienos košmaro 4 išgėriau trifa ir po to slugo slugo nuslugo.
galite priminti kaip ruošiate silkę su galvom? radau Ruolės receptą su alyvuogių ir saulėgražų aliejum pakaitintu, bet gal dar kitaip kaip ruošiat?
kas dėl svorio kritimo. mano vyras svere apie 90, kai suzinojom diagnoze ir chemijos metu beveik 30kg pamete, buvo like apie 66, ziuredavau ir asaros kaupdavosi, nes anatomija galejai mokintis, bet dabar ačiū Dievui jau atauga svoris nors dar turi stomą, bet jau apie 78kg. maistą žiūrim, bet saikingaim nenaudojam kvietinių miltų, bulvių ,bananų, duonos, cukraus , kepu daugiausiai ant kokosu aliejaus viską, dažniausiai troškinu arba zepter puode arba orkaitėje.
valgo labai daug obuolių, žalių, nekeptų. apetitas toks, kad galėtų valgyt ištisą parąbūna kartais paragauja ir "uždrausto" maisto, tada aš kaipragana pradedu burnoti, bet šiaip tai sengiamsi maitintis tiesiog sveikai, bet kasdieniškai.
ir po sauso raudono taurę prie vakarienės išgeriam
kaip tik siandien gaminau ta silke.alyvu ir saulegrazu smirdanti alieju maisai per puse ,idedi papriku supjaustytu ir lauro lapu.uzkaitini iki 60 laipsniu ir sudedi i talpa su aliejum isdarineta,pamirkyta kiek reikia ir nusausinta silke-gabalelius.uzdarai ir saldytuvan.as viska kepu ant lydyto sviesto ghi.Kalvarkese pas Zita perku.
PS nereikia jau i ta uzdrausta maista taip baisiai reaguoti
Mano močiutės patarimas-nedėk silkės į karštas daržoves, nes labai sūri pasidarys.